Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Катаджия ИЗМИСЛЯ нарушение в акт!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

1 Обвинения от рода беше пиян, иска ми пари и т.н. във военна прокуратура не минават. Има разследване, но до там. Няма ли конкретни доказателства КРАЙ! Дори по лошо докажат ли че лъжа!2 За фолиото, ясно, нарушение! Не споря, поемам си глобата за него плащам и т.н.3 "Разпоредби" от рода на свали фолиото пред нас са неоснователни! Ако на някои от вас му разпоредят да си хвърли телефона на земята дали ще го направи?! За това фолио аз съм броил пари като за телефон среден клас! Не мисля, че някой ще повреди собствеността си защото мякой си полицай му казал. Ако нарушението е привишена скорост дървено трупче ли да си сложа под педала. Има нарушение пишат! Спиращия полицай не видя колко човека сме в колата! А аз твърдя, че сме били аз и триэа свидетели на това, че съм с колан..... Жената която е свидетел на "отказа" ми да подпиша добре видя кой е актосъставителя. Той не излиза от колата и от позицията си с гръб към идващите не вижда нищо. А спиращия полицай каза само за едно нарушение - стъклата. Актосъставителя сътвори другото. Явно ще чакам НП и ще обжалвам него със свидетелите. Утрото явно отново е по мъдро от вечерта.
    Красота - http://www.youtube.com/watch?v=Fe-w2TdG0Qo

Коментар

mr. Nikoi написа:
      Като нямаш копие от акта имаш ли поне талон?Ако не са ти взели талона, би трябвало да нямаш акт.Акта замества талона, ако нямаш акт все едно нямаш талон, а без талон не може да караш.Или поне аз така знам.
      Аз не съм съгласен - ако нямаш книжка неможеш да караш. Талона е една простотия която е измислена от КАТ за да те кара да си плащаш глобите. Според ЗАНН наказателното постановление трябва да ти го доставят на адрес, а не да ходиш да си го вземаш в КАТ> Никъде в ЗАНН не се упоменава, че се прави изключение за актовете издадени от КАТ.Преди година и половина трима умници се опитаха да ме убедят че без талон нямям правото да карам кола. Аз им викам - щом нямям право - хайде вземете ми книжката. Познайте дали ми я взеха!

Коментар

Ясно е че глупостите са много и действията на полицаите понякога са идиотски. Честно казано винаги съм си мислел какво става когато ти напишат нарушение за което не си виновен!? Е ето сега вече ми се случи и не знам какво да правя и към кой да се обърна. Да обжалвам акта няма смисъл, първо че го нямам и второ административно всичко в него е наред. Има си нарушенията, законите, подписите на полицаите и всичко необходомо. Явно остава да се обжалва НП след Х дни или месеци... Интересно обаче злоупотребата с положение на органите на реда!!!! Излиза така, че може да те спрат за проверка и да РЕШАТ да ти напишат, че си без колан, говориш по телефон, даже преди малко си минал на червено, после фаровете ти не светят и накрая в аптечкта ти липсва памук и ти спират колата от движение. Оставаш без кола, след месец и без книжка!? И какво правиш ?! Надяваш се на съда ..... Но напоследък забелязвам, че съда си е на мястото! Приятел сниман с привишена скорост достатъчна за да няма книжка 2 мсеца, изчака си НП обжалва го като поиска полицията да докаже, че на снимките е той! Колата е снимана отзад и се вижда само един силует. Колата си е негова, на него написаха акта колкото и да обяснява, че не е той и в крайна сметка съда каза : няма доказателства, че той е водач и отменя напълно НП. И след 14 дни си взима талона от КАТ... колкото и да не ми се вярва видях го написано с печат от съда !П. п. Явно вече слизам с камерата от колата и записвам всичко !!!

Коментар

Кандидати за една "магистрала" по късно. Взел съм си въжето мога дръпна някой
          Без да съм прочел темата в детайли и без да вземам страна в спора, все си мисля, че при такъв "организаторски" характер на пътя неприятности с полиция е въпрос на време да се появят.

Коментар

fuoco написа:
            Кандидати за една "магистрала" по късно. Взел съм си въжето мога дръпна някой
            Без да съм прочел темата в детайли и без да вземам страна в спора, все си мисля, че при такъв "организаторски" характер на пътя неприятности с полиция е въпрос на време да се появят.
            Като кажем хайде да ходим да гледаме мач това значи ли, че сме ХУЛИГАНИ ?!?!

Коментар

че полицаите са се изнервили от поведдението ти и са почнали да ти търсят с какво да те набедят е факт,НО ти защо провокира това им поведение? Колко пъти съм казвал,че малоумният пътен полицай се мисли за нещо повече от теб ,защото има значка и ако ти се опиташ да се правиш пък на повече от него,провокираш селския му манталитет. А от преркания с куките сух няма да излезеш в никакъв случай!Изобщо няма да коментирам,че фолиото ти явно е противозаконно и подбудите ти да го сложиш са банално смешни.Аз имам фолио на задния и страничните задни прозорци-защо мен никога не са ми правили забележка дори за него? Твоето къде е?
              ex.Мареа ТД100

Коментар

Защо никой не сравнява нарушението от висока скорост и слагането на фолито ?! И в двата случея има нарушение, но едното се гледа като толкова лошо и нагло да има залепено фолио, може би високата скорост е по-маловажна или карането без ГО например ?! Никой ли никога не е питал полицай може ли да види скоростта си на радара, може ли да му се представи ?! Толкова ли изнервящи неща са ?! Или проблема идва от това, че карам чупентия със затъмнени стъкла и това са най-тежките ми нарушения за последните 3 години ?! До кога трябва да сме мишки когато ни спират !? Не ми е проблем акта .. не ми е проблем глобата, ще си оправя всичко сам или с помощ от адвокат. Спряха ме от движение - осъдих ги, писаха ми акт, че карам по крайбрежната алея във Варна - осъдих ги и всичко сам си писах. И за това ще ги осъдя! Колко ще ми се правят на маймуни !? Има значка, браво на него, заслужил си я!! Да, аз може да съм с 5 лева в джоба които няма да им дам, но ще намеря 3 добри момчета за свидетели и с много главоболия и дупки в системата пак ще съм напред!! Може да е капка в морето моето вълнение срещу недосегаемите полицай, но капка по капка..... Дали никой от вас няма да се възпротиви срещу очевидното потъпкване на правата ви !? Или защото изглеждам малък и слаб и всеки си мисли, че може да смачка по малкия !? Нали и полицая и аз държим един и същ закон !? Защо той може да ми се кара, да ми държи тон и да ми задава въпроси от рода "защо се правиш на интересен", "искаш ли цяла вечер да стоим тука докато не махнеш фолиото", "кой си ти, че да ти се представям". Започнат ли с думите защо моята реплика винаги е, че възнамерявам да използвам правото си да мълча за да не става по зле!! Защо като ви спрат за скорост, ГО, говорене по телефона, не ви държат цяла вечер на улицата да се разкайвате и да си блъскате главата в патрулката. Лесно е да кажеш свали фолиото, ами като е за превишена скорост какво се казва ?!.....

Коментар

А те от къде са сигурни че е фолио.може да си затъмнил стъклата и тогава какво ще ти кажат да ги счупиш ли?Дразня се че разни боклуци си карат малко по скъпите коли с фолио ли е не знам но нищо не се вижда на всички стъкла, летят по улиците засичат хората , а те решили наще без причина освен за малко фолио да си измислят е тва са боклуци.Мен се опитаха да ми пишат акт така една вечер си карам и ме спират , идва полицая аз понеже е шумен натоварен път слезнах да се чува какво си казваме и се почна; ’’’’’’’я пусни габарит , я даи аптечка, я пожагасител а в тоя кашон кво има аа добре а къде ти е желетката а гражданска м супер имаш а стикер’’’’’’ и накрая ми вика всичко ти е наред ама бързаш ли че изпреварваш колите тука на разбитото и аз му казвам че онзи ден са го закърпили и е добре не е разбито и тогава ми вика ’’’ ми добре имаш си квото трябва всичко е точно ама що беше без колан? ’’’’ само че аз си бях с колан а как ме видя в тъмното та да ми каже че съм без как?"""" И сега ще ти пишеме акт """ казах му добре пишете но аз си бях с колан и не лъжа, и поспорихме малко правиха се че ми пишат акт и ме викнаха и ми казаха ето ти талона чао.За това винаги си отстоявам позицията но внимавам да не ги подразня.Колега напиши че не са се представили били са без фуражки тези неща ще ги гледат и ако мине номера че са били без значки но ако се стигне до съд сигурно ще бъде отменен акта като компрометираш свидетеля по някакъв начин както казваш че е бил с гръб значи не те е видял и като си намериш 3 приятели за свидетели готово за такова дребно нарушение едва ли ще се запъне някои.
                  КУПИ СИ FIAT ДА НЕ ТЕ Е ЯД!

Коментар

Щом си имаш всички документи, бъди сигурен, че акта отдавна е скъсан. Никой не може да те накара да си свалиш фолиото пред него, може да ти спре автомобила от движение и чак тогава за да го пуснеш ще те задължат да го махнеш. По същият начин не могат да докажат, че си бил без колан, особено ако имаш пасажер с теб. Пред него съм си слагал най нахално колана и не може и копче да ми каже, по същият начин стои и въпроса със светлините...................

Коментар

Извод: ***МОДЕРИРАНО***Заглавията и мненията на темите се изписват задължително на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК. Изключение прави само международният раздел - "International (English zone)"Модераторски екип на fiat-bg.org
                      681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

Krasi1914 написа:
                        Извод: ***
                        Мхм ... сигурно и Само Левски нали ...Спамът няма да бъде толериран в никой случай (спам - едносрични и повтарящи се постове, както и оф-топици). Модераторски екип на fiat-bg.org
                        Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Ichkin , разбира се. Но независимо отбора пак... ***. Прост те са си го извоювали с огромни усилия това название.Спамът няма да бъде толериран в никой случай (спам - едносрични и повтарящи се постове, както и оф-топици). Модераторски екип на fiat-bg.org
                          681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!

7:2 ( 1968г. ), когато пресата из Европа пише : "Отбора на народа победи със 7:2 отбора на властта"

Коментар

chaveto написа:
                            Щом си имаш всички документи, бъди сигурен, че акта отдавна е скъсан. Никой не може да те накара да си свалиш фолиото пред него, може да ти спре автомобила от движение и чак тогава за да го пуснеш ще те задължат да го махнеш. По същият начин не могат да докажат, че си бил без колан, особено ако имаш пасажер с теб. Пред него съм си слагал най нахално колана и не може и копче да ми каже, по същият начин стои и въпроса със светлините...................
                            Туй пък от къде го измисли за спирането от движение ??? Не могат да спрат колата от движение за тъмни стъкла. Кола се спира от движение когато е технически неизправна. Това не е техническа неизправност.

Коментар

Полицая на пътя ти я спира ти после ходи се обяснявай и го съди ...

Коментар

Спряха ме от движение - осъдих ги, писаха ми акт, че карам по крайбрежната алея във Варна - осъдих ги и всичко сам си писах. И за това ще ги осъдя!
                                Ами ти вече си имаш дебело досие в КАТ .Давай в същия дух. :D
                                Фиат Панда 1.2 2006година
                                Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Working...
                                X