Колеги какво ми се случи преди малко още не мога да повярвам. Спират ме на видно място във Варна срещу Пикадили център двама катаджий. Спиращия посочва нарушението на другия в колата а именно затъмнени стъкла. Спиращия полицай отказа да се представи а другия в колата видимо изнервен започна да ми "разпорежда" да свалям веднага фолиото и да сядам в колата си да чакам. На отказа ми леко се вбеси и реши, че иска пълна инспекция на колата. ОК. Фарове, мигачи, въжета, аптечкта дали е пълна и какво точно има, пожарогасител дали е в срок... само гащите не ми свали! Пишещия акта, този който не е напускал до сега колата, реши да ми ДОБАВИ и нарушението БЕЗ КОЛАН ?!!?
Веднага попитах как е видял и нали нарушението според спиращия е само едно !??! Отговор нямаше, дори по лошо обясниха ми, че ако се правя на тарикат това ще ми е най малкия проблем. Писа си той и през това време спират друга жена, докато ми подава акта, аз зачаквам да го прочете ... той само махна нещо от лампата да се вижда .. и аз докато зачета спряната жена я подготвиха за свидетел на това, че не искам да подписвам. Аз вече тотален шах не знам кво става хвърлиха ми документите и ми НАРЕДИХА да си ходя....... Просто не знам от къде да почна да се тръшкам !!!! Имах свидетел в колата... друго мисля че за сега не знам какво да направя! Веднъж се опитах да съдя полицай за подобни случки ... резултат никакъв ... ама сега вече прекалиха. А аз през цялото време питах може ли да си използвам правото да мълча....но онзи беснееше като замаян ...И така някой има ли идея какво да правя!? Дори не можах и имената да им прочета от акта... Какво ли не случки съм имал до сега, но това беше тотална подигравка и потъпкване на каквито и да е права, а най интересното как полицая който е в колата с гръб към мен ме е видял в тъмното още повече че стъклата наистина са черни .... аз не мога да се видя вътре че той.....Помагайте колеги ...

Коментар