Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Здравейте :)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

nabis написа:
    nikki_sixx написа:
    nabis написа:
    снимки на фера като я измия,другата седмица
    Фера ти сигурно е хубав... а и по-важно е ти да му се радваш... амен ше ме зарадва да те скиФтам. Може и по джанти...
    Поздрави на Варна!надявам се да ми остане време утре да отскоча до морето и аз да му се порадвам
    Е, викни ако ше идваш... ше те черпя... каФе! :D http://www.youtube.com/watch?v=erjF2uxYcbo;)
    Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

nikki_sixx написа:
      nabis написа:
      nikki_sixx написа:
      nabis написа:
      снимки на фера като я измия,другата седмица
      Фера ти сигурно е хубав... а и по-важно е ти да му се радваш... амен ше ме зарадва да те скиФтам. Може и по джанти...
      Поздрави на Варна!надявам се да ми остане време утре да отскоча до морето и аз да му се порадвам
      Е, викни ако ше идваш... ше те черпя... каФе! :D http://www.youtube.com/watch?v=erjF2uxYcbo;)
      аз съм си от Варна ама нещо вятъра на промяната ме завя по софийско, утре се прибирам да си взема държавния изпит в понеделник и после пак по софийско, кафето ше го пропуснем тоз път :P айде мирясай за тая снимка вече :D
      Fiat Punto 2000 1.2 16V

Коментар

nabis написа:
        айде мирясай за тая снимка вече :D
        Ся ше спя спокойно... мерси казах ли ти?
        Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Колежке, отдясно на таблото има две копченца. Като натискаш горното няколко пъти ти излизат различни неща. Цъкай го докато не ти покаже нещо от сорта на това: 13.7 km/l отляво часовника си стои отдясно се сменя само. На мен ми пише 15, така че не се шашкай
          Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Знаех си аз, че най-хубавите момичета са от Варна!

Коментар

SokOtPraskova написа:
              Колежке, отдясно на таблото има две копченца. Като натискаш горното няколко пъти ти излизат различни неща. Цъкай го докато не ти покаже нещо от сорта на това: 13.7 km/l отляво часовника си стои отдясно се сменя само. На мен ми пише 15, така че не се шашкай
              хахахах, Благодаря ти!наистина ме поуспокои :D точно тея копченца ръчках,там го и издирих, ама от 8 ми стигна на 14 и нещо....и почна да ми побелява косата Още веднъж
              Fiat Punto 2000 1.2 16V

Коментар

Май само аз не разбрах какъв двигател е Пунтото? Иначе на мен под 13 не ми е падало. (моето е 1.8 HGT) То постоянно се променя и не мога да хвана реално колко е. ОТ 13 изведнъж 15 после пак 14 ... не го разбирам на какво основание измерва точно, ама нали пише там нещо ... :D

Коментар

SokOtPraskova написа:
                  Май само аз не разбрах какъв двигател е Пунтото? Иначе на мен под 13 не ми е падало. (моето е 1.8 HGT) То постоянно се променя и не мога да хвана реално колко е. ОТ 13 изведнъж 15 после пак 14 ... не го разбирам на какво основание измерва точно, ама нали пише там нещо ... :D
                  1.2 16V уж пълна инжекция....ама ако верно ми харчи толкова много,ще е драма :D
                  Fiat Punto 2000 1.2 16V

Коментар

CCB написа:
                    Относно разхода, това е моментен 100%, би трябвало на лостчето за чистачките да има врътка или бутонче да сменяш - моментен разход, среден разход, изминати километри, средна скорост... незнам аз нямам бордови компютър сигурно е готино да си имаш такова
                    Абе готино, ама като видиш 23л/100км разход при потегляне какъв кеф е да знаеш Как бързам да изключа компютъра.Е, средния е м/у 9 и 11 което ме радва вече.SokOtPraskova:Това да не ти е моментния разход?
                    Ex Fiat 126P
                    Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                    Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                    Alfa Romeo 147 1.6 TS
                    Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Споко, колежки! Това е само моментен разход! Нормално е! Това означава, че в точно този момент разхода е такъв! Обикновено това е на празен ход! Аз ако ръчна 3-тата и газ да изпреварвам и е над 35! Всичко си ви е в нормите!

Коментар

nabis написа:
                        SokOtPraskova написа:
                        Знам, че трябва да дават около 7 - 8 бензин. Иначе мойта теория е че отмерва спрямо пробега, средната скорост и времето (пише ги и тия неща там) от както го нулирах пробега ми дава даже 12.9 а преди предимно 14.5 Ама някой ако знае със сигурност да ни каже да не се излагам барем. Иначе сега съм напълнила резервоара, да видя за 100км колко ще ми даде реално. Ти не си ли засичала по твой си начин колко дава? Ще се радвам да разкажеш и малко повече за проблемите които си имала с Пунтото, че и на мен сигурно ми предстоят за в бъдеще (да се надявам не). :D

Коментар

SokOtPraskova написа:
                          nabis написа:
                          SokOtPraskova написа:
                          Знам, че трябва да дават около 7 - 8 бензин. Иначе мойта теория е че отмерва спрямо пробега, средната скорост и времето (пише ги и тия неща там) от както го нулирах пробега ми дава даже 12.9 а преди предимно 14.5 Ама някой ако знае със сигурност да ни каже да не се излагам барем. Иначе сега съм напълнила резервоара, да видя за 100км колко ще ми даде реално. Ти не си ли засичала по твой си начин колко дава? Ще се радвам да разкажеш и малко повече за проблемите които си имала с Пунтото, че и на мен сигурно ми предстоят за в бъдеще (да се надявам не). :D
                          Много се надявам точно моите проблеми никога на никой да не му се случват ! Купих Фера 11,2007 от Стойов кар... понеже нямах време да се занимавам ги помолих да ми я докарат директно до офиса, така и стана.При първото потегляне ми хлътна съединителя и оппаа първата катастрофа беше на лице )После видях,че нищо по таблото освен оборотомера не работи След хиляди мъки и ходене при какви ли не ’доктори’ се установи,че колата е някакъв зверски сбирщайн и се наложи да подменя почти всичко е нея...едно,че някога е била автоматик,после преправяна на ръчна...второ,че ми бяха сложили помпа от лада абеее.... да не се впускам в подробности,че няма да ми стигне мястото ))от 11,2007 до 02,2009 търсех сервиз който да се навие да ми оправи километража, поне да виждам с колко се движа, не,че не се ориентирам по оборотомера, но все пак.След като поне 30 сервиза ми отказаха от нисан се навиха да го направят не за друго а защото приятелче работи там...та от почти месец карам на четири цилиндъра и знам с колко Мътна и кървава е мойта, слава богу с хепи енд ... търпеливо се оказах, а колко пъти ми идеше да я пусна по някой баир...
                          Fiat Punto 2000 1.2 16V

Коментар

SokOtPraskova написа:
                            nabis написа:
                            SokOtPraskova написа:
                            Колежке много си красива, (ако това си ти на аватара) но чети малко какво пишат колегите, за да не се повтаряме:- моментен разход (това колко ще изхарчи колата за 100км, ако се движи по този начин на тая предавка, с такава скорост, при това натоварване на мотора)- среден разход (всички отчетени показания на компютъра, събрани и разделени на броя им, Пример: 11,4+7,8+15+9,9 са показанията - сбора им е 44,1 и го разделяме на техния брой. който е 4, и се получава че средния си разход е 11,025)- пробег (изминати километри от последното нулуране)- средна скорост (изчислява се по същия начин като среден разход)
                            Bravo 1.2 16v, ноември 1999г.
                            Polo 1.0, юли 1997г.

Коментар

CCB написа:
                              SokOtPraskova написа:
                              nabis написа:
                              SokOtPraskova написа:
                              Колежке много си красива, (ако това си ти на аватара) но чети малко какво пишат колегите, за да не се повтаряме:- моментен разход (това колко ще изхарчи колата за 100км, ако се движи по този начин на тая предавка, с такава скорост, при това натоварване на мотора)- среден разход (всички отчетени показания на компютъра, събрани и разделени на броя им, Пример: 11,4+7,8+15+9,9 са показанията - сбора им е 44,1 и го разделяме на техния брой. който е 4, и се получава че средния си разход е 11,025)- пробег (изминати километри от последното нулуране)- средна скорост (изчислява се по същия начин като среден разход)
                              Прочетох вече, ако съм пропуснала - Благодаря!
                              Fiat Punto 2000 1.2 16V

Коментар

nabis написа:
                                [Прочетох вече, ако съм пропуснала - Благодаря!
                                За другата колежка имах в предвид, аз си падам по жени с светли коси
                                Bravo 1.2 16v, ноември 1999г.
                                Polo 1.0, юли 1997г.

Коментар

Working...
                                X