Ми аз тоя голям..стикер, където го имам на задния прозорец..колко фиатки са карали зад мен..явно не върши работа... друго си е бележката..хем ще я видиш..може да я помислиш за фиш ( като по Хамериканските филми) ... Поздрави.
Начинът за реклама е наистина нетипичен...Изглежда работи, утре взимам една тетрадка 60 листа и химикал и тръгвам
Ама сложи и на тая ЗАЗ-ка дето си я сложил,може пък човека да реши да си вземе ФИАТ.
Не се бъзикай, Никиии! Тоя ЗАЗ ми е първият автомобил в живота, на него съм се учил да карам, ходил съм с него в университет и съм разхождал колежките, и разни други неща, ама те са по темата на адаша ти от Варна
Току що се регистрирах и то защо....Тръгвам си днес от работа и някъде по пътя забелязвам,че на чистачката ми се подмотква някаква бележка...стана ми любопитно и спрях...свалих бележката и какво да видя... с химикал и главни букви написано WWW.FIAT-BG.ORG/FORUM :D :D :D :D Не знам това ли е начина за рекламиране на форума, но определено е успешен Надявам се,че тук ще намеря още фенове на марката и ще си ви чета с кеф
Ами, много персонализирана ми се струва тази рекламка Някой от нас ти е метнал око, пази се The usual suspect е nikki_sixx, но никой не е извън подозрение
She was only a whisky maker but he loved her still.
Има го като вариант това с харесването, много пъти съм се заглеждал по хубавици в фиатки... можем да се похвалим с мнозинство от шоферки с изумителна външност Добре дошла в форума и дано ти бъдем полезни - кой с каквото може
Bravo 1.2 16v, ноември 1999г.
Polo 1.0, юли 1997г.
Ами, много персонализирана ми се струва тази рекламка Някой от нас ти е метнал око, пази се The usual suspect е nikki_sixx, но никой не е извън подозрение
E, що пък аз бре? Дори не съм я виждал... аз сега се (всъщност все още се) свалям с оназ маца дето се регна само за да я подкрепяме (отзад) за оня конКУРс Всъщност тя де отиде бре? Или бургаския цесекар от как ме издаде, че я свалям и тя си плю на петите?
Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Колегите от хундай купе клуб си имат визитки... На която пише you are busted отдоло пише : вие бяхте спипан от член на клуба. някаква амиконка с усмивка и най отдоло снимка на едно хундаиче и линка: WWW.hyundai-coupe.com :D даите и ние да си направим такива
Продавам трабант с цвят бананова кора с лек удар от валяк... Ако ви няма мога да ви го пусна под вратата... :D
Коментар