...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Най-лъскавата Brava в Благоевград
Collapse
X
-
wwwebЕтикети: –
-
wwweb -
wwweb -
wwweb -
wwweb -
wwweb -
wwweb
Не е полирана, тая седмица мислех да я откарам да го направят ...Sven написа:Направо казвай с какво е полирана. Много лачена, обичам такива коли Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
Коментар
-
Айде ще чакам пост от теб, че мойта е за такава интервенция, ама не знам нито цени, нито добри майсториwwweb написа:Не е полирана, тая седмица мислех да я откарам да го направят ...Sven написа:Направо казвай с какво е полирана. Много лачена, обичам такива коли Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
Коментар
-
wwweb
Ами в Струмско се намират момчетата, по-точно Райко се казва пича дето прави нещата ... на мен ми ги препоръча майсторчето от Fiat сервиза. Като цена ми казаха 40-50 лв., днес трябваше да ходя, но ще го оставя за другата седмица. Като я направят ще ти кажа как са се справили ...Uneek написа:Айде ще чакам пост от теб, че мойта е за такава интервенция, ама не знам нито цени, нито добри майсториwwweb написа:Не е полирана, тая седмица мислех да я откарам да го направят ...Sven написа:Направо казвай с какво е полирана. Много лачена, обичам такива коли Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
Коментар
-
wwweb
Ми айде пускай снимкиsev написа:мале как прилича на моята1:1същия цвят и тапицериясъщо и втори AIRBAG, поръчан като екстракато е измита изглежда точно така
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар