Бо, точно това казва моя майстор, че тоя проблем го има при френските (и ти добавяш италианските) автомобили, но не и при немските. Затова той хвали немските, защото непосредствено в работата си с немските коли има по-малко ядове и като набавяне на части, и като удобство на подмяната на частите.
Това е мнението на много майстори, не само на твоя Майсторите на френски/италиански автомобили пък плюят другите майстори, защото вече са свикнали на инженерното недомислие и работата им е по-лесна.Реално, там където си ремонтирам аз колите, майстора е точно от гореописания тип - най-трудни за работа са френските и японските автомобили, при които разглабяш, разглабяш, разглабяш и пак не можеш нормално да смениш частта; след това са италианските автомобили, при които разглабяш, разглабяш, разглабяш и все пак сменяш нормално частта; най-добре са немските автомобили, при които е помислено за ремонтирането и се работи значително по-лесно.Проблема конкретно на тия автомобили е, че са мислени на парче - минава от някъде единичен канал за кабел, после се оказва, че там трябва да мине още един кабел, но не се събира в същия канал, за това отгоре се слага нов за новия кабел, вместо да се смени съществуващия канал с по-голям. Така за да стигнеш до долните кабели, трябва да разглобяваш двойно повече.Не знам дали примера е много правилен, но се надявам, че ме разбрахте Друг пример бих дал с рейката на 156 - сваля се моста и отнема поне час На Е-класа сам човек сваля рейката за 20мин.Или например алтернатора на Гранде Пунто се сваля, като се откача компресора на климатика!!! източваш фреона, откачаш компресора, сваляш алтернатора и обратно качваш новия, закачаш компресора, пълниш с фреон Бавно, трудно и скъпо! Защо? -Защото е заврян при макя си!
за тия пари и изисквания ,и качество и вървеж нека не те плаши 90-те коня :D ако намериш 1,9 с повече магарета по-добре http://suchen.mobile.de/auto-inserat...ateCarтова ти е автомобила ,пък живот и здраве след 2 години една RS и готово .
тая баш 8,5 ше излезне с всичко :D плюс тва е за пример с едно цъкване на сайта .А шкода иначе казано ,цена качество няма кой да ги бие ,като изключим хюндай ама е по сложно там .Колегата иска безпроблема ,евтина за потдръжка кола ,маздите към които се е ориентирал хич не са такива .
Благодаря на колегите за новите предложения Щкодичките съм ги заглеждал, но само до там, не знам защо не ги търсих повечко. А тези мерцедеси, хич не ми харесват, особено интериора - ужас. Все едно някой несръчен ги е правил в час по трудово... А поддръжка на мерцедес и цените на частите
тая баш 8,5 ше излезне с всичко :D плюс тва е за пример с едно цъкване на сайта .А шкода иначе казано ,цена качество няма кой да ги бие ,като изключим хюндай ама е по сложно там .Колегата иска безпроблема ,евтина за потдръжка кола ,маздите към които се е ориентирал хич не са такива .
Мда, една колежка кара дизелова Шкода.Преди две седмици сутринта гледам се опитва да си вдигне чистачките - Да и били като "римайндър".Питам за какво да и напомня?Да долеела масло...Е как ще доливаш, тя колата на 4 години?!?!?Отговаря ми - Този двигател е така, не му се сменя масло на интервал, а му се долива по малко Един друг познат се на@ква от кеф на "новата" Шкода. Била невероятна, съвсем като Ауди. И за 40 бона си получавал нещо като за 80 бона.Не му увира главата, че всъшност с Ауди за 80 бона получава нещо като за 40 000 Никога не съм разбирал темите за съвети при избора на кола, само искам да пожелая на колегата каквото и да избере да му се кефи!
like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Е, какво комично има - Хумпа не е уточнил много въпроси и е нормално да има разнородни предложения Представи си въпроса зададен по този начин - 4х4, след 2000г., до 7000лв...... ми те излизат 500 обяви
Коментар