ntodorov написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Покупка на "GrandePunto"?!
Collapse
X
-
Нищо удобно няма в тези коли, по добре да си седиш на кенефа в къщи.Mury написа:Батки я кажете сега,как са Пунтаците 1.3 мжет след 2008-аAктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Къде видя да се говори за Пунто там ?????? Искаш ли да ми кажеш нещо ?????? Когато пожелаеш можем да се видим,да си кажеш какво ти тежи !!!!!!!!! Тези коли които ти предлагаше,наистина са си истински тоалетни !!!!!!!!!! Ако нямаш да кажеш нищо по темата,напусни !!!!!Stefanaki написа:Нищо удобно няма в тези коли, по добре да си седиш на кенефа в къщи.Mury написа:Батки я кажете сега,как са Пунтаците 1.3 мжет след 2008-аFiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
От 5-6-те Грандета, които гледах и това, което купих ми направи впечатление един и същи недостатък, който засега съм само в размисли как да отстраня: Ръждясването на прагчето непосредствено зад предните гуми...Нещо там не е доизмислено. Приемам съвети.Mury - обърни внимание и на това - повод е за сваляне на цената при пазарлък.
"Оооо... ама тя е почнала да ръждасва - щом има отвън - отвътре кой знае каква е".
п.п. Сега като гледам тази тема:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=113012въпреки, че е за 1.9 двигател се сещам, че понякога на загрят двигател, първа и втора скорост започват да ми влизат проблемно - все едно не мога да ги уцеля...Дали и при 1.3 е с жила? И ако е така дали мога да си ги регулирам /натегна-разхлабя/ сам?
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Тя и Алфата ръждясва на същото място,защото като е била нова е имала защитно фолио там,но след първото боядисване на праговете вече го няма.Това не е проблем за мен,ама въобще.Жилата не могат да се регулират,по скоро им е заминало гуменото маншонче и влизат влага и боклуци,трябва смазване или смяна................смазването понякога кара с години.Друг вариант е да има нужда от смазване и самия избирач на скоростите,сега си спомних че едно Гранде имаше подобен проблем и трябваше смазване на избирача.kiro_of_the_day написа:От 5-6-те Грандета, които гледах и това, което купих ми направи впечатление един и същи недостатък, който засега съм само в размисли как да отстраня: Ръждясването на прагчето непосредствено зад предните гуми...Нещо там не е доизмислено. Приемам съвети.Mury - обърни внимание и на това - повод е за сваляне на цената при пазарлък.
"Оооо... ама тя е почнала да ръждасва - щом има отвън - отвътре кой знае каква е".
п.п. Сега като гледам тази тема:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=113012въпреки, че е за 1.9 двигател се сещам, че понякога на загрят двигател, първа и втора скорост започват да ми влизат проблемно - все едно не мога да ги уцеля...Дали и при 1.3 е с жила? И ако е така дали мога да си ги регулирам /натегна-разхлабя/ сам?
Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Ventura garage
Коментар
-
Глей какво ти намерих:http://www.mobile.bg/11420217338106157
A20DTH
ЖТД ама не баш
1NZ−FXE
; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Малии, тя лъскач бре, и при онази 159ка е, дето фърляше нафта на два метра нагоре като дадеш газBO написа:Глей какво ти намерих:http://www.mobile.bg/11420217338106157
Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Тя вярно там.Yavor написа:Малии, тя лъскач бре, и при онази 159ка е, дето фърляше нафта на два метра нагоре като дадеш газBO написа:Глей какво ти намерих:http://www.mobile.bg/11420217338106157

Иначе лъскачка, Космо, багажник по-голям от на 159-ка, малък данък, вози 3 пъти по-добре от Пунто, 2 пъти по-безшумна.Просто идея...
A20DTH
ЖТД ама не баш
1NZ−FXE
; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Задръж си я моля те,такива Астри имаме двайсетина на поддръжка-не благодаря,то не са турбини,изгнила инсталация,скъсани полуоски,съединители,маховици..................... няма сми.Кола съм си избрал..............BO написа:Тя вярно там.Yavor написа:Малии, тя лъскач бре, и при онази 159ка е, дето фърляше нафта на два метра нагоре като дадеш газBO написа:Глей какво ти намерих:http://www.mobile.bg/11420217338106157

Иначе лъскачка, Космо, багажник по-голям от на 159-ка, малък данък, вози 3 пъти по-добре от Пунто, 2 пъти по-безшумна.Просто идея...Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Ventura garage
Коментар
-
Тука не съм съгласен изобщо! Нито вози толкова добре, нито е по-безшумна. Карах една Астра преди няколко години. Същия двигател, само че нова от магазина. Е честно само за работна става. За себе си не бих си купил такава кола още повече, пък 10 годишна.BO написа:вози 3 пъти по-добре от Пунто, 2 пъти по-безшумна.Просто идея...Типо 1.4i.e. ex again
Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
Като я сравниш с Пунтото, викаш е по-шумна и вози по-твърдо?Колко пунтовци си карал, защото мнението ти ми звучи, като да не си карал такова чудо небесно.iee написа:Тука не съм съгласен изобщо! Нито вози толкова добре, нито е по-безшумна. Карах една Астра преди няколко години. Същия двигател, само че нова от магазина. Е честно само за работна става. За себе си не бих си купил такава кола още повече, пък 10 годишна.BO написа:вози 3 пъти по-добре от Пунто, 2 пъти по-безшумна.Просто идея...A20DTH
ЖТД ама не баш
1NZ−FXE
; 182A8.000 Брава
Коментар
-
Честно Бобка,тази Астра не е нищо особено,мотора не ми харесва,кряка като блато с жаби,не е особено стабилна,с тези 17-ки ще вози кат каруца повярвай ми,има доста проблеми,а и кола в 21 век без уред за температурата на таблото нещем.BO написа:Като я сравниш с Пунтото, викаш е по-шумна и вози по-твърдо?Колко пунтовци си карал, защото мнението ти ми звучи, като да не си карал такова чудо небесно.iee написа:Тука не съм съгласен изобщо! Нито вози толкова добре, нито е по-безшумна. Карах една Астра преди няколко години. Същия двигател, само че нова от магазина. Е честно само за работна става. За себе си не бих си купил такава кола още повече, пък 10 годишна.BO написа:вози 3 пъти по-добре от Пунто, 2 пъти по-безшумна.Просто идея...
Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Ventura garage
Коментар
-
Такава Астра съм карал. Този мотор, само, че хечбек. Седалките са удобни, уредите същи, контрола е приятен. Но някакси нещо ми липсва в нея. Ако трябва да я сравня с моята Брава: вози по-хубаво и меко, но двигателя е доста шумен. Може би за мен това е огромен недостатък. Не ми е приятно да слушам това тракане. Всичките неща дето казах за нея са субективни.
Пунто не съм карал, но съм се качвал в на Сашо (AdViSoRa) Ево-то и мога да кажа, че само стоейки вътре се влюбвах в тази кола
ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Споко бе. Това е просто предложение. Аз не казвам, че е кой знае какво. Просто я сравнявам с Пунтото. И за това е нещо.Mury написа:Честно Бобка,тази Астра не е нищо особено,мотора не ми харесва,кряка като блато с жаби,не е особено стабилна,с тези 17-ки ще вози кат каруца повярвай ми,има доста проблеми,а и кола в 21 век без уред за температурата на таблото нещем.

https://www.youtube.com/watch?v=32oIVuucn18
A20DTH
ЖТД ама не баш
1NZ−FXE
; 182A8.000 Брава
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар