Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Относно бъдещия полицейски протест

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз ще си бия камшика от темата, щото ще се наложи да защитавам полицейската професия а това е нещо което не искам да правя на тоя етап.......А твърденията че който искал да изкарва повече пари трябвало да работи повече не важи за поне 70% от работещите в БГ, чисто и просто защото те са на заплата, било то частна или държавна, а това ще рече че при положение че консумацията и производството не са на необходимото ниво и реализация, колкото и да бачкаш - работодателя ти няма как да ти даде повече, щото ще рече че ако не ти отърва - мое да си фанеш пътя и че на опашката има други чакащи......Колко повече да работи един учител например......Колко повече да работи една мед сестра например........Колко повече да бачка един пожарникар......Ако продължа с професиите лесно мога да обхвана поне 60% от работещото население в БГ.....Е защо то да се напъва да работи повече, след като няма условия за реализация на труда му.......
    Alfa 156 2.0 TS
    Alfa 156 20VTurbo
    Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
    Locost TF1 3.0V6

Коментар

Не съм съгласен. Един учител може да е рецитатор на уроци, но може и да е просветител, има разлика. Една мед. Сестра може да сменя системата на лежащоболния и да се фръцне към кафенцето, а може и да сложи ръка на челото на болния. Примери много.

Коментар

ls1 написа:
        Не съм съгласен. Един учител може да е рецитатор на уроци, но може и да е просветител, има разлика. Една мед. Сестра може да сменя системата на лежащоболния и да се фръцне към кафенцето, а може и да сложи ръка на челото на болния. Примери много.
        Тва че един учител по физика може да е много по добър "образовател" от колегата си, не значи че заради това ще взима по висока заплата......Мед сестрата може да показва много по голямо внимание към пациентите от колежката си, на която изобщо да не и дреме, но и двете да са на една и съща заплата, щото дейностите им са едни и същи.......Не говорим за съвестна работа, а за големина на заплата.....
        Alfa 156 2.0 TS
        Alfa 156 20VTurbo
        Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
        Locost TF1 3.0V6

Коментар

ФЕРАРИСТ написа:
          ...Колко повече да работи един учител например......Колко повече да работи една мед сестра например........Колко повече да бачка един пожарникар......Ако продължа с професиите лесно мога да обхвана поне 60% от работещото население в БГ.....Е защо то да се напъва да работи повече, след като няма условия за реализация на труда му.......
          Да де, ама нито един човек от изброените професии, а и от оставащите до 60% няма да спре на средата на кръстовището и да отиде да си купи дюнер, като пререди всички и накрая като му дадат касова бележка гледа с омраза касиера и пита - "Ама ние тука плащаме ли...?" Ами плащате, да ви е...! Един като надуши някой, който се излъже да му даде отстъпка, после води всички колеги там и иска същата отстъпка, че и по-голяма!Мутрите вече са по-начетени от тях! Спирам, че взех да се ядосвам!P.S. Използвам цитата на колегата за да се включа в разговора, а не да споря с него, макар че в образованието вкараха диференцираното заплащане отдавна.
          Fiat Tipo 1,6 ie; '93; engine 159А3048; clima.

Коментар

Преди няколко години съм на гости у един приятел който живее срещу полицията.Посред бял ден като наизваждаха едни щайги с разсад-беше пролет-и да пълнят багажници и хайде сигурно на вилата да сеят...........И това само от офицерския състав.Нямах хубав фотоапарат да ги цъкна и на министъра им- Руменчо беше тогава-ма и сега са си на служба още щото сме малък град и се знаем.....Ех ако аз им водех формата и им плащах......
            Умные не бывают учены; ученые не бывают умны. - Лао-цзы FIAT BRAVA TD100

Коментар

êðîêî61 написа:
              Ïðåäè íÿêîëêî ãîäèíè Г±ГєГ¬ Г­Г  ãîñòè Гі åäèí ïðèÿòåë êîéòî æèâåå ñðåùó ïîëèöèÿòà.Ïîñðåä ГЎГїГ« äåí ГЄГ ГІГ® íàèçâàæäàõà åäíè ùàéãè Г± ðàçñàä-ГЎГҐГёГҐ ïðîëåò-ГЁ äà ïúëíÿò áàãàæíèöè ГЁ õàéäå ñèãóðíî Г­Г  âèëàòà äà Г±ГҐГїГІ...........Г^ òîâà ñàìî îò îôèöåðñêèÿ Г±ГєГ±ГІГ Гў.Íÿìàõ õóáàâ ôîòîàïàðàò äà ГЈГЁ Г¶ГєГЄГ­Г  ГЁ Г­Г  ìèíèñòúðà ГЁГ¬- Ðóìåí÷î ГЎГҐГёГҐ òîãàâà-ìà ГЁ Г±ГҐГЈГ  Г±Г  Г±ГЁ Г­Г  ñëóæáà îùå ùîòî ñìå ìàëúê ãðàä ГЁ Г±ГҐ Г§Г­Г ГҐГ¬.....Г...Гµ Г ГЄГ® Г Г§ ГЁГ¬ âîäåõ ôîðìàòà ГЁ ГЁГ¬ ïëàùàõ......
              ГEURГ§ Г±ГєГ¬ âèæäàë ГЄГ ГЄ ïîñëå "ðåêîëòàòà" äà Г±ГҐ äâèæè Г± ïîëèöåéñêè êîðäîí, âèæäàë Г±ГєГ¬ ГЁ ïðîäàæáà Г­Г  ГEURГ?47 Г­Г  100Г¬ îò ГђГЏГ

