nabis написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Здравейте :)
Collapse
X
-
nikki_sixx написа:nabis написа:nikki_sixx написа:nabis написа:снимки на фера като я измия,другата седмицаама нещо вятъра на промяната ме завя по софийско, утре се прибирам да си взема държавния изпит в понеделник и после пак по софийско, кафето ше го пропуснем тоз път :P айде мирясай за тая снимка вече :D
Fiat Punto 2000 1.2 16V
Коментар
-
Колежке, отдясно на таблото има две копченца. Като натискаш горното няколко пъти ти излизат различни неща. Цъкай го докато не ти покаже нещо от сорта на това: 13.7 km/l отляво часовника си стои отдясно се сменя само. На мен ми пише 15, така че не се шашкайEx'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
SokOtPraskova написа:Колежке, отдясно на таблото има две копченца. Като натискаш горното няколко пъти ти излизат различни неща. Цъкай го докато не ти покаже нещо от сорта на това: 13.7 km/l отляво часовника си стои отдясно се сменя само. На мен ми пише 15, така че не се шашкайОще веднъж
Fiat Punto 2000 1.2 16V
Коментар
-
Май само аз не разбрах какъв двигател е Пунтото?Иначе на мен под 13 не ми е падало. (моето е 1.8 HGT) То постоянно се променя и не мога да хвана реално колко е. ОТ 13 изведнъж 15 после пак 14 ... не го разбирам на какво основание измерва точно, ама нали пише там нещо ... :D
Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
SokOtPraskova написа:Май само аз не разбрах какъв двигател е Пунтото?Иначе на мен под 13 не ми е падало. (моето е 1.8 HGT) То постоянно се променя и не мога да хвана реално колко е. ОТ 13 изведнъж 15 после пак 14 ... не го разбирам на какво основание измерва точно, ама нали пише там нещо ... :D
Fiat Punto 2000 1.2 16V
Коментар
-
CCB написа:Относно разхода, това е моментен 100%, би трябвало на лостчето за чистачките да има врътка или бутонче да сменяш - моментен разход, среден разход, изминати километри, средна скорост... незнам аз нямам бордови компютър сигурно е готино да си имаш таковаКак бързам да изключа компютъра.Е, средния е м/у 9 и 11 което ме радва вече.SokOtPraskova:Това да не ти е моментния разход?
Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
nabis написа:SokOtPraskova написа:Май само аз не разбрах какъв двигател е Пунтото?Иначе на мен под 13 не ми е падало. (моето е 1.8 HGT) То постоянно се променя и не мога да хвана реално колко е. ОТ 13 изведнъж 15 после пак 14 ... не го разбирам на какво основание измерва точно, ама нали пише там нещо ... :D
Иначе сега съм напълнила резервоара, да видя за 100км колко ще ми даде реално. Ти не си ли засичала по твой си начин колко дава?
Ще се радвам да разкажеш и малко повече за проблемите които си имала с Пунтото, че и на мен сигурно ми предстоят за в бъдеще (да се надявам не). :D
Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
SokOtPraskova написа:nabis написа:SokOtPraskova написа:Май само аз не разбрах какъв двигател е Пунтото?Иначе на мен под 13 не ми е падало. (моето е 1.8 HGT) То постоянно се променя и не мога да хвана реално колко е. ОТ 13 изведнъж 15 после пак 14 ... не го разбирам на какво основание измерва точно, ама нали пише там нещо ... :D
Иначе сега съм напълнила резервоара, да видя за 100км колко ще ми даде реално. Ти не си ли засичала по твой си начин колко дава?
Ще се радвам да разкажеш и малко повече за проблемите които си имала с Пунтото, че и на мен сигурно ми предстоят за в бъдеще (да се надявам не). :D
Купих Фера 11,2007 от Стойов кар... понеже нямах време да се занимавам ги помолих да ми я докарат директно до офиса, така и стана.При първото потегляне ми хлътна съединителя и оппаа първата катастрофа беше на лице
)После видях,че нищо по таблото освен оборотомера не работи
След хиляди мъки и ходене при какви ли не ’доктори’ се установи,че колата е някакъв зверски сбирщайн и се наложи да подменя почти всичко е нея...едно,че някога е била автоматик,после преправяна на ръчна...второ,че ми бяха сложили помпа от лада абеее.... да не се впускам в подробности,че няма да ми стигне мястото
))от 11,2007 до 02,2009 търсех сервиз който да се навие да ми оправи километража, поне да виждам с колко се движа, не,че не се ориентирам по оборотомера, но все пак.След като поне 30 сервиза ми отказаха от нисан се навиха да го направят не за друго а защото приятелче работи там...та от почти месец карам на четири цилиндъра и знам с колко
Мътна и кървава е мойта, слава богу с хепи енд ... търпеливо се оказах, а колко пъти ми идеше да я пусна по някой баир...
Fiat Punto 2000 1.2 16V
Коментар
-
SokOtPraskova написа:nabis написа:SokOtPraskova написа:Май само аз не разбрах какъв двигател е Пунтото?Иначе на мен под 13 не ми е падало. (моето е 1.8 HGT) То постоянно се променя и не мога да хвана реално колко е. ОТ 13 изведнъж 15 после пак 14 ... не го разбирам на какво основание измерва точно, ама нали пише там нещо ... :D
Bravo 1.2 16v, ноември 1999г.
Polo 1.0, юли 1997г.
Коментар
-
CCB написа:SokOtPraskova написа:nabis написа:SokOtPraskova написа:Май само аз не разбрах какъв двигател е Пунтото?Иначе на мен под 13 не ми е падало. (моето е 1.8 HGT) То постоянно се променя и не мога да хвана реално колко е. ОТ 13 изведнъж 15 после пак 14 ... не го разбирам на какво основание измерва точно, ама нали пише там нещо ... :D
Fiat Punto 2000 1.2 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар