dobrujanetza написа:
Преглед на мнението
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Национална среща
Collapse
X
-
Някои от разстоянията до мястото на срещата са както следва:
София - Шипково (през Троян): 181 км - препоръчвам този път, защото през Тетевен е малко по-близо, но с много повече завои, изкачване на планина и т.н.
Пловдив - Шипково (през Беклемето): 130 км
Хасково - Шипково (през Беклемето): 208 км
Бургас - Шипково (през Хаинбоаз/Беклемето): 330/314 км
Варна - Шипково: 334 км
Разград - Шипково: 229 км
Русе - Шипково: 235 км (и през Плевен, и през Търново)
Кюстендил - Шипково: 260 км
Козлодуй - Шипково: 190 км
Общо взето, разстоянията от различни точки на страната до там са съизмерими. Няма да има много "набутани" колеги, освен тия от морето, ама пък те си имат море, така че пада им се!
Напиши коментар:
-
Ти си вторият, който ме пита това.kiro_of_the_day написа: Преглед на мнениетоДидо, гледам пише почивна станция - да не стане като на Люляците - ама тука си лягаме след лека нощ деца!
Ами аз лично не съм ходил там. Нямам преки впечатления.
Но мястото ни го препоръчаха от друг клуб, които редовно си правят там събитията и са доволни.
Все пак, ще го изкоментирам това с хората от хотела, за да сме наясно.
Напиши коментар:
-
Дидо, гледам пише почивна станция - да не стане като на Люляците - ама тука си лягаме след лека нощ деца!Immortal написа: Преглед на мнениетоЕ точно ти ли питаш?!
Щото е в централна България и щото е в гората
Ето сайта на комплекса, може да видите повечето условия.
В момента очаквам от тях мейл с по-подробни условия.
www.relax-shipkovo.com
Напиши коментар:
-
Това е най-подходящата дата, която е съобразена с няколко други фактора, както ще разбереш. Съжаляваме, че така се получи и взехме предвид баловете, но ако не е тази дата - просто трябваше да отложим за след лятото. А защо не тогава да повторим
Добавям линк към темата за записване във водещото мнение.
Напиши коментар:
-
Вие нямате сърца бре!
Точно преди абитуриентските балове среща да правите... Колкото и да ми се иска- не мога да устискам.
Напиши коментар:
-
Е точно ти ли питаш?!
Щото е в централна България и щото е в гората
Ето сайта на комплекса, може да видите повечето условия.
В момента очаквам от тях мейл с по-подробни условия.
www.relax-shipkovo.com
Напиши коментар:
-
Така.
Събрахме се, обсъдихме и реших:
(това го откраднах от друг форум
)
Националната форумска среща на Фиат Форум България през 2018 година, ще се състои в Почивен комплекс "Релакс" - с.Шипково, общ. Троян, на 18,19 и 20 Май 2018 год.
Очаквайте по-късно днес отделна тема с пълна информация за всички условия и записвания за участие.
Напиши коментар:
-
Ще донеса специална ракия, която е подарък за форума и чака специален случай, при който човек, работил денонощно за срещата, заслужава отличие. Измислил съм и интересна игра за двойки (мъж и жена задължително, други двойки не се приемат), която сме правили и друг път, но леко "модната", за да се посмеем.
Напиши коментар:
-
Очаквайте информация утре.
Не си мислете, че като не пиша, не мисля и не работя за срещата ден и нощ!
(Това да си го спомните по време на самата среща, като се разливат питиетата
)
Напиши коментар:
-
Да започнем с първото от 1000 предложенията за дати.
На мен ми е удобно 8-10.06.2018
Напиши коментар:
-
Вие в АЕЦ-а ако сте построили комунизъма - ние все още не сме! хахахаImmortal написа: Преглед на мнениетоАз лично никога не съм разбирал "активния отпускарски сезон". Какво ще да е туй като понятие.
Нашите отпуски си ги взимаме по време на цялата година.
Напиши коментар:
-
Аз подкрепям с 3 ръце края на юни-началото на юли, като имам предвид буквално: 29 юни - 01 юли. Тъкмо ще имаме достатъчно време да си организираме хубава среща без да бързаме, а ще имаме време да се занимаваме и с други неща
Началото на септември също е добре, а защо не и още една среща тогава? Или пък в началото - средата на октомври?
Но да наблегнем на тази.
Напиши коментар:
Реклама
Collapse

Напиши коментар: