Аз също гласувах за Мтел, но честно казано понякога ми се иска да се преместя на Виваком. Плановете им са много по-добри, интернета по-бърз и евтин, но за съжаление повечето ми познати са на Мтел и не ми е изгодно да ги сменя.
Fiat Stilo 115 h.p. 2004
Глупаво е да правиш планове за целия си живот, след като не си господар дори на утрешния ден.
В Мтел и имам цели 6 карти на мое има и нет./мегалан/и БОБ и прима.И за цвят имам и една Вивакомска карта и домашен телефон към тях
Диди ти не си мерило в тази анкета ти си пристрастна по темата имал съм и на трите но в последсвие останах с най старата за мен карта (Мтел) и съм доволен от това какво говоря и плащам
Шофирай разумно, на пътя не си сам. Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Открай време, почти още от появата на мутрафоните, се обвързах с Глобул и не съм сменял оператора. Не че ги харесвам - няма как да харесвам тези некоректни боклуци, но просто ме мързи и не ми се разправя да ги сменям. А и защо да го правя - така или иначе всички са некоректни боклуци. Много са ми забавни, като ходя да си плащам сметките, как всеки път как се пробват с нови и нови трикове да ме излъжат да мина от безсрочен на срочен договор. И както споменах в една друга тема - успяха да ме излъжат за една от няколкото карти на мое име. Ползвам например от много години една фирмена програма с абонамент 7.20 лв. на месец и малко безплатни минути към Глобул, но истински - само първата минута се отчита след 30-та секунда, а след това отчитането е до секунда. Е, с тази карта, която реално ползвам аз, почти не плащам повече от 10 лв. (такса+разговори) на месец. Безсрочна, устройва ме, какво повече? Но боклуците непрекъснато се пробват да ме накарат да се откажа от нея. Чак и мозък се опитват да наливат:Служителка в офис на Глобул, Германос, Интърнити... - Господине, най-важното в една програма е да не плащата нищо повече от абонаментната такса, а вие всеки месец плащате няколко лева отгоре. Явно не ви е изгодно и ние ще ви предложим изключително изгодна програма само 12 лева на месец и супер-неземно изгодна само за 19,90 на месец.А аз отговарям: - Мило момиче, предполагам, че не си чак толкова тъпа, на колкото се правиш, но все пак да ти обясня, че 10<12 и 10<19,90 .
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Много са ми забавни, като ходя да си плащам сметките, как всеки път как се пробват с нови и нови трикове да ме излъжат да мина от безсрочен на срочен договор.
Затова плащам онлайн, за да не им слушам глупостите и да не чакам на опашки
Мтел:1000 минути към Мтел30 мин към други100 СМСа100 ММСаНеограничен нет. (500 мб на макс. скорост)25.90лв.90% от познатите и приятелите ми са на Мтел. Семейството ми също. Доволен съм.Преди много години имах и Глобулска карта.Прекратих договора, защото ми писна хората да ме питат "на кой от двата номера да те търся", "защо ми звъниш от този номер, а ми даде друг"..... + неудобството да ходиш като каубой с вда телефона.
С Ментел сме вече заедно 13 години :1000 минути към Мтел100 мин към други200 СМСа200 ММСа - никога не съм ползвал дори и един Неограничен нет. (1000 мб на макс. скорост)35.90лв.95% от познатите и приятелите ми са на Мтел. Семейството ми също.Да съм доволен, ами май съм, ама ми се иска за тва да плащам по - малко, но вече съм без договор и ако много не се промени ситуацията с хората, с които говоря не мисля да ги сменям ...
Баси само аз ли съм преместил група от зелени в червени Личният ми е бил винаги Мтел.На мен друго ми прави впечатление. В София почти всеки, който познавам е на Мтел, фирмите с които работим също(някои са на виваком), докато например в Кюстендил почти всичките ми познати са зелени или оранжеви. Като цяло имам впечатление, че в София огромният процент са потребители на Мтел.
Гласувах за Глобул - това ми е оператора не по избор, а щото всички от родата са на глобул и навремето, когато нямаше безплатни минути към всички оператори, това беше най-добрата алтернатива.Като цяло съм доволна от обслужването и сервиза им, но в последно време явно им дават премии или имат някакъв брой договори да сключват, ми станаха много неприятни. Отидох преди няколко дни да сменя плана и направо ме изкараха извън нерви. Викат ми, искаш ли отстъпка 7 лева. Аз- ДобреСлужител - ами може да одобавим домашен телефоназ - не искам домашен телефон, благодаря.сл: - значи се отказвате от отстъпкатааз - да, щом е такасл - добре, но може да вземете допълнително 120 минути безплатноаз - добресл - ще ви дам нова картааз - не иксма нова карта, благодаря.сл - ама не е карта, а чипаз - че каква е разликатасл - ами не е нов номераз - добре, сложете ги на тази карта тогавасл - не може, нов чип е, сменяте тази карта с чипа, ако имате нужда да говорите повечеаз - значи все пак е друга картасл - ами...... а не искате ли отстъпка от 7 левааз - не щасл - но помислете за чипа, може да ви се наложи да говорите повечеаз - мога да си го позволя, мерсии се изнизах - много гадно отношение, ако е някой, който не може да отказва, ще си тръгне с още 2 договора.
Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Тва им е работата Повечето хора са "овци". Като си плащам понякога в офисите на операторите и слушам колко лесно се връзват хората... После се оплакват от високи сметки...Или пък класиката за огромните сметки в чужбина... Задължително се обаждам предния ден на оператор да ми подбере най-подходящия план за съответната държава(ако е извън ЕС). После като се върнем, пищят... Викам що не се обадихте... Ми не ми се занимаваше... Като не ти се занимава, плащай си... Това е и с избора на план като цяло. Един път в годината или един път на две години ако не може да отделиш 5мин да си прегледаш разговорите и какви планове има...
Баси само аз ли съм преместил група от зелени в червени
Преди няколко месеца прехвърлих фирмените карти от зелено в оранжево след 10+г. заедно...Винаги съм бил коректен и лоялен с тях,но при последното преподписване се опитаха да преиначат нещата и да ме накарат да подпиша нещо,което се различаваше от това което бяхме договорили!Оранжевите ми направиха оферта на която изобщо не се замислих - няма да споменавам месечни такси и минути към всичко каквото се сетим като номер,защото едва ли ще е коректно Имам и червена карта от самото начало на оператора,която отдавна мина в безсрочен договор и си е ползвам заради номера-има си достатъчно минути вътре в оператора,което ме устройва напълно!
snake написа:
Открай време, почти още от появата на мутрафоните, се обвързах с Глобул и не съм сменял оператора. ...
Венко,Глобул "пъкна" на пазара чак 2001г- доста преди това си ходехме с големите мобифони!
LANCIA DELTA II 1.6ie 75HP 835C1.000
LANCIA KAPPA 2.0 20V 838A1.000-ex
LANCIA DEDRA 1.8 105hp 835A2.046-ex
Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 215hp
Grande Punto 1.2 LPG
Коментар