Колега sev е сега ходих до гаража да видя дали моята е там ... хахаха ...Май си имаме близнаци във форума
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Най-лъскавата Brava в Благоевград
Collapse
X
-
wwweb -
Въпросното лице в струмско не работи качествено и взима много париwwweb написа:Ами в Струмско се намират момчетата, по-точно Райко се казва пича дето прави нещата ... на мен ми ги препоръча майсторчето от Fiat сервиза. Като цена ми казаха 40-50 лв., днес трябваше да ходя, но ще го оставя за другата седмица. Като я направят ще ти кажа как са се справили ...Uneek написа:Айде ще чакам пост от теб, че мойта е за такава интервенция, ама не знам нито цени, нито добри майсториwwweb написа:Не е полирана, тая седмица мислех да я откарам да го направят ...Sven написа:Направо казвай с какво е полирана. Много лачена, обичам такива коли Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
П.П Иначе тия пичове с автомивката до shell добре ли бачкат , че мисля да мия мотора и незнам де да я откарам
Cupra Fr
Коментар
-
wwweb
Ти пробва ли услугите им или пак историята е приятел казал на приятел, той казал на друг приятел? Кажи ако познаваш някой по-добър, бих говорил и с него ...За миенето на мотора не мога да ти кажа, на моята не съм го мил, ако си се подлъгал по снимкатаSpeedster написа:Въпросното лице в струмско не работи качествено и взима много пари
П.П Иначе тия пичове с автомивката до shell добре ли бачкат , че мисля да мия мотора и незнам де да я откарам 
Колата е на 91 000 км (реални), нормално е да изглежда така и да има такъв "тен" ...Като видях снимката на колегата и се замислих кога съм я снимал моята по тоя начин ... хахаха ...Колите са 1:1, само едно антикрило имам в повече ...Crash73 написа:Освен цвета и полировката, и джантите Ви са еднакви!
Коментар
-
156 m-jet
Колега, това двулентово шосе, дето си правил снмките, на къде води и от къде идва ?Много е яко :D
Коментар
-
wwweb
E-79 е пътя, а самото място се намира в "дъното" на Благоевград, под квартал "Грамада" по път към София ...156 m-jet написа:Колега, това двулентово шосе, дето си правил снмките, на къде води и от къде идва ?Много е яко :D
Коментар
-
Ми боядисва ми 1 неща за които ми зема страшно много пари при положение ,че матерялите всичко беше от мен и всичко беше натеклоwwweb написа:Ти пробва ли услугите им или пак историята е приятел казал на приятел, той казал на друг приятел? Кажи ако познаваш някой по-добър, бих говорил и с него ...За миенето на мотора не мога да ти кажа, на моята не съм го мил, ако си се подлъгал по снимкатаSpeedster написа:Въпросното лице в струмско не работи качествено и взима много пари
Колата е на 91 000 км (реални), нормално е да изглежда така и да има такъв "тен" ...Като видях снимката на колегата и се замислих кога съм я снимал моята по тоя начин ... хахаха ...Колите са 1:1, само едно антикрило имам в повече ...Crash73 написа:Освен цвета и полировката, и джантите Ви са еднакви!
а и още няколко коли е боядисвал и пастирал и не ми харесва
Лично мнение
Cupra Fr
Коментар
-
За въпроса с миенето на двигателя. На две коли преебахме стартерите след миене на двигател. Като се намокри електрониката трябва да се чака дъъълго, за да не се натовари стартера при палене. На нас ни продухаха всичко с компресор, изчакахме около час да изсъхне и пак стана белята. И то на две коли (бмв и рено лагуна)!!!! По-добре с едни спрейове на SONAX , които има на всяка бензинотанция. Става идеално, но си трява време докато се почисти целият. А като знам и електрониката на браво колко е стабилна не виждам друг начин.
FIAT BRAVO 1.6 16V
Коментар
-
wwweb
Знаеш ли някой друг? На мен този Райко много ми го хвалиха ...Speedster написа:Ми боядисва ми 1 неща за които ми зема страшно много пари при положение ,че матерялите всичко беше от мен и всичко беше натекло
Лично мнение 
Коментар
-
Аз сум доволен от момчетата в vw сервиз имах 1 голф и го боядисах след тва го пастира 1 спецъалист и го надра адски многоwwweb написа:Знаеш ли някой друг? На мен този Райко много ми го хвалиха ...Speedster написа:Ми боядисва ми 1 неща за които ми зема страшно много пари при положение ,че матерялите всичко беше от мен и всичко беше натекло
Лично мнение 
и никои не се наемаше да я пастира да придобие някакъв феис колата отидох в vw и момчетата я пооправиха доста добре
Кирчо май се казваше едното момче
Cupra Fr
Коментар
-
Колега днеска те мернах пред Калистоwwweb написа:Знаеш ли някой друг? На мен този Райко много ми го хвалиха ...Speedster написа:Ми боядисва ми 1 неща за които ми зема страшно много пари при положение ,че матерялите всичко беше от мен и всичко беше натекло
Лично мнение 
беше се устремил пеша нанякъде...

Коментар
-
wwweb
Хех ... да, имах малко работа в тоя районUneek написа:Колега днеска те мернах пред Калисто
беше се устремил пеша нанякъде...
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар