Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Относно бъдещия полицейски протест

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Относно бъдещия полицейски протест

Какво е вашето мнение колеги- подкрепяте ли полицейските искания за увеличени заплати?Моето мнение - според мен полицията в България е безполезна и ненужно раздута. Те са репресивен апарат, които изцяло са подчинени на политически интереси. Бюджет за подслушване в милиони, а никаква идея за атентата в Бургас. Виж компромати да правят - цена нямат. Един вид типичен пример на СС - политически орган на Бойко. Освен това - тези репресии срещу протестиращите граждани, изнудванията по пътя, мръсните номера... Според мен - първо трябва ако има читави вътре в тази система - трябва да поработят малко над образа, да покажат ефективност, и след това да претендират. Просто е недопустимо - с толкова много полицаи, с толкова средства които се изразходват - такава неефективност. И за това плащат всички. Претендирам дори и да работя в чужбина защото всеки месец пращам в България поне по 5000 лева които се харчат там. Емигрантския поток към България е в милиони евро. които дори индиректно - отиват отново в българската икономика и институции.
    Fiat Stilo 1,9 JTD, 2004
    ----------------------------
    Ignorance is a bliss

Re: Относно бъдещия полицейски протест

vvvasilev написа:
    Моето мнение - според мен полицията в България е безполезна и ненужно раздута. Те са репресивен апарат, които изцяло са подчинени на политически интереси. Бюджет за подслушване в милиони, а никаква идея за атентата в Бургас. Виж компромати да правят - цена нямат. Един вид типичен пример на СС - политически орган на Бойко. Освен това - тези репресии срещу протестиращите граждани, изнудванията по пътя, мръсните номера...
    Моите впечатления са, че 99% (включително и аз) от хората споделят твоето мнение, така че не виждам какво ще обсъждаме в тази тема.
    Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
    ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Бездънна яма за пари, която не си върши работата. За пореден път тази година им свършиха парите и искат допълнително финансиране през министъра си, а сега и по-високи заплати искат. АЗ предпочитам парите за увеличението на заплатите им да отидат за оборудване на пожарникарите, за нови линейки и да се съкратят малко полицаи, тъй като ефект от тяхната работа не виждам - всичко при тях е мижи да те лажем.

Коментар

Протестът е на редовите полицаи, които нямат общо с разхищението на средства в системата. Факт е, че заплатите са ниски, условията на труд лоши и извънредният труд често не се заплаща. От институцията МВР не съм особено доволен, но хората си имат основание да протестират.
        Brava 1.6 16V 103hp

Коментар

Против
          EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
          Fiat Punto 1.2 16v Sporting

Коментар

МВР трябва да се разпусне и да се създаде ново такова, с изричната забрана стари кадри да постъпват в новото. Това е клоака каквато няма никъде на Земята! Щом дори специализирания съд,, създаден по "специален начин" почна да пуска "престъпниците" дето са ги "хванали" ... Тури му пепел.Против удовлетворяане на исканията им.Т.н. редови полицаи първата им работа след като "влязат в системата" с връзки и с подкупи, е да вземат колкото се може по-голям заем от някоя банка защото са взели голямата заплата, и като им остане чист доход по 100-150 лв. месечно започват да вият че "няма стотинки".Айде "он дъ лефт".
            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
              МВР трябва да се разпусне и да се създаде ново такова, с изричната забрана стари кадри да постъпват в новото.
              Не само МВР, не само.
              00' Bravo 105 JTD

Коментар

dikanio написа:
                vvvasilev написа:
                Моето мнение - според мен полицията в България е безполезна и ненужно раздута. Те са репресивен апарат, които изцяло са подчинени на политически интереси. Бюджет за подслушване в милиони, а никаква идея за атентата в Бургас. Виж компромати да правят - цена нямат. Един вид типичен пример на СС - политически орган на Бойко. Освен това - тези репресии срещу протестиращите граждани, изнудванията по пътя, мръсните номера...
                Моите впечатления са, че 99% (включително и аз) от хората споделят твоето мнение, така че не виждам какво ще обсъждаме в тази тема.
                Основното в поста на колегата не си го хванал... Основното е, че праща тук по 5000 лв. джобни да си харчат....
                Fiat Punto 1.1-Синята птица
                Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                  МВР трябва да се разпусне и да се създаде ново такова, с изричната забрана стари кадри да постъпват в новото. Това е клоака каквато няма никъде на Земята!
                  Аз не знам какво им стана пак. Сигурно е заради жегата навън. Понапекли им са се главите. Няма такава наглост като тяхната. Парите били малко, а що тогава кьораво и сакато бяга да работи там? Само за справка през "далечната" 2010 година: http://www.dnes.bg/obshtestvo/2010/0...niia.88068Да вземат да махнат 80% от щата и ето им пари .

Коментар

Туй е за триене...
                    Fiat Punto 1.1-Синята птица
                    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Според мен трябва да се увеличат заплатите единствено на ниските постове, а високите да не им се пипат.Не знам как ще стане таз работа, като реално полицията не я контролира властта толкова, колкото престъпността. Последната иска в първата да властва мизерия.Ако говорим за полицията като нещо общо, говорим глупости. Все едно да кажеш че всички часовникари в България са смотани щото един не ти е направил часовника.
                      Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                      Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

donna, грешиш. Идеята на поста е - да упражняваме свободата си на изказване. В България малко по малко се въвежда полицейщина от Руски тип. Не искам един ден да се превърнем в тип Беларус или Северна Корея. А както казах - сега полицаите са се заели да следят форуми и блогове за политичиски изказвания. Ето за това - нека видят какво мислим за тях!и п.с. Ако нямаш мнение - не спами темата моля.
                        Fiat Stilo 1,9 JTD, 2004
                        ----------------------------
                        Ignorance is a bliss

Коментар

Нали нямат право на протести, пак ще пушат по една цигара и ще ходят да си вършат работата.Що си мислите че те не хранят семейства и се справят с парите. А за КАТ-аджиите дето всички ги асоциирате като родната Полиция, те няма да са на протеста, ще въртят палки с елемент на изненада
                          Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                          (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                          Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Мисля, че всички дето се оплакват от ниските си заплати, могат да вземат пример как да искат увелчиение на заплатите си. Не виждам нищо лошо в това да искат по-високи заплати, както и не виждам нищо лошо други професии да направят същото и не мога да разбера защо един като поиска повече пари - повечето хора скачат и се плюнчат против. Тук не става въпрос за полицаите, същото беше и учителите като протестираха - повечето хора едва ли не се изказаха, че имали 3 месеца почивка и не заслужавали големи заплати, щото и без това работели на половин ден. Същото стана и с лекарите, и с администрацията. Манталитетът ни е такъв - някой като надигне глава, да я отрежем. vvvasilev: ти като не живееш в БГ, що се изказваш за неща, върху които нямаш преки наблюдения?kiro_of_the_day: И като се създаде ново МВР просто ще се нагушат нови хора, които ще се зарадват, че им се отваря място, пък резултатът ще е същия. Контрол трябва, не експерименти.
                            Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Не го подкрепям.Бюджетът им е огромен, а срещу него не получаваме това, което очакваме от тях.Банков, може и да пушат по една цигара, ама после няма да отидат да си вършат работата, а да си я гледат. Те ако си я вършеха....http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5071611 Интересно, но темата е започната от човек, който в момента не се ползва от невероятната, топла грижа на родната полиция. Или греша?
                              like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Working...
                              X