Коментар

диференцираното заплащане е абсолютно малоумие, особено при учителите. а при куките си е чисто престъпление. иначе полицията е пълна със свестни хора, само им трябва достойно заплащане, за да не си кривят душата. както и на всички нас.
                браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

По лични причини съм навит да вдигнат заплатите в полицията - с 25, дори с 250 % :D . Ама откъде, аджеба, ще дойдат тези пари? Нали има държавен бюджет. Балансиран, с минимално позволен дефицит (право да похарчиш повече, отколкото са приходите). Няма как да се вдигнат които и да са бюджетни заплати по средата на годината без икономии или без преизпълнение на приходната част от бюджета. Щом няма икономии и бюджетът криво-ляво се балансира, как да стане тогава това увеличение? Пари ли да се печатат? Егати и утопиите, в които вярват някои хора...
                  Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Едно е да искаш, друго е да можеш, трето и четвърто е да го направиш...
                    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                      Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и съвсем различно нещо от другите две - да го направиш!Така го знам аз.Иначе съм против, та против увеличението на заплатите за полицаите. И без друго няма изобщо да се учудя, ако в БГ има най-много полицаи на глава от населението спрямо другите европейски държави. И не е като да има ефект от това нещо.По-скоро съм съгласен да увеличат минималната работна заплата
                      == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

заплати

един по голям не искат ли

Коментар

Слав написа:
                          kiro_of_the_day написа:
                          Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и съвсем различно нещо от другите две - да го направиш!Така го знам аз.Иначе съм против, та против увеличението на заплатите за полицаите. И без друго няма изобщо да се учудя, ако в БГ има най-много полицаи на глава от населението спрямо другите европейски държави. И не е като да има ефект от това нещо.По-скоро съм съгласен да увеличат минималната работна заплата
                          http://www.dnes.bg/obshtestvo/2010/03/20/policaite-ni-3-pyti-poveche-na-glava-ot-naselenieto-ot-rumyniia.88068Колега още на първа страница от темата е дал отговора... След тази статистика всякакви коментари са излишни.
                          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Mupo написа:
                            [quote:5ea855c6a6="êðîêî61"]Ïðåäè íÿêîëêî ãîäèíè Г±ГєГ¬ Г­Г  ãîñòè Гі åäèí ïðèÿòåë êîéòî æèâåå ñðåùó ïîëèöèÿòà.Ïîñðåä ГЎГїГ« äåí ГЄГ ГІГ® íàèçâàæäàõà åäíè ùàéãè Г± ðàçñàä-ГЎГҐГёГҐ ïðîëåò-ГЁ äà ïúëíÿò áàãàæíèöè ГЁ õàéäå ñèãóðíî Г­Г  âèëàòà äà Г±ГҐГїГІ...........Г^ òîâà ñàìî îò îôèöåðñêèÿ Г±ГєГ±ГІГ Гў.Íÿìàõ õóáàâ ôîòîàïàðàò äà ГЈГЁ Г¶ГєГЄГ­Г  ГЁ Г­Г  ìèíèñòúðà ГЁГ¬- Ðóìåí÷î ГЎГҐГёГҐ òîãàâà-ìà ГЁ Г±ГҐГЈГ  Г±Г  Г±ГЁ Г­Г  ñëóæáà îùå ùîòî ñìå ìàëúê ãðàä ГЁ Г±ГҐ Г§Г­Г ГҐГ¬.....Г...Гµ Г ГЄГ® Г Г§ ГЁГ¬ âîäåõ ôîðìàòà ГЁ ГЁГ¬ ïëàùàõ......
                            ГEURГ§ Г±ГєГ¬ âèæäàë ГЄГ ГЄ ïîñëå "ðåêîëòàòà" äà Г±ГҐ äâèæè Г± ïîëèöåéñêè êîðäîí, âèæäàë Г±ГєГ¬ ГЁ ïðîäàæáà Г­Г  ГEURГ?47 Г­Г  100Г¬ îò ГђГЏГ

Коментар

При това спазване и прилагане на законите си е по-добре да сме каубойска държава отколкото правова.В това изречение,да се счита,че не съм съгласен с увеличението на заплатите на дадени кибици.Ако сава въпрос за хора,работещи наистина в системата и по сериозен регламент,ОК,ама в дадената ситуация мммммммммммм НЕ.
                              FIAT BRAVO 1.6
                              FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

ogi28b написа:
                                Да бе, това сериозно ли го мислиш?!? Всъщност ако го напишеш пак, ама да се чете, ще го добавя в горния пост.
                                Нещо става с енкондинга, отвреме-навреме когато пиша през телефона. Тъпото е, че не е всеки път Ако може направо да го изтриеш мнението, ще е най-добре. Благодаря

Коментар

Working...
                                X