Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Удачен избор за първа кола ли е Фиат Браво?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

1.2 16 v е да не казвам малко слабичко. Човека се е насоил към 105. Най близкия истински двигател е 1.6 16 V

Коментар

///// написа:
      Джейтиди-то е хубава машинка, докато не дойде време да сменяш съединител или турбина. Там цените са четирицифрени. Внимателно огледай кулера и турбината за течове на масло преди да я вземеш. Също и дали съединителя отделя горе.
      Живко , ти си златен ! Само поздравления за това , че помагаш с каквото можеш !
      681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

А вий пропускате един сериозен факт. Човека има ограничен бюджет от ~2500лв. И аз оглеждам ЖТД на тази цена който са на пазари и няма голям избор(да не кажа никакъв).

Коментар

Аз не разбирам много но единсвено държа да е дизел без значение дали е JTD

Коментар

За тея пари трябва да се счупиш да обикаляш,за да намериш нещо читаво и хубаво... (JTD)Преди 1-2 седмици обикаляхме с едно приятелче и всичките обяви от мобилето ги минахме (за София) и всичко само кошници за който и 1000 лв. няма да дам...Виж обявата на колегата от Русе "tyson" неговото браво си заслужава парите..Поне знаеш какво ще вземеш..
            Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

Според мен си се насочил мн добре кам Жтд-мотора, и недей се притеснява за цените за консуматив, неса никак скъпи, даже може да се кажи, че голфа има мн по-скъпа подрижка. Аз съм собственик на Пунто от почти вече 3години и сам слабо казано "доволен" от фиатчето. Иначе секи маистор плуе фиат, но винаги сам готов да споря с тях Успех при избора.
              Fiat PUNTO 1,9jtd+remap

Коментар

А защо не се насочиш към пунто мк2 бензин, по нова година и за тези пари може да намериш читав екземпляр?
                Fiat Panda Young 0.9, 40hp, 1999year
                Fiat Punto 1.1 S, 4/5 doors, 55hp, 1997year

Коментар

за 2500 читаво пунто 2ка ? Покажи ми го и ще си взема 2ро ...
                  Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

pchelaria написа:
                    А защо не се насочиш към пунто мк2 бензин, по нова година и за тези пари може да намериш читав екземпляр?
                    Ами не знам аз не съм много навътре на тема автомобили и си нямам си и на идея за какъв модел ми говориш :D

Коментар

Ichkin написа:
                      за 2500 читаво пунто 2ка ? Покажи ми го и ще си взема 2ро ...
                      Е добре в мобилето има достатъчно също от човек ако го вземе ще бъде регистрирано т.е. няма да плаща екотакса и т.н.т. гледах в форума колега продава за 3000лв. пунто мк2 доста добро ми се видя цените падат криза е.. и все пак говоря за бензинов двигател Поздрави!
                      Fiat Panda Young 0.9, 40hp, 1999year
                      Fiat Punto 1.1 S, 4/5 doors, 55hp, 1997year

Коментар

Е ... ключовата дума е читаво ... Дай да не му правиме на момчето лоши впечатления за ’талянците :D
                        Fiat Forum Bulgaria

Коментар

hol1gans написа:
                          Според мен си се насочил мн добре кам Жтд-мотора, и недей се притеснява за цените за консуматив, неса никак скъпи, даже може да се кажи, че голфа има мн по-скъпа подрижка. Аз съм собственик на Пунто от почти вече 3години и сам слабо казано "доволен" от фиатчето. Иначе секи маистор плуе фиат, но винаги сам готов да споря с тях Успех при избора.
                          Не съм напълно съгласен че консумативите не са скъпи, JTD освен евтината ходова част, няма нищо друго евтино.
                          FIAT Bravo 1.9 JTD GT 105ps

Коментар

vicool написа:
                            hol1gans написа:
                            Не съм напълно съгласен че консумативите не са скъпи, JTD освен евтината ходова част, няма нищо друго евтино.
                            Ми колега, неса от най-евтините, но са поносуми сумите. Примерно смяна на масла,ремаци сичко идва около 300-400лв, съединител 200(без маисторлука) накладките неса скапи. Или пък ако замине помпата или усилвателя на волана примерно, струват колкото колата . Но ендна смяна на съединителя на голфа примерно излиза около 1000лв доколкото знам.
                            Fiat PUNTO 1,9jtd+remap

Коментар

Усилвателя на волана за 80 лв. го оправих, втора ръка върви към 200 лв. вече. Помпата е гадно само когато е лукас ...
                              Fiat Forum Bulgaria

Коментар

Аз от дизели нищо не разбирам, но искам да си кажа, че съм изключително доволен от моята кола. Просто е железна, явно добре съм си я избрал Като оставим късмета настрана, за тея пари не виждам какво друго смислено возило може да се вземе. Германските варианти ще са 5 години по-стари и без екстри.Единственият недостатък е, че със 103 коня влиза във високия данък.
                                Brava 1.6 16V 103hp

Коментар

Working...
                                X