1.2 16 v е да не казвам малко слабичко. Човека се е насоил към 105. Най близкия истински двигател е 1.6 16 V
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Удачен избор за първа кола ли е Фиат Браво?
Collapse
X
-
///// написа:Джейтиди-то е хубава машинка, докато не дойде време да сменяш съединител или турбина. Там цените са четирицифрени. Внимателно огледай кулера и турбината за течове на масло преди да я вземеш. Също и дали съединителя отделя горе.681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!
7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"
Коментар
-
За тея пари трябва да се счупиш да обикаляш,за да намериш нещо читаво и хубаво... (JTD)Преди 1-2 седмици обикаляхме с едно приятелче и всичките обяви от мобилето ги минахме (за София) и всичко само кошници за който и 1000 лв. няма да дам...Виж обявата на колегата от Русе "tyson" неговото браво си заслужава парите..Поне знаеш какво ще вземеш..Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
-
Според мен си се насочил мн добре кам Жтд-мотора, и недей се притеснява за цените за консуматив, неса никак скъпи, даже може да се кажи, че голфа има мн по-скъпа подрижка. Аз съм собственик на Пунто от почти вече 3години и сам слабо казано "доволен" от фиатчето. Иначе секи маистор плуе фиат, но винаги сам готов да споря с тяхУспех при избора.
Fiat PUNTO 1,9jtd+remap
Коментар
-
Ichkin написа:за 2500 читаво пунто 2ка ? Покажи ми го и ще си взема 2ро ...Поздрави!
Fiat Panda Young 0.9, 40hp, 1999year
Fiat Punto 1.1 S, 4/5 doors, 55hp, 1997year
Коментар
-
hol1gans написа:Според мен си се насочил мн добре кам Жтд-мотора, и недей се притеснява за цените за консуматив, неса никак скъпи, даже може да се кажи, че голфа има мн по-скъпа подрижка. Аз съм собственик на Пунто от почти вече 3години и сам слабо казано "доволен" от фиатчето. Иначе секи маистор плуе фиат, но винаги сам готов да споря с тяхУспех при избора.
FIAT Bravo 1.9 JTD GT 105ps
Коментар
-
vicool написа:hol1gans написа:Според мен си се насочил мн добре кам Жтд-мотора, и недей се притеснява за цените за консуматив, неса никак скъпи, даже може да се кажи, че голфа има мн по-скъпа подрижка. Аз съм собственик на Пунто от почти вече 3години и сам слабо казано "доволен" от фиатчето. Иначе секи маистор плуе фиат, но винаги сам готов да споря с тяхУспех при избора.
. Но ендна смяна на съединителя на голфа примерно излиза около 1000лв доколкото знам.
Fiat PUNTO 1,9jtd+remap
Коментар
-
Аз от дизели нищо не разбирам, но искам да си кажа, че съм изключително доволен от моята кола. Просто е железна, явно добре съм си я избралКато оставим късмета настрана, за тея пари не виждам какво друго смислено возило може да се вземе. Германските варианти ще са 5 години по-стари и без екстри.Единственият недостатък е, че със 103 коня влиза във високия данък.
Brava 1.6 16V 103hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар