Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Здравейте :)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ми аз тоя голям..стикер, където го имам на задния прозорец..колко фиатки са карали зад мен..явно не върши работа... друго си е бележката..хем ще я видиш..може да я помислиш за фиш ( като по Хамериканските филми) ... Поздрави.
    Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....

...E90..incoming..!!

Коментар

nai7 написа:
      la squadra azzurra написа:
      Начинът за реклама е наистина нетипичен...Изглежда работи, утре взимам една тетрадка 60 листа и химикал и тръгвам
      Ама сложи и на тая ЗАЗ-ка дето си я сложил,може пък човека да реши да си вземе ФИАТ.
      Не се бъзикай, Никиии! Тоя ЗАЗ ми е първият автомобил в живота, на него съм се учил да карам, ходил съм с него в университет и съм разхождал колежките, и разни други неща, ама те са по темата на адаша ти от Варна
      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
      Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
      Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Колежке здравей и добре дошла,но щом си нова трябва да си покажеш портретна снимка и снимка на колата :D
        Punto 1.2 75hp '95

Коментар

Добре дошла във форума
          Продавам части след суапа: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=969475#969475
          Punto. 1.2 16v. 86hp+

Коментар

Добре дошла колежке а за тая белжка някои те е харесал като сте се разминавали и сега те следи най-вероятно
            Subaru B9 tribeca 3.0
            Peugeot 307 04
            Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
            Fiat Brava 1.6 16V 103

Коментар

Ми сега оства и със стикер да се сдобиеш
              Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
              Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
              Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

Re: Здравейте

nabis написа:
                Току що се регистрирах и то защо....Тръгвам си днес от работа и някъде по пътя забелязвам,че на чистачката ми се подмотква някаква бележка...стана ми любопитно и спрях...свалих бележката и какво да видя... с химикал и главни букви написано WWW.FIAT-BG.ORG/FORUM :D :D :D :D Не знам това ли е начина за рекламиране на форума, но определено е успешен Надявам се,че тук ще намеря още фенове на марката и ще си ви чета с кеф
                Ами, много персонализирана ми се струва тази рекламка Някой от нас ти е метнал око, пази се The usual suspect е nikki_sixx, но никой не е извън подозрение
                She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Има го като вариант това с харесването, много пъти съм се заглеждал по хубавици в фиатки... можем да се похвалим с мнозинство от шоферки с изумителна външност Добре дошла в форума и дано ти бъдем полезни - кой с каквото може
                  Bravo 1.2 16v, ноември 1999г.
                  Polo 1.0, юли 1997г.

Коментар

Много благодаря за милото посрещане :P
                    Fiat Punto 2000 1.2 16V

Коментар

Добре дошла и от мен!

Коментар

Добре дошла!

Коментар

Re: Здравейте

gantcho написа:
                          nabis написа:
                          ...
                          Ами, много персонализирана ми се струва тази рекламка Някой от нас ти е метнал око, пази се The usual suspect е nikki_sixx, но никой не е извън подозрение
                          E, що пък аз бре? Дори не съм я виждал... аз сега се (всъщност все още се) свалям с оназ маца дето се регна само за да я подкрепяме (отзад) за оня конКУРс Всъщност тя де отиде бре? Или бургаския цесекар от как ме издаде, че я свалям и тя си плю на петите?
                          Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Колегите от хундай купе клуб си имат визитки... На която пише you are busted отдоло пише : вие бяхте спипан от член на клуба. някаква амиконка с усмивка и най отдоло снимка на едно хундаиче и линка: WWW.hyundai-coupe.com :D даите и ние да си направим такива
                            Продавам трабант с цвят бананова кора с лек удар от валяк... Ако ви няма мога да ви го пусна под вратата... :D

Коментар

на улицата сме 2 пунтота, едното жълто и моято синьо, сутринта питах колежката дали и тя е имала бележка, ама нямала човека явно не харесва жълтото :D
                              Fiat Punto 2000 1.2 16V

Коментар

nabis написа:
                                на улицата сме 2 пунтота, едното жълто и моято синьо, сутринта питах колежката дали и тя е имала бележка, ама нямала човека явно не харесва жълтото :D
                                Както каза един колега по-горе - Искаме снимка на теб и жълтичкото ти пунто Поздрави.
                                Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....

...E90..incoming..!!

Коментар

Working...
                                X