Humppa написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
И замирисва на море.
Collapse
X
-
преди - TIPO
сега - VOLVO XC60
-
Така и така отворихме темата за къмпингите. За шестте почивни дни през май съм намерил един къмпинг на Халкидики, на носа на средния ръкав Ситония. По мнения на изпробвали го, е един от най-хубавите в района. Аз съм резервирал бунгало или Mobile home, както го водят. Та след това ще споделя впечатления от първа ръка за тези, които си търсят къмпинг в Гърция през лятото. Иначе това е сайтът - http://www.thalattacamp.gr/site.php?...x.xml&lang=engпреди - TIPO
сега - VOLVO XC60
Коментар
-
Inessita написа:Някой знае ли някъде хубава база или почивна станция (не знам как му се казва точно на полицията???? И мога ли да ползвам аз тази карта ако е на майка ми на името? Не държа да е на морето.На всеки регистрирал се дава магнитна карта, с която да се влиза в самия хотел и това е. Или поне така беше 2003 година... което чак сега осъзнавам колко отдавна е било
Като условия... нормални условия за станция. Чисто и спретнато, няма телевизор, но пък за какво ти е?
Коментар
-
Тази година плана е същия само да не се обърка нещо :D Между 20-30 юли сме отново в Солун само с жената без деца , кеф :D . После от 3-ти до 7-ми август с хлапетата на нашето море. :DФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Както миналата година, така и тази година ще се къпя в Егейско море в Турция - този път в Кушадасъ. На българското черноморие мога да отида само ако бъда заставен с пистолет опрян в челото (или бъда изнъден от жена ми). 10 дни края на август - началото на септември ме няма.
She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
style34 написа:Аз навсякъде отивам, само чакам 3-4 яки мацки да ми предложат да ме заведат някъдеФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
А относно Гърция - къде е най-добре да се отиде на почивка смисъл съотношение - чист/красив плаж, сносни цени за нощувка в хотел или семейно хотелче къща и прочие и какви документи са нужни за колата и за пасажерите. Ако можете да дадете снимков материал, сайт, телефони за връзка ще съм Ви благодарен! ПоздравиMB 280 S W108 67' - pickUp
MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid
Коментар
-
Suppish написа:А относно Гърция - къде е най-добре да се отиде на почивка смисъл съотношение - чист/красив плаж, сносни цени за нощувка в хотел или семейно хотелче къща и прочие и какви документи са нужни за колата и за пасажерите. Ако можете да дадете снимков материал, сайт, телефони за връзка ще съм Ви благодарен! ПоздравиНямаха курортисти миналата година и тази ще е така в тази криза. Използвай Google Earth и ще откриеш местенцето. Газ-станция в района имаш на 30км. на разклона за летище "Македония" Солун , газта в България беше 1.30лв. в Гърция 0.65 евро :D Плажа чист , водата кристално чиста , нямаше вълни , на 150метра от брега си на дълбочина 1.50-1.70метра :D плитичко . В самото начало 50-60метра е дълбоко 60-70 см. докато отидеш до место в което межеш да плуваш се изморяваш-недостатък
Това место го намерих случайно , просто бях тръгнал на море в Гърция
младежкия дух неме е напуснал още Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Разтоянието от градчето до плажа е 5-6км. само с кола. На плажа вземаш по една кола или кафе и свободно отиваш и ползваш цял ден шезлонги , масички и чадъри. Не че имаше много курортисти от най-малко 500чадъра със шезлонги всекидневно се пълнеха не повече от 10% изобщо забутано местенце. Няма джетове ,скутери , банани влачени от скутер и подобни извращения от нашето черноморие. Пълна скука и спокойствие но задължително трябва да има човек до теб който бодарства че ако заспиш толкова е тихо няма кой дате стресне в съня ще изгориш. Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Това беше най-тихата и спокойна почивка която изкарах . Затова тази година пак
Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:bicho1976 написа:На север само бетон,а там все още има природа.Съгласен с Киро щото и аз ходя там ,че жена ми е от там и това е запазената от стрителство част от Черноморието.Албена е добър курорт за почивка но не и за работа.Но в крайна сметка кой където го отвее вятъра.С дора компания и на скапано място става купон. :D
MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
Гледам снимките на Епаноми от гугъл земя и не видях плаж а само рибарски лодки и чайки дето пляскат мърша, смисъл има ли хубави места за плаж, как е водата щото и планини ми се виждат това ме интересуваMB 280 S W108 67' - pickUp
MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid
Коментар
-
Suppish написа:Гледам снимките на Епаноми от гугъл земя и не видях плаж а само рибарски лодки и чайки дето пляскат мърша, смисъл има ли хубави места за плаж, как е водата щото и планини ми се виждат това ме интересуваФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар