моето е синьо бре
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Здравейте :)
Collapse
X
-
Хехе, половината колеги ме съмнява да знаят що е то "Вампира Фера"...nabis написа:дааааа, добър повод да си снимам вампира фера
Е, разбира се има гугъл, но...
И добре дошла де, починът на присъединяване ми хареса!
Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Добре дошла и от мен! Всички жени, които пишат са много хубави и точни, вероятно и ти си такава (съдейки по постовете ти като за начало). Форумът е наистина полезен, ще се убедиш сама.
"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Ами най-отгоре има тема, която се казва "Видях те, ти ли беше", отвори там и ще разбереш.Иначе добре дошла! : :D Още една мацка с Пунто! Ама синьо...мойто е жълтотоnabis написа:и все пак ми е много любопитно кой е тоя PR с бележките..първоначално реших,че някой съсед ме е заклеймил :D ’Май имаше едно неидентифицирано синьо Пунто е темата "Видях те ти ли беше". ’какво било ?
Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
Отворих, стигнах до 5та страницаSokOtPraskova написа:Ами най-отгоре има тема, която се казва "Видях те, ти ли беше", отвори там и ще разбереш.Иначе добре дошла! : :D Още една мацка с Пунто! Ама синьо...мойто е жълтотоnabis написа:и все пак ми е много любопитно кой е тоя PR с бележките..първоначално реших,че някой съсед ме е заклеймил :D ’Май имаше едно неидентифицирано синьо Пунто е темата "Видях те ти ли беше". ’какво било ?

Fiat Punto 2000 1.2 16V
Коментар
Реклама
Collapse

Я малко по сериозно Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Нека първо се по опознаем
Пък после фото по ... бански нали Привет колежке и безавариино очастие тук
Коментар