оплаквам се - днес дръпнах ръчната на пунтото и се скъса жилото...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Ревнува те от Либрока, затова прави номераdonnna написа:оплаквам се - днес дръпнах ръчната на пунтото и се скъса жилото...
Хваля се:Прекрасно временце е днес. Бях в Бургас допреди малко. Идеално за плаж (с балтона)
Оплаквам се; не се обадих на колеги, щото бях по бизнес дела. Само на един се обадих, ама той спеше, гада...
Коментар
-
Оплакване:Нещо тропа на Типо-то отпред и я карах на сервиз - всичко е здраво...Мистерия...Оплакване:Наближава времето да сменя маслото и филтрите...Хвалба:Започнах работа...
Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Оплаквам се.На Дидо ще му скъсам ушите.Събуди ме по телефона за да ми каже, че си тръгва към Ямбол.Спах заради махмурлук.Главата ми се пръска,па той да ми кажел,че си тръгва.Дидооо,за пореден път минаваш на бързо.Следващият път няма да ти се размине така лесно.Immortal написа:Ревнува те от Либрока, затова прави номераdonnna написа:оплаквам се - днес дръпнах ръчната на пунтото и се скъса жилото...
Хваля се:Прекрасно временце е днес. Бях в Бургас допреди малко. Идеално за плаж (с балтона)
Оплаквам се; не се обадих на колеги, щото бях по бизнес дела. Само на един се обадих, ама той спеше, гада...
Коментар
-
Похвали се, оплачи се!!! част 2
Да не е някоя буца лед , която се ,, събужда ’’ в движение ?Predatorsi написа:Оплакване:Нещо тропа на Типо-то отпред и я карах на сервиз - всичко е здраво...Мистерия...Оплакване:Наближава времето да сменя маслото и филтрите...Хвалба:Започнах работа...
FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Най-после да се похваля със страхотни джанти и гумета!За оплакване ... ми например нещо прозаично: хората не се замислят, като плащат за плочки и гипсокартон, но за хубава къща отделят много трудно?!Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Да се похваля:Купих си костюм за бала.Оплакване:Цял ден обикаляне из София и много изхабени нерви.
Хвалба:Разходих се из Студентски град и се видях с приятел.
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic
+ Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift.
- Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Оплакване:Ресетнах ЕКУ-то и докато се обучаваше забелязах как излиза лек дим от двата края на радиатора.
Радиатор за 1,6 без климатик е 250 лева,а с климатик 160.Сложих добавка на нигрин за запушване на течове.Дано не запуши нещо,което не трябва да се запушва и да спре теча...
Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар