Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Здравейте :)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

nabis написа:
    SokOtPraskova написа:
    nabis написа:
    и все пак ми е много любопитно кой е тоя PR с бележките..първоначално реших,че някой съсед ме е заклеймил :D ’Май имаше едно неидентифицирано синьо Пунто е темата "Видях те ти ли беше". ’какво било ?
    Ами най-отгоре има тема, която се казва "Видях те, ти ли беше", отвори там и ще разбереш.Иначе добре дошла! : :D Още една мацка с Пунто! Ама синьо...мойто е жълтото
    Отворих, стигнах до 5та страница
    Моя съвет: Гледай кога са постнати мненията, примерно специално за тази тема отваряш последната страница, връщаш малко назад и четеш постовете от последните 3-4 дена
    Bravo 1.2 16v, ноември 1999г.
    Polo 1.0, юли 1997г.

Коментар

Re: Здравейте

nikki_sixx написа:
      gantcho написа:
      nabis написа:
      ...
      Ами, много персонализирана ми се струва тази рекламка Някой от нас ти е метнал око, пази се The usual suspect е nikki_sixx, но никой не е извън подозрение
      E, що пък аз бре? Дори не съм я виждал... аз сега се (всъщност все още се) свалям с оназ маца дето се регна само за да я подкрепяме (отзад) за оня конКУРс Всъщност тя де отиде бре? Или бургаския цесекар от как ме издаде, че я свалям и тя си плю на петите?
      Не бре колега тя със мен излиза на кафе.

Коментар

Аз в надежда съм се разминавал с пунто спортинг същия цвят като моето и го караше мацка ,ама само се разминахме...Пак там и жълто наточено от жена пак карано има За мк1 става дума...Освен да направим акция за привличане на жени каращи фиати
        Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
        Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
        Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

nasty написа:
          Освен да направим акция за привличане на жени каращи фиати
          На ХУБАВИ жени колега, а не на какви да е Пред нас спира една лелка, Пунтото на която някоя вечер ще го завържа с въжето и ще го дръпна по средата на улицата
          Alfa 159 SW 2.4 Ti
          Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
          "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

защо с лошо, какво ти прави лелята ??
            Fiat Punto 2000 1.2 16V

Коментар

nabis написа:
              Току що се регистрирах и то защо....Тръгвам си днес от работа и някъде по пътя забелязвам,че на чистачката ми се подмотква някаква бележка...стана ми любопитно и спрях...свалих бележката и какво да видя... с химикал и главни букви написано WWW.FIAT-BG.ORG/FORUM :D :D :D :D Не знам това ли е начина за рекламиране на форума, но определено е успешен Надявам се,че тук ще намеря още фенове на марката и ще си ви чета с кеф
              Аз я оставих бележката... . В бързината на път за офиса(работя съвсем наблизо), взех едно листче от колата, написах адреса на форума и го пъхнах под чистачката Понеже видях, че пишеш в темата за колежката ти със жълтия Sporting(Yellowmania), предишния ден оставих на бележка и на нея, но беше по-малка и жълта P.S.: Между другото утре е Софийската среща на форума, може да се считаш за Официално поканена, това е мястото, където провеждат срещите на форума всяка седмица.
              Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
              Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
              Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
              Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
              https://www.fiat-uno.org/

Коментар

FIRE 8V написа:
                nabis написа:
                Току що се регистрирах и то защо....Тръгвам си днес от работа и някъде по пътя забелязвам,че на чистачката ми се подмотква някаква бележка...стана ми любопитно и спрях...свалих бележката и какво да видя... с химикал и главни букви написано WWW.FIAT-BG.ORG/FORUM :D :D :D :D Не знам това ли е начина за рекламиране на форума, но определено е успешен Надявам се,че тук ще намеря още фенове на марката и ще си ви чета с кеф
                Аз я оставих бележката... . В бързината на път за офиса(работя съвсем наблизо), взех едно листче от колата, написах адреса на форума и го пъхнах под чистачката Понеже видях, че пишеш в темата за колежката ти със жълтия Sporting(Yellowmania), предишния ден оставих на бележка и на нея, но беше по-малка и жълта P.S.: Между другото утре е Софийската среща на форума, може да се считаш за Официално поканена, това е мястото, където провеждат срещите на форума всяка седмица.
                Айде сега си признавай, да не си хвърлил око на колежката а Че ние тука така предполагаме
                Bravo 1.2 16v, ноември 1999г.
                Polo 1.0, юли 1997г.

Коментар

Интересното е, че даже не съм я виждал, хем от година работя в съседния вход.....така че даже си нямам и представа как изглежда :P

Коментар

Да бе да.... Как пък изведнъж се включи в темата и обра овациите, айде моля ти се...Аз я оставих бележката! Написах го на ръка , защото нямах листовки. В тоя ред на мисли - няма ли във форума някой който да направи една хубава рекламна листовка, за да закачаме под чистачките, нещо с размер 6/9 примерно. Познавам бая мацки-фиатаджийки, ама не мога да отида и да им кажа "Влизайте на еди кой си сайт". Друго си е като види листовка под чистачката.

Коментар

ogi28b написа:
                      Да бе да.... Как пък изведнъж се включи в темата и обра овациите, айде моля ти се...Аз я оставих бележката! Написах го на ръка , защото нямах листовки.
                      Оги, тая операция не ми е за сефте, колко листовки/визитки съм оставил нямаш си идея ....Станал съм един голям "спамер", като си харесам някоя ФИАТ-ка, докато не и оставя листовка не мирясвам Даже си ги печатам вкъщи на принтера

Коментар

Ама то заради Фиат-ката ли била цялата работа, ние всички хранехме надежда, че е заради фиатаджийката, а то какво се оказа...
                        Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Огънчо, ти все ши ми дойдеш на Батак! Само гледай този път да си само с фиата! Наистина трябва и една фиатаджийка!

Коментар

///// написа:
                            Огънчо, ти все ши ми дойдеш на Батак! Само гледай този път да си само с фиата! Наистина трябва и една фиатаджийка!
                            Що пък не , тамън ще е по-интересно

Коментар

Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Много хубаво! :D А ако се сложи за фон малкия стикер?

Коментар

Working...
                                X