Хехе, половината колеги ме съмнява да знаят що е то "Вампира Фера"... Е, разбира се има гугъл, но... И добре дошла де, починът на присъединяване ми хареса!
Абе вие все едно несте виждали жена бре Я малко по сериозно Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Нека първо се по опознаем Пък после фото по ... бански нали Привет колежке и безавариино очастие тук
Добре дошла и от мен! Всички жени, които пишат са много хубави и точни, вероятно и ти си такава (съдейки по постовете ти като за начало). Форумът е наистина полезен, ще се убедиш сама.
"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
и все пак ми е много любопитно кой е тоя PR с бележките..първоначално реших,че някой съсед ме е заклеймил :D ’Май имаше едно неидентифицирано синьо Пунто е темата "Видях те ти ли беше". ’какво било ?
и все пак ми е много любопитно кой е тоя PR с бележките..първоначално реших,че някой съсед ме е заклеймил :D ’Май имаше едно неидентифицирано синьо Пунто е темата "Видях те ти ли беше". ’какво било ?
Ами най-отгоре има тема, която се казва "Видях те, ти ли беше", отвори там и ще разбереш.Иначе добре дошла! : :D Още една мацка с Пунто! Ама синьо...мойто е жълтото
Ами най-отгоре има тема, която се казва "Видях те, ти ли беше", отвори там и ще разбереш.Иначе добре дошла! : :D Още една мацка с Пунто! Ама синьо...мойто е жълтото
Коментар