Миналата година ходих във Варна, нищо че живея в Бургас, а нашите имат къща в Черноморец :DТова лято смятаме да отскочим или до Kefallonia (Гърция) при наши приятели или до Gökçeada в Турция.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
И замирисва на море.
Collapse
X
-
nasty написа:Св.Влас - само да ударя 6-цатаиначе да има пари е добра оферта за някъде там....тва е
Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Вече 10-ина години подред почиваме само на южното черноморие (Несебър, Созопол, Китен), почти винаги в началото на юли (даже и от юни сме закачали) и винаги във ведомствените станции на една респектираща организация :D . В началото на лятото плажовете не са толкова мръсни и пренаселени, цените са по-поносими, пътуването също е по-спокойно. Във ведомствените станции цените са почти соц., а условията, ако не суперлукс поради поовехтялото оборудване, са повече от добри. Надявам се тази година в началото на юли пак да сме в Китен.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:bicho1976 написа:На север само бетон,а там все още има природа.Фиат Брава 1.4 12V 1998г
Коментар
-
bicho1976 написа:kiro_of_the_day написа:bicho1976 написа:На север само бетон,а там все още има природа.Тръгнеш ли на север от Варна е друга България, няма нищо общо с циганията на Юг.....Останаха няколко кътчета на Юг, които все още не са осрани (Синеморец и Лозенец донякъде), но ще видим докога? Последно ходих на Русалка и Балчик - НЕВЕРОЯТНО Е ТАМ! Таз година - пак :D :D :D
Коментар
-
Humppa
-
Buch написа:bicho1976 написа:kiro_of_the_day написа:bicho1976 написа:На север само бетон,а там все още има природа.Тръгнеш ли на север от Варна е друга България, няма нищо общо с циганията на Юг.....Останаха няколко кътчета на Юг, които все още не са осрани (Синеморец и Лозенец донякъде), но ще видим докога? Последно ходих на Русалка и Балчик - НЕВЕРОЯТНО Е ТАМ! Таз година - пак :D :D :D
Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
nikki_sixx написа:bicho1976 написа:На север само бетон,а там все още има природа.Точно северното черноморие остана по девствено от където и да е...за Тюленово чувал ли си? Мога и още да ти изреждам...
Фиат Брава 1.4 12V 1998г
Коментар
-
аз съм целогодишо на море в Царево тука е доста по-спокойно отколкото в Приморско който иска да посети следния сайт www.tzarevo.net
Коментар
-
И аз го намразих това наше черноморие с това лудо строителство и тая лудница, дето става. Преди редовно ходехме на Св.Влас, а на плаж в Слънчев бряг. Но миналата година пропуснахме. За сметка на това в началото на септември за 2-3 дни бяхме в Гърция, едната вечер на Неа Врасна до Аспровалта. Е, в България няма такива цени за хотелче на плажа (буквално) - 20 евро за цялата стая с едно двойно легло и едно тек и половина, кухненски бокс и баня. Морето чисто, плажа чист, малко туристи, спокойствие, тишина и море...Тази година пак там. Или ми се върти един остров Самотраки с маслиновите горички и безлюдните плажове... ще видим.
Коментар
-
Immortal написа:Или ми се върти един остров Самотраки с маслиновите горички и безлюдните плажове... ще видим.Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар