Аз гласувах за Глобул,защото имам картата по-отдавна,но имам и карта на мтел.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой е вашият мобилен оператор?
Collapse
X
-
vital написа:Тва им е работатаПовечето хора са "овци". Като си плащам понякога в офисите на операторите и слушам колко лесно се връзват хората... После се оплакват от високи сметки...Или пък класиката за огромните сметки в чужбина... Задължително се обаждам предния ден на оператор да ми подбере най-подходящия план за съответната държава(ако е извън ЕС). После като се върнем, пищят... Викам що не се обадихте... Ми не ми се занимаваше... Като не ти се занимава, плащай си... Това е и с избора на план като цяло. Един път в годината или един път на две години ако не може да отделиш 5мин да си прегледаш разговорите и какви планове има...
Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:vital написа:Тва им е работатаПовечето хора са "овци". Като си плащам понякога в офисите на операторите и слушам колко лесно се връзват хората... После се оплакват от високи сметки...Или пък класиката за огромните сметки в чужбина... Задължително се обаждам предния ден на оператор да ми подбере най-подходящия план за съответната държава(ако е извън ЕС). После като се върнем, пищят... Викам що не се обадихте... Ми не ми се занимаваше... Като не ти се занимава, плащай си... Това е и с избора на план като цяло. Един път в годината или един път на две години ако не може да отделиш 5мин да си прегледаш разговорите и какви планове има...
Коментар
-
VIT написа:ele написа:vital написа:Тва им е работатаПовечето хора са "овци". Като си плащам понякога в офисите на операторите и слушам колко лесно се връзват хората... После се оплакват от високи сметки...Или пък класиката за огромните сметки в чужбина... Задължително се обаждам предния ден на оператор да ми подбере най-подходящия план за съответната държава(ако е извън ЕС). После като се върнем, пищят... Викам що не се обадихте... Ми не ми се занимаваше... Като не ти се занимава, плащай си... Това е и с избора на план като цяло. Един път в годината или един път на две години ако не може да отделиш 5мин да си прегледаш разговорите и какви планове има...
Накрая я имам 50 минути лични разговори за месец, я не. Телефона за мен е нещо да звъннеш на някой, да се разберете нещо конкретно. Не мога да стоя и да си говоря с някой по телефона за времето и за протестите да речем.
A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:VIT написа:ele написа:vital написа:Тва им е работатаПовечето хора са "овци". Като си плащам понякога в офисите на операторите и слушам колко лесно се връзват хората... После се оплакват от високи сметки...Или пък класиката за огромните сметки в чужбина... Задължително се обаждам предния ден на оператор да ми подбере най-подходящия план за съответната държава(ако е извън ЕС). После като се върнем, пищят... Викам що не се обадихте... Ми не ми се занимаваше... Като не ти се занимава, плащай си... Това е и с избора на план като цяло. Един път в годината или един път на две години ако не може да отделиш 5мин да си прегледаш разговорите и какви планове има...
Накрая я имам 50 минути лични разговори за месец, я не. Телефона за мен е нещо да звъннеш на някой, да се разберете нещо конкретно. Не мога да стоя и да си говоря с някой по телефона за времето и за протестите да речем.
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Почнах с глобул ,сега ми се наложи да взема и вивакомска ,но глас за глобул.Гледам да си плащам онлайн ,че и мен ме дразнят с техните глупости - имам още почти година докато ми изтече договора тия ме офертират с некви глупости пак.Иначе от поне 2-3години плановете повечето дето ги предлагат са почти еднакви на еднаква цена и при трите оператора.Аз съм на глобул и за 25лв са ми 1500мин в глобул с 1500 смс пак в глобул 30 към другите и 500мбВиваком имат същата за същите пари.Макар ,че с последните договори дето изкараха може и да има разлики.Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
-
Почти са същите. Разлики има в детайлите. Заради които и си преместих номерата в друг оператор. Например огромен процент отстъпка за международни разговори. А и т.нар акаунт мениджър живее точно срещу нас, а не като при предишната в бившия ми оператор, дето я чакам 1 път в седмицата да дойде от Благоевград до Кюстендил и ми отговаря след 4-5дни на имейлите :D
Коментар
-
Аз от мноооого време съм на Мтел, не съм доволен, но поне вече им научих мизериите и знам как да се оправям с тях! А и всичките ми приятели са на Мтел, но занимавайки се с телекомуникации имам наблюдения, че БТК си държат най-добри цени за мобилни и в тяхната мрежа и извън нея! До този месец ползвах и 50 Mbit интернет в къщи от Мтел, но нещо не им е добра офертата в момента и се отказах от услугите - този месец ще вкарвам Net1, дано не направих грешка! Но за 22лв на месец 110 канала и 45 Mbit си е оферта, още повече, че имат допълнителни отстъпки ако платиш 3 сметки вземаш 4, ако поканиш приятел - 1 месец безплатен за теб и за него....Оферта си е!Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Коментар
-
В тема за мобилен оператор разказваш за офертата за телевизия и интернет на някаква фирма, която няма нищо общо с мобилните услуги. На мен ми изглежда като реклама, но може и да си въобразявам. Затова - ето ти малко факти. Ти си краен клиент и не те вълнува, но все пак:- цифровата им телевизия е отключена. Замисли се защо.- липсват сериозни канали като HBO, Cinemax, а пакетът с научно-популярни е силно ограничен - по същата причина.- обещават нереални промоции, само и само да станеш клиент. Така подбиват цените (дъмпинг) на услугата и задушават по-малките оператори - пример за бизнес, ама по-български.Както казах - ти си краен клиент и не те интересуват такива неща, но при Нет 1 можеш да си пиратстваш на воля и никой няма да те пипне, освен ако твой комшия не се обади за проблем в сигнала, макар че и тогава не е сигурно дали ще те хванат. Но ако знаеш как да пиратстваш - ще си на безсрочен и безплатен договор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар