Колеги, споделете чрез гласуване в анкетата кой е мобилният ви оператор, моля! За тези, които имат повече от една карта - гласувайте за този, който е основният ви, който ползвате най-много. Аз имам две карти, едната е на глобул, другата - на виваком. Цялото ми семейство е към глобул, имам нòмера от много отдавна и това е картата по която говоря основно. Другата ми е второстепенна. Гласувах за глобул. Гласувайте само за картите, които са на ваше име, а не служебни, освен ако вие самите не сте М.О.Л на юрид. лице. Да видим сред нас кой е по-по-най-операторът.Анкетата е за месец.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой е вашият мобилен оператор?
Collapse
X
-
Гласувах за М-тел, но определено е много силно казано да ми е любим...не мисля, че имам любим от БГ операторите...просто този го използвам вече 6-7 години и от текущата си програма съм доволен...но определено плащам скъпо за нещата които ползвам... :/Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Семейството сме на виваком, служебно (мой си номер) ползвам мтел, където ми са повечето разговори. Поради тази причина гласувах за него, въпреки, че май по "симпатизирам" на оранжевия, просто другия е по принуда.kiro_of_the_day написа:Аз нямам мой мобилен оператор.
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Аз нямам мой мобилен оператор.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
И аз съм като теб Оги.MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
Предполагам, можем да си чатим свободно тук, тъй като сме в кръчмата. Т.е. "Общи приказки"Ако не е така, моля да се уточни това.Та:veselin10 написа:Тежък и продължителен беше развода с Мтел..... Гласувах за Виваком.Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар