Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Относно бъдещия полицейски протест

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

да служи и пази май беше девиза на щатските полицаислужат и пазят мутрите в БГ
    Не е важно какво говорят зад гърба ти,важно е когато се обърнеш всички да мълчат!

Коментар

vvvasilev: много се радвам за теб, че имаш частен бизнес, но нямаше нужда, ние знам, че изкарваш много. Но е смешно и обидно към хората, които живеят тук, да сравняваш управлението и положението в България с това в Русия. Така и не разбрах какво ти пречи, че полицаите искат високи заплати. Когато учителите искаха високи заплати, всички се бяха настроили срещу тях, когато лекарите искаха високи заплати - пак. И срещу групата пенсионери, организирани от някаква пенсионерска организация. А след като им вдигнаха заплатите на учителите, празни останаха обещанията им да подкрепят другите - те нали си взеха по-големите заплати, ко им дреме за другите. Който и да излезе да протестира, винаги останалите ще излязат срещу, вместо да го подкрепят. Манталитетът на българина му пречи и затова, не се обиждай, обаче докато си в чужбина, вземи се отърви от тоя манталитет и прихвани някои положителни качества. Ама гледай да не са от руснаците. И да изразя позицията си: Аз съм ЗА всеки, в частност полицаите, който иска по-добър живот и излезе на улицата да протестира за по-високи заплати. Всички вие, които се оплаквате, можете да вземете пример и да направите същото, вместо да чакате да ви падне от небето.BUMAR: В тия филмчета, дето ги пускат с оригинални кадри за щатски полицаи, имаше една полицайка, дето се опитваше да спре един гол дрогиран да влезе в една детска градина и оня я отупа здраво. Коментарите с тия, дето го гледахме, бяха - глей тая как са излага, не става за полицай. Тъпа, проста, че и дебела и стара. Жената е наградена за това, че е извършила дълга си и не е допуснала голия да се намърда в детската градина. Мисля, че този пример ясно показва, че манталитетът пречи на българина.А за 2-3 месеца полицията ми намери и върна лаптопа. Тогава, преди 7 години, струваше 2000 евро. Доволна съм от работата на полицията по този случай. Имам и подадена една жалба, по която също си свършиха работата чудесно. От пътните полицаи също съм доволна, не са ме изнудвали никога, нито са се пробвали да ме глобяват за фалшиви нарушения. Никога не са се държали арогантно. Може би щото аз не тръгвам с рогата напред....
      Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Нямам нищо против някой да получи повишение на заплатата и да върви нагоре в кариерата ако благодарение на него нещата се случват. Но хем да се разграбват селата, хем да се шири престъпност, хем да слушам оправдания що е така...нещо не ми се връзва. Те и с тази и с по-висока заплата - пак същия ще е резултата. Ами като е така мисля да си останат на тази заплата. Още повече, че обяви ли се конкурс за полицаи и молбите са десет пъти повече от местата. Как па някой не каза - дай по-голяма заплата и проблема ще е РЕШЕН, независимо дали проблема е престъпност, здраве, образование и т.н. Всеки казва - аз за това в момента което работя заслужавам по-висока заплата, тъй че ми вдигни заплатата, пък аз си продължавам както досега. Е, не съм съгласен.

Коментар

Бих подкрепил протестите на всеки- дори от системата на МВР. Пожарникарите - 10 пъти повече засалужават. А тези, които бият останали протестиращи - не подкрепям. Във работата на всеки друг отрасъл има прозрачност. В работата на МВР - не. Някой знае ли за какво се харчи бюджета им? Някой може ли да го дискутира? В полицията цари арогантност до безкрай. Това е моят опит с полицаите. Еле, може да не си имала проблеми. Опитай да пътуваш с кола с чужди номера в Бг. Ще ти омръзне от спирания. И нека бъдем обективни - някой да знае как при такъв бюджет за подслушване - пропуснаха атентата в Бургас? Кого подслушват? Заети са с политическо преследване.
          Fiat Stilo 1,9 JTD, 2004
          ----------------------------
          Ignorance is a bliss

Коментар

ele написа:
            И да изразя позицията си: Аз съм ЗА всеки, в частност полицаите, който иска по-добър живот и излезе на улицата да протестира за по-високи заплати. Всички вие, които се оплаквате, можете да вземете пример и да направите същото, вместо да чакате да ви падне от небето.
            Би ли ми казала от къде ще се вземат тези пари за по-високи заплати?Да направим същото? Защо? Не е ли по-добре да работим и да изкарваме пари, вместо да скиторим по улиците и да искаме повече пари, ама ако може друг да ги изкара? Май тез дето искат увеличения, те чакат да падне от небето.За да получават повече някой трябва да ги изработи тези пари. Аре у лево, да ви се невиди и комунистите недоразбрали. Ограмотете се малко, стига фалшиви лозунги и икономически псевдопознания от Уикипедия.
            like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Специално атентата беше дело на аматьори... Ако беше дело на онези с брадите - целия терминал нямаше да го има.....
              Fiat Punto 1.1-Синята птица
              Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
              Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

От друга страна в атентата бе убит само един българин, доста пипнато така че да се възползват от българските слабости за да ударят изцяло еврейска цел. Някой би казал че е много точно прицелен удар.

Коментар

Lane Staley написа:
                  ele написа:
                  И да изразя позицията си: Аз съм ЗА всеки, в частност полицаите, който иска по-добър живот и излезе на улицата да протестира за по-високи заплати. Всички вие, които се оплаквате, можете да вземете пример и да направите същото, вместо да чакате да ви падне от небето.
                  Би ли ми казала от къде ще се вземат тези пари за по-високи заплати?Да направим същото? Защо? Не е ли по-добре да работим и да изкарваме пари, вместо да скиторим по улиците и да искаме повече пари, ама ако може друг да ги изкара? Май тез дето искат увеличения, те чакат да падне от небето.За да получават повече някой трябва да ги изработи тези пари. Аре у лево, да ви се невиди и комунистите недоразбрали. Ограмотете се малко, стига фалшиви лозунги и икономически псевдопознания от Уикипедия.
                  Не отпускам аз парите, нито разполагам с държавната хазна, има кой да каже ДА или НЕ, това обаче не е причина хората да не искат повече пари, нали?Преди да ме привикаш у лево, може да прочетеш какво съм написала, не да правиш свободни съчинения.vvvasilev: карала съм няколко месеца и никога не са ме спирали. Да се оплаквам ли, че не са ме спирали? Ако толкова те интересува, изпрати официално запитване, длъжни са да ти отговорят, вместо и ти да пишеш свободни съчинения. Пък после, като ти отговорят, може и да го дискутираш.

Коментар

Ти или пишеш без да вдяваш какво пишеш или вдяваш, ама късно и даваш назад.Хайде като ги подкрепяш обясни ми откъде ще се вземат пари за увеличение. Обясни ми откъде ще се появят пари за увеличение в "Държавната хазна"

Коментар

Пропускате основното, и то е че полицията има слабо управление. Затова има изнудвания, затова има безобразия, затова има спирания с чужди номера и тн.Своеволия.А тези с високите рангове, които трябва да управляват индианците, и да избират по-интелигентни такива, те са проблема.Те са онези от годините на беззаконие и корупция, и отучване нямат.Те и групировките са пълни с такива.Не знам как са калкулирали тия 1000лв, аз знам за доста по-ниски суми.А тези дето бият са индианците, които се насъскват от онези, по-горе описаните.Аз не вярвам че ще може да се назначат неподкупни хора, където и да е. Законите ни трябва да са достатъчно строги, и всичко трябва да е прозрачно.Това е.
                      Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                      Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Lane Staley написа:
                        Ти или пишеш без да вдяваш какво пишеш или вдяваш, ама късно и даваш назад.Хайде като ги подкрепяш обясни ми откъде ще се вземат пари за увеличение. Обясни ми откъде ще се появят пари за увеличение в "Държавната хазна"
                        Ми то сигурно няма пари, ама не пречи да искат увеличение. Лично аз предпочитам да се дадат парите на пенсионерите, не на полицаите, но това изобщо не е причина да не протестират, нито аз да не ги подкрепя. Мисля, че Дянков е доста трезвомислещ, за да вземе правилното решение в случая. Това мога да коментирам, всичко останало е "ако", "ако" и както един мой добър познат казва, превеждам, Ако имах квадратен задник, щях да акам тухли и да си построя цяла къща.... тъй че нека да не навлизаме в иобласи, които не са под наш контрол и само ще разтягаме локуми, после ще се скараме и някой ще отнесе нещо квадратно.

Коментар

Чакай сега, нали беше ЗА, всеки който иска пари да протестира. И ние, които не протестираме, а чакаме да ни падне от небето ( вероятно докато работим го правим това ) трябваше да вземаме пример от тях?И полицаите в частност заслужаваха, как така сега пенсионерите повече заслужават?Демек, ти подкрепяш и смяташ за правилно заплатите да се изкарват с викане и скачане по площадите, вместо с труд ( физически, умствен ). За това и те питам - откъде ще се вземат парите? Обясни ни? Или е зор, че в Уикипедия не го пише? Другият вариант е, да ги подкрепяш, защото всяко подобно действие предизвиква полемики и ти дава невероятно възможност да поспориш с някого? Хайде, обоснови се. Нали си ЗА? Нали рева за правото ти на свобода на изразяване? Изрази се - как ще се набавят пари за увеличението? Ако не знаеш, ако не може да се обосновеш, мисля, че колегата много правилно те помоли да не осираш темата.

Коментар

Много ясно откъде ще се взеамт пари бе - от нас работещите и създаващи ПРИНАДЕНА стойност...
                            Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                            Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                            ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Lane Staleyпрочети пак какво съм написала, без да пропускаш думи. След това мога и да се съглася да споря с теб.YavorНормално, в коя държава не е така?

Коментар

Що бе, като протестират за заплати, а пари няма, може вземат да реформират малко системата и да се оползотвори милиардът по-добре!
                                Brava 1.6 16V 103hp

Коментар

Working...
                                X