Да се похваля ли, да се оплача ли...
- снощи купончето се разви доста добре, ама тая сутрин...
Хвалба - няма такива форумски диванета, като снощните!
Хвалба - в София натрупа доста снежец! :D Зимата се върна!Хвалба - кака Мара вече е със сменен калник и броня! :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се!!! част 2
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Оплакване: Днес е неделя...за пореден път съм на работа...Имам нужда от почивка...от година и половина почти всеки месец ми се събират по над 250 часа труд в някой по 300...вече взех да се смачквам...Трябва да купувам май нов акумУлатор за стилото. За пореден път се сдрачихме с момата и вече му се види края. Таванът в офиса протече (баси сградата е на 4 месеца...) Хваля се:Седя си на стола в офиса, люлея се и гледам прелитащите пеликани ( в тоя Бургас много пеликани бре)
Успях да се скатая от себе си за 30 мин. (да поседя в офиса гледайки пеликани)
Относно желанието ми за отпуска съм си направил резервация за 1 седмица февруари месец в едно спа хотелче в една мнооого приятна планинска местност. Отпуската ще ми излезе по-евтина и пълноценна, защото се сдрачихме с момата и няма да я взема с мен.
Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Да, тази година от рано прелетяха пеликаните. Явно има много риба. Живея на място с изглед към Вая, морето, блатата и Мандренското езеро. Направил съм си кът за съзерцание- хвалба. Бургас е на пътя на цялата европейска популация на всякакъв вид пеликани и водолюбиви птици. Пред прозорците ми е част от пътя им( Виа понтика ). Много е отпускащо и релаксиращо да ги гледам ( в тази връзка съм си купил и люлеещ стол). Кормораните и патиците също са атракция. Патиците всяка сутрин ( от 7 до 9 часа) летят на талази от Мандренско езеро, прелитат над блатата и хоп - във Вая. Трябва и ти да ги виждаш. Вечер от 16 до 18 часа отминават обратния път. Абе нещо се открехнах към орнитологията :D До преди две години не обръщах никакво внимание на птичките му разни.kiselo написа:Оплакване: Днес е неделя...за пореден път съм на работа...Имам нужда от почивка...от година и половина почти всеки месец ми се събират по над 250 часа труд в някой по 300...вече взех да се смачквам...Трябва да купувам май нов акумУлатор за стилото. За пореден път се сдрачихме с момата и вече му се види края. Таванът в офиса протече (баси сградата е на 4 месеца...) Хваля се:Седя си на стола в офиса, люлея се и гледам прелитащите пеликани ( в тоя Бургас много пеликани бре)
Успях да се скатая от себе си за 30 мин. (да поседя в офиса гледайки пеликани)
Относно желанието ми за отпуска съм си направил резервация за 1 седмица февруари месец в едно спа хотелче в една мнооого приятна планинска местност. Отпуската ще ми излезе по-евтина и пълноценна, защото се сдрачихме с момата и няма да я взема с мен.
A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Хвалба - направихме добро каране с двама приятели с моторите в последствие още един се присъедини имаше доста трудни участъци.Хвалба - не успях да падна сега съм като разглобен.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Оплаквам се: утре пак съм на изпит, дано само тоя път да си го взема.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Защо излизаш с нея?Излез с друга,която след отъркване....coolboby написа:Да се оплача: Не мога да забравя бившата си приятелка вече 4 месеца. А редовно излизаме на дискотека заедно отърква ми се, натиска се, но ме е страх да направя нещо, защото знам, че нищо няма да се получи!
Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Казах ли ти, че не те мотае.Хваля се: Много се кефя за новата визия на Марчето. Колко е хубаво да си видиш колата здрава(без следи от удар )Irka_fihi написа:Оплакване - умирам за сън!
Хвалба - инструкторът ми се обади и обеща да даде учебник да чета! Жива да не бях!
Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
Реклама
Collapse

.. Нененен,незнам кой за малко да избие цялата стая,пак после другите са били диванета 
Коментар