Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Относно бъдещия полицейски протест

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Пример за Русия - групата за която работя - имаме банка- Абсолют банк. На държавно ниво е създаден регистър с хора подобен ма кредитния, но само че с такива участващи в протестите и има директива - да не им се отпускат кредити. За това писах на няколко новинарски групи - като сигнал за нарушаване на човешките права. Путин здраво е хванал юздите там и няма и да ги пусне. А Бойко е нов Путин. Полицията е маша на този апарат. Сега поне имаме това средство - да протестираме като оценим дейността им. Да не им е толкова комфортно. Ако вземем предвид и обикновени полицаи - не са ли те точно, които биеха на протестите за горите?
    Fiat Stilo 1,9 JTD, 2004
    ----------------------------
    Ignorance is a bliss

Коментар

vvvasilev написа:
      Пример за Русия - групата за която работя - имаме банка- Абсолют банк. На държавно ниво е създаден регистър с хора подобен ма кредитния, но само че с такива участващи в протестите и има директива - да не им се отпускат кредити. За това писах на няколко новинарски групи - като сигнал за нарушаване на човешките права. Путин здраво е хванал юздите там и няма и да ги пусне. А Бойко е нов Путин. Полицията е маша на този апарат. Сега поне имаме това средство - да протестираме като оценим дейността им. Да не им е толкова комфортно. Ако вземем предвид и обикновени полицаи - не са ли те точно, които биеха на протестите за горите?
      Ти нямаш и идея за какво иде реч в Русия, затова правиш безпочвени сравнения. Спри да се излагаш като кифладжия.
      Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Ele и Lane Staley - все още имам дом в България, дъщеря ми живее там, майка ми живее там. За това направих уточнението в началото - дори да не ми се взимат директно като данъци тези пари - те са част от един голям поток на свежа валута към страната. Живял съм в комунизъм и не ми се иска един ден да не мога да се прибера там заради самозабравили се политици.
        Fiat Stilo 1,9 JTD, 2004
        Ignorance is a bliss

Коментар

ele написа:
          vvvasilev написа:
          Ти нямаш и идея за какво иде реч в Русия, затова правиш безпочвени сравнения. Спри да се излагаш като кифладжия.
          Дай да те чуем теб в такъв случай колко ти имаш идея. Ако нямаш позиция - задължително ли е да осираш всички теми? Паралелите са - огромен полицейски апарат служещ основно за политически цели. Да не им се вдигат заплатите - това е оценка за тяхната работа.
          Fiat Stilo 1,9 JTD, 2004
          Ignorance is a bliss

Коментар

Василев, аз по никакъв начин не искам да кажа, че не си в правото си. Най-малко ако последно си ходил до Белгия със самолет си видял безумието на софийското летище. Интересно ми беше, че темата е повдигната от човек, който не живее в страната в момента. Колкото до Русия, там наистина е друга бира, но сравненията на Борисов с Путин, поне според мен, не са много точни.П.С. Не си вкарвай автогол да започваш полемика с колежката. Тя е нещо средно между Ломоносов, Кисинджър, Тесла, Канкунен и мъничко Насим Талеб
            like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Lane Staley написа:
              Интересно ми беше, че темата е повдигната от човек, който не живее в страната в момента.
              Че какво странно има в това?Много отдавна ми е ясно че за България повече милеят хората дето не живеят в нея!Останалите сме просто отвратени....
              Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
              Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
              ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Не им знам точно заплатите на полицаите, но е факт че дори за това което получават не вършат нищо. При всичките ми контакти с тях съм се нагледал на ограниченост и самочуствие без покритие. Отделно че редовно гледат как да искарат някой лев, а в работно време си седят по кафетата. Сигурно има и кадърни хора, но болшинството е такова. Който не става за каквато и да е работа става полицай. А за целта връзки , пари и т.н. В България никой не получава колкото би трябвало така че протеста им е безсмислен. Сигурно има и свестни хора, но повечето не стават.
                Chrysler Voyager 2.5TD/ 2000г.
                ex. Fiat Tempra /`91 / 1.9TDS

Коментар

Аз не съм голям фен на полицията, но напълно подкрепям протеста им, дори се надявам да премине границите на нормалното, щото за мен всеки който протестира за ниска заплата в тая държава има пълното право да го прави.......ся че били куки и били повечето праволинейни и ограничени е друг въпрос, има и част дето вършат работа, но системата ги подтиска.......Щото мога да ви кажа че ако 1000 куки отидат и блокират Орлов мост ефекта ще е милиони пъти по голям отколкото ако го направят разни природозащитници........отделен е въпроса че надали би им стискало и тва звучи като абсурд.......но реално погледнато е така........Системата при тях позволява някой да се блажат от положението си, а тия дето вършат съвестно работата си да живуркат на заплата.......затова и отношението на обществото(включая и моето) е такова към тях.......Така че лично аз им подкрепям протеста.....
                  Alfa 156 2.0 TS
                  Alfa 156 20VTurbo
                  Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                  Locost TF1 3.0V6

Коментар

Ето го и отговора http://www.dnes.bg/bulgaria/2012/08/...leno-ne.166575 , мисля че Дянков добре им го е казал, сержант с 1004 лв. средна заплата ... сори ама за да си сержант не е нужно да имаш даже висше образование, те какво искат да взимат по 2000 лв. ми айде всички да станем полицаи тогава.
                    punto HGT

Коментар

ФЕРАРИСТ написа:
                      щото за мен всеки който протестира за ниска заплата в тая държава има пълното право да го прави.......
                      Не знам колко са ти икономическите познания, но това изказване е достойно за гръцки политик от Сириза, но не и за човек изкарал поне 3ка на Обща икономическа теория.Всъщност втората част на изречението ми отговори на първата
                      like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

имам 5 или 6 по макроикономика, не помня точно, и смятам, че колегата ферарист е напълно прав. икономика се прави с пари и самочувствие. в този смисъл подкрепям и този и всички подобни протести.п.с. а какво е било "безумието на софийското летище", че нещо ми е убягнало?
                        браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

vvvasilev написа:
                          ele написа:
                          vvvasilev написа:
                          Дай да те чуем теб в такъв случай колко ти имаш идея. Ако нямаш позиция - задължително ли е да осираш всички теми? Паралелите са - огромен полицейски апарат служещ основно за политически цели. Да не им се вдигат заплатите - това е оценка за тяхната работа.
                          Ти, който призоваваш хората да изказват мнение, казваш, че моето мнение е осиране на темата! Толкова за свободата на словото - свободата стига до там, до където стигат вижданията ти - жалко е, че живееш в европейска страна, поне присламчи някои европейски качества, като търпимост към чуждото мнение, когато не съвпада с твоето. А аз идея си имам много от преки впечатления от руснаци, с които общувам ежедневно, но нямам желание да осирам темата, и без това в нея различни мнения не се допускат.
                          Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

колеги, моля да не превръщаме тази тема в личностни нападки. Нека уважаваме всяко аргументирано мнение за да се получи конструктивна дискусия. Според всички икономически теории - търсенето определя цената. Ако не им харесват заплатите - да си намерят друга работа. Факт е, че няма резултати от работата им. Да вземем за пример редови полицай - не катаджия. За този щат - как могат да се случват толкова убийства по дискотеки? А сме виждали патрулки и как безучастно гледат. Ще кажем - страх ги е от мафиотите... Ами... ето за това говоря - плащаме за услуга, която те не изпълняват. И заплатите не са оправдание за мотивацията. Във частна фирма - ако не си върша работата - ме уволняват. А те - хем искат подкрепа - хем се издевателстват над ръката която ги храни - отново визирам действията по време на протести.Ще оценя един пример някой да даде за работеща полиция и свършена работа.
                            Fiat Stilo 1,9 JTD, 2004
                            Ignorance is a bliss

Коментар

ele написа:
                              vvvasilev написа:
                              ele написа:
                              vvvasilev написа:
                              Ти, който призоваваш хората да изказват мнение, казваш, че моето мнение е осиране на темата! Толкова за свободата на словото - свободата стига до там, до където стигат вижданията ти - жалко е, че живееш в европейска страна, поне присламчи някои европейски качества, като търпимост към чуждото мнение, когато не съвпада с твоето. А аз идея си имам много от преки впечатления от руснаци, с които общувам ежедневно, но нямам желание да осирам темата, и без това в нея различни мнения не се допускат.
                              За мен осиране е обръщението кифладжия. Всичко останало е добре дошло.Аз имам частен бизнес в Русия - фирма за яхтени чартъри. Фирмата е ООО. Често пътувам до там.
                              Fiat Stilo 1,9 JTD, 2004
                              Ignorance is a bliss

Коментар

vvvasilev написа:
                                колеги, моля да не превръщаме тази тема в личностни нападки. Нека уважаваме всяко аргументирано мнение за да се получи конструктивна дискусия. Според всички икономически теории - търсенето определя цената. Ако не им харесват заплатите - да си намерят друга работа. Факт е, че няма резултати от работата им. Да вземем за пример редови полицай - не катаджия. За този щат - как могат да се случват толкова убийства по дискотеки? А сме виждали патрулки и как безучастно гледат. Ще кажем - страх ги е от мафиотите... Ами... ето за това говоря - плащаме за услуга, която те не изпълняват. И заплатите не са оправдание за мотивацията. Във частна фирма - ако не си върша работата - ме уволняват. А те - хем искат подкрепа - хем се издевателстват над ръката която ги храни - отново визирам действията по време на протести.Ще оценя един пример някой да даде за работеща полиция и свършена работа.
                                Василев, Василев.... Много мъка има на тоя свят, многоооо...п.п. само не говори за икономически теории и България в едно изречение, че е смешно...
                                Fiat Punto 1.1-Синята птица
                                Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                                Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Working...
                                X