Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Удачен избор за първа кола ли е Фиат Браво?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ntodorov написа:
    А това най-вероятно е ЖТД 100. Ако годината е вярна. Няма снимка на двигателя, но определено има индикации колата да е 2001 година и... да е ЖТД 100. Така мисля. http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...049&f1=details
    Да но ми е много далече аз съм от София

Коментар

pavel_okk написа:
      ntodorov написа:
      А това най-вероятно е ЖТД 100. Ако годината е вярна. Няма снимка на двигателя, но определено има индикации колата да е 2001 година и... да е ЖТД 100. Така мисля. http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...049&f1=details
      колега виж в обявите тука във форума , има едно браво тд100... за добри пари го дава човека...има и друг вариант 1.8 пак в същия раздел , там обаче малко по височка беше цената... нооо не се отказвай да търсиш и жтд двигател успех
      Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

По автокъщите с охота ще ти свалят 300-400 лв, без кой знае какви пазарлъци, стига наистина да ти хареса колата.

Коментар

///// написа:
          1.2 16 v е да не казвам малко слабичко. Човека се е насоил към 105. Най близкия истински двигател е 1.6 16 V
          1.2 16v не е слаб двигател.Предното ми браво беше с 1.6 мотор и нямаше кой знае каква разлика, освен че постигаше по висока максимална скорост.Градско спрямо 1.2 ми гореше с между 2-3 литра повече.Разликата от 20 коня се компенсира от по ниското тегло на 1.2 и ускорява по същия начин.Вземи си браво, пунтото е кола тип градска сапунерка и при високи скорости бравото като устойчивост и стабилност се представя по добре.
          http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
          Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
          FIAT БРАВО 1.2 16v
          ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
          FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

като вариант може да се оглеждаш и за 1,6 16v 90 коня,влизаш в малкия данък и насреща получаваш минимална разлика спрямо 103 коня да не кажа никаква,но са малко по-редки мотори и по-трудничко може да се намери.
            Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

Re: Удачен избор за първа кола ли е Фиат Браво?

pavel_okk написа:
              ...Не знам защо обаче аз смятам за най-удачен избор за първа кола Фиат Браво
              От фиат браво по-удачен избор за първа кола е единствено фиат типо. Но понеже вече няма много читави коли, поостаряха вече и са си доста търкаляни нещата са към браво. Да навлезеш в автомобилизма JTD или с 1.6 16 в. май е все същото- възникне ли нещо все ще си като индианец при асемблиране на компютър, така, че за каквото ти стига това в джоба, без да се бавиш, че май нефта е на свършване... Е сега ше доизточим и това, дето остана в Либия и после сме на магарета и волове пак.
              Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Immortal написа:
                По автокъщите с охота ще ти свалят 300-400 лв, без кой знае какви пазарлъци, стига наистина да ти хареса колата.
                Може и като види че си заинтересован от колата и се заинати да не ти смъкне повече от 100лв . Сякви идиоти има на този свят. А и ако колата е с цена 2700лв, а той се съгласи на 2300 няма ли да е малко странно по отношение на състоянието и .

Коментар

Моята беше 3500 по табела. Управителя веднага започна с "Вчера я свалиха от автовоза и още не е чистена... за 3200 Ви я давам...". И тъй като още не беше пипана я взех с лети джанти и хубави гуми ! За 2500 я отнесох, а дори не я карах. Е добро попадение е - мен ме кефи много, а и всички познати също и се кефят ! След обслужването сега имам само потропване на предна дясна да оправя.
                  In JTD I believe, in Nm I trust !

Коментар

pavel_okk написа:
                    ntodorov написа:
                    Имам чувството, че тая кола, след германеца, който я е продал на 260 000 км, е карана поне още 150000 от някой албанец, преди да попадне в БГ. Много огрухан вид има.
                    Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

За да се скъса шофьорската седалка до това и състояние бая зор е видяла и км. .
                      Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                      Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

batproho написа:
                        За да се скъса шофьорската седалка до това и състояние бая зор е видяла и км. .
                        За 2500 лева няма как да бъде перфектната кола. Все пак е 10 годишна кола и 250 000 км. са най-малкото число, което може да се мъдри в действителност някъде из мозъчето на тази кола. Тези, които продават колите си няма как да са по-глупави от нас, които им ги купуваме. Или, както му викат: За толкоЗ пари - толкова, а и лъснатото и по-скъпото отдавна не значат по-доброто.
                        A17DTС/S
                        Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Новобранец и като шофьор и изобщо скача на нафта!?Странни птици са тва хората,имаше някъде предложение за Браво 1,2 16в,за новобранец тва е колата,смешна потдръжка дори и да не намери най-читавия екземпляр с парите за обслужването на едно жтд ще я направи кукла.Некой друг каза че било слабо!?80 коня на тва купенце слабо?много рейсъри тука беееее.Живко 1,4 и 1,6 103 коньовото ще ги напукам с мойто Браво
                          Bravo 1.2 16v
                          Lancia Dedra 1.8 16v
                          Suzuki GSXR250R

Коментар

Може да разгледаш и Алфа 145 JTD или 2.0ТD, 145 TD като разход е много по-добре от Bravo TD.
                            FIAT Bravo 1.9 JTD GT 105ps

Коментар

Бе я да не се занимава човека с глупости ами да взема едно Браво ХГТ, и да му мине мерака на кола. Те поне тези бравота са по евтини от другите :D , само смяната на ангренажа е по трудна. А и според мен 1,2 80коня на купе 950-1100кг не са много, особено при изпреварване и катерене на баири .

Коментар

nelegalniq написа:
                                Бе я да не се занимава човека с глупости ами да взема едно Браво ХГТ, и да му мине мерака на кола. Те поне тези бравота са по евтини от другите :D , само смяната на ангренажа е по трудна. А и според мен 1,2 80коня на купе 950-1100кг не са много, особено при изпреварване и катерене на баири .
                                В състояние съм да държа магистралата София-Пазарджик със 150 на газ,със газов инжекцион съм!Квото искаш си говори :D
                                Bravo 1.2 16v
                                Lancia Dedra 1.8 16v
                                Suzuki GSXR250R

Коментар

Working...
                                X