Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

И замирисва на море.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Абе човек къде Тома Неверни, аз толкова доволен си останах от написаното от тебе, даже ако по някой повод от форума се засечеме някъде имаш 2 бири от мене! Благодаря ти за прекарасната инофрмация, но просто това, което отвори гугъл ърт и на снимките до плажната ивица (има някъв път от градчето до плажа) имаше 1 чайка, некви рибари, и море с никви излгледи за плаж Извинявай ако съм те обидил нещо ама наистина се радвам за информацията, която ми даде Живи и Здрави !
    MB 280 S W108 67' - pickUp
    MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
    ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
    Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
    office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid

Коментар

Suppish написа:
      Абе човек къде Тома Неверни, аз толкова доволен си останах от написаното от тебе, даже ако по някой повод от форума се засечеме някъде имаш 2 бири от мене! Благодаря ти за прекарасната инофрмация, но просто това, което отвори гугъл ърт и на снимките до плажната ивица (има някъв път от градчето до плажа) имаше 1 чайка, некви рибари, и море с никви излгледи за плаж Извинявай ако съм те обидил нещо ама наистина се радвам за информацията, която ми даде Живи и Здрави !
      Живи и здрави. Точно този път води до центъра на градчето
      Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

А значи бунгалата са що годе прилични, има и други места - примерно малки хотелчета или частни къщички. Или не е както в Булгаристан? Питам така като дествена девойка, защото моята приятелка само ме пита, подпитва, разпитва, че чак зе да ми писва Нормално жена е все пак де. Колко километра са до там ~ 220?
        MB 280 S W108 67' - pickUp
        MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
        ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
        Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
        office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid

Коментар

Мда, Атанас71 си е написал всичко много добре.Ето и аз да споделя за о. Тасос.Тръгнахме без резервации, като пристигнахме започнахме да обикаляме острова,харесахме си селце (Skala Potamia), и беше ред и за квартира. Търсиш си като тук,на къщите има табели, влизаш и питаш. На английски се оправяш без проблеми.Ето какво си харесахме ние - 35Е двойна стая с готварска печка, клима, хладилник, абе всичко.Ние специално си избрахме по-спокойно селце, защото на острова има и по-купонджийски места.Ето изглед към селото:Това е плажа на селото (Golden beach):Ние си ходехме на Paradise beach:Иначе по острова е пълно с плажове, често на тях няма и един човекИма и по нагъчкани плажове, като този в Потос.Още малко снимки - вечерта, една пържола за 5,90Е, мраморни кариери:И най-важното Бирата в магазина е около 1Е, по плажовете е по 2Е но е 330мл, марката е без значение.Доста голям хамбургер е 2,50ЕХляб от магазина 90 цента.Разстоянието от София е точно 400км.
          Ex Fiat 126P
          Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
          Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
          Alfa Romeo 147 1.6 TS
          Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Working...
          X