Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Освежаващо боядисване, цена?

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #46
    Аз до дни ще вкарам полото в бояджийницата за 4 калника .Като 3 са здрави и са ръждиви ,то и 4 има ръжда над веждата,но е ударен и вдлъбнат ,но БОЯТА не е спукана на удареното а точно над веждата и кита нагоре се е напукал та човека ми каза към 150лв за 3 детайла понеже се знаем ,тва боя + грунд ,труд и кит.ЛОшото е,че е баш заден калник и няма заместител...... .А предните 2 са ок леко ръждясали като аз съм ги оправил частично и той да свърши другата част както и другия заден.
    Но се чудя ударения калник дали само ударената част да оправим или и напукалия се кит (няма ръжда по нагоре под него ) Понеже ако и кита се остърже който е непокътнат ,работата става дебелаа .
    this

    Коментар


      #47
      Някой да препоръча бояджия, област Бургас.И боядисването да не е по скъпо от колата ми.
      Lancia Kappa 2.0 20v 145hp- 1995 Landi Renzo lambda kontrol v-05
      Fiat Bravo 2 1.9 jtd 150hp

      Коментар


        #48
        Боядисването, не се определя от цената на колата, ами от детайлите, които трябва да се направят + колко добре искаш да бъде изпълнено, защото може да ти напраскат лепенки с вестници по цялата кола и да я пръснат или да разглобят както си трябва пластмасите и фаровете. Ако искаш само да ти я матира и да ти я пръсне без изправяне и китване и разглобяване няма да имаш грижи, ама другото си е труд, а Българите не уважават труда на другите, те искат ако може да дават малко, ама да взимат много, ей затова сме на тоя хал.
        Fiat Bravo II 1.4 16v
        Alfa Romeo 156 1.9 JTD++ EX.
        Fiat Punto 1.1 MK1 EX.

        Коментар


          #49
          Така е,но някой си надценяват труда спрямо качество на работа.Щото на такива след това,като намериш кусури и почват да вадят от девет вира вода.Колко дават писмена гаранция,колко дават касов бон.Зависи,всеки гледа от неговата камбанария.А и разглобяването не ми гарантира качеството на боядисването.Айде по питането ми?
          Lancia Kappa 2.0 20v 145hp- 1995 Landi Renzo lambda kontrol v-05
          Fiat Bravo 2 1.9 jtd 150hp

          Коментар


            #50
            Вдъхновен от темата за Кромата на колегата VET се реших да ви задам ед но въпросче. Колко според вас е нормало да струва едно цялостно освежаващо боядисване. Алфата ми има доста забележки - нищо фрапиращо, но много ме дразни - оня ден пак си одрасках задната броня и малко калника на едина водосточна тръба - едва ме е закачило, ама на - има драскотини, които не се оправят с пастиране. Почти нямам панел без драскотина - може би само преден и заден ляв калник могат и да не боядисат. На твана имам едно петно колкото монета от лев, където незнайно защо белее, капака предния е целия на точки, а задния има натиснато на едно място, вратите имат драскотини - някои от мен, други наследени. Ходих тука при едни бояджии и те ми обявиха 80-100 лв на панел - т.е. 1100-1200 лв, ама щом е цялата, можело за 1000 На мен ми се струват много пари, при положение че няма за изчукване, а само външно, без разглобяване трябва тук там да се китне, да се шлайфне и да се пръсне черно основа + лак. Материалите са не повече от 200 лв, проверил съм (4 кила боя и лак, шприц и обикновен кит, шкурки). Работата е не повече от 2 дни.... Значи излиза че тия мастори си слагат ебати надницата...Готов съм да платя 400-500лв за това нещо, ама не намирам къде. Пак искат с два дена работа да си оправят месеца. Имам едни приятел, който би я направил за тия пари, ама той няма камера, а и поправя камиони и все е много зает. Някой знае ли някое подходящо място?Може и в София - края на Ноември ще ходя в комадировка за цяла седмица и без това ще оставям колата на летището, може да полежи в нечия работилница и да си я взема готова.
            Искаш ли да си купиш материалите и аз ще ти казвам какво да правиш и да видим дали ще се справиш за два дни.
            За 200лв. материали може да бъдеш сигурен че това ще е най ниското качество и колко ще издържи след това е под въпрос.

            Коментар


              #51
              ти намери кой да действа аз ще платя материала. бира и чадър за нас кибиците пак от мен. па после пак ще си говорим в темата.
              Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
              (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
              Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

              Коментар


                #52
                Чуждата работа е най-лесна и доходна.
                http://litclub.bg/library/bg/mgeorgiev/merakut.htm
                Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

                Коментар

                Working...
                X