Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

И замирисва на море.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Миналата година ходих във Варна, нищо че живея в Бургас, а нашите имат къща в Черноморец :DТова лято смятаме да отскочим или до Kefallonia (Гърция) при наши приятели или до Gökçeada в Турция.
    Alfa 159 SW 2.4 Ti
    Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
    "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

nasty написа:
      Св.Влас - само да ударя 6-цата иначе да има пари е добра оферта за някъде там....тва е
      E то миналата година имаше супер квартири за по 10-15лв и то август. За 50лв двойна стая в хотел с басейн, закуска сутрин (за двама + дете) Всички ми реваха как нямало хора. Хора има, ама го направиха и там като софийски квартал.
      Ex Fiat 126P
      Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
      Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
      Alfa Romeo 147 1.6 TS
      Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Вече 10-ина години подред почиваме само на южното черноморие (Несебър, Созопол, Китен), почти винаги в началото на юли (даже и от юни сме закачали) и винаги във ведомствените станции на една респектираща организация :D . В началото на лятото плажовете не са толкова мръсни и пренаселени, цените са по-поносими, пътуването също е по-спокойно. Във ведомствените станции цените са почти соц., а условията, ако не суперлукс поради поовехтялото оборудване, са повече от добри. Надявам се тази година в началото на юли пак да сме в Китен.
        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
          bicho1976 написа:
          На север само бетон,а там все още има природа.
          Къде го видя този бетон бре колега!?!?!?Аз няколко години подред, с изключение на миналата, ходя по Балчик, Камен бряг, Русалка и Тюленово и ще споря до последна капка кръв, че там е най-хубавата и запазена част от Черноморието ни...
          Като тръгнеш от Варна към Албена къде има зелено,то даже и хотелите им пропадат .А от разклона за Созопол до Царево само зелинина ,величествената Ропотамо,шофьорският плаж просто красота,но ти явно не си ходил никога там.И аз не бях новече прогледнах.
          Фиат Брава 1.4 12V 1998г

Коментар

bicho1976 написа:
            kiro_of_the_day написа:
            bicho1976 написа:
            Къде го видя този бетон бре колега!?!?!?Аз няколко години подред, с изключение на миналата, ходя по Балчик, Камен бряг, Русалка и Тюленово и ще споря до последна капка кръв, че там е най-хубавата и запазена част от Черноморието ни...
            Като тръгнеш от Варна към Албена къде има зелено,то даже и хотелите им пропадат .А от разклона за Созопол до Царево само зелинина ,величествената Ропотамо,шофьорският плаж просто красота,но ти явно не си ходил никога там.И аз не бях новече прогледнах.
            колега нещо си в грешка :D , май скоро не си ходил на север, и аз не бях ходил и си мислех като тебе, обаче "прогледнах" Тръгнеш ли на север от Варна е друга България, няма нищо общо с циганията на Юг.....Останаха няколко кътчета на Юг, които все още не са осрани (Синеморец и Лозенец донякъде), но ще видим докога? Последно ходих на Русалка и Балчик - НЕВЕРОЯТНО Е ТАМ! Таз година - пак :D :D :D

Коментар

Каварна Рок Фест! Това е! Друго по морето - не, благодаря

Коментар

В Созопол, ама аз там си ходя целогодишно де.
                Fiat Marea 130JTD Weekend HLX

Коментар

Buch написа:
                  bicho1976 написа:
                  kiro_of_the_day написа:
                  bicho1976 написа:
                  колега нещо си в грешка :D , май скоро не си ходил на север, и аз не бях ходил и си мислех като тебе, обаче "прогледнах" Тръгнеш ли на север от Варна е друга България, няма нищо общо с циганията на Юг.....Останаха няколко кътчета на Юг, които все още не са осрани (Синеморец и Лозенец донякъде), но ще видим докога? Последно ходих на Русалка и Балчик - НЕВЕРОЯТНО Е ТАМ! Таз година - пак :D :D :D
                  ясно ми по какъв тип си падаш, иди чааак до дуранкулак. 30 км плажна ивица в дължина, пустоооооо колкото искаш, морето чисто, няма кой да те притеснява. само не знам къде ще спиш, но за палатки там е идеално. и внимавай да не те удари прилива в палатката
                  Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                  Fiat Bravo'97 1,6 16v
                  Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

bicho1976 написа:
                    Е, ти луд ли си бе? Точно северното черноморие остана по девствено от където и да е...за Тюленово чувал ли си? Мога и още да ти изреждам...
                    Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

nikki_sixx написа:
                      bicho1976 написа:
                      Е, ти луд ли си бе? Точно северното черноморие остана по девствено от където и да е...за Тюленово чувал ли си? Мога и още да ти изреждам...
                      Аз и за Аспарухово съм чувал,само дето не разбрах на море ли съм или във варела с нафта.Ама темата имаше друго за цел,да се споделят впечатления,а не да се конфронтират страни.България е толкова красива и севрната и южната,западна и източна,нека я обичаме цялата.
                      Фиат Брава 1.4 12V 1998г

Коментар

аз съм целогодишо на море в Царево тука е доста по-спокойно отколкото в Приморско който иска да посети следния сайт www.tzarevo.net

Коментар

Абе красива е България, но болно ми става как я ОСРАХА.За това, на море от тук нататък - Гърция, Ситония. Такова море нямаме.Цените са същите - в евро. Най-добре извън сезона.Заминаваме по-другата седмица.
                          Пеш
                          ----
                          Ex Peugeot 206 -Служебен
                          ----
                          Ex Brava 1.6 16V ELX

Коментар

И аз го намразих това наше черноморие с това лудо строителство и тая лудница, дето става. Преди редовно ходехме на Св.Влас, а на плаж в Слънчев бряг. Но миналата година пропуснахме. За сметка на това в началото на септември за 2-3 дни бяхме в Гърция, едната вечер на Неа Врасна до Аспровалта. Е, в България няма такива цени за хотелче на плажа (буквално) - 20 евро за цялата стая с едно двойно легло и едно тек и половина, кухненски бокс и баня. Морето чисто, плажа чист, малко туристи, спокойствие, тишина и море...Тази година пак там. Или ми се върти един остров Самотраки с маслиновите горички и безлюдните плажове... ще видим.

Коментар

да ви имам проблемите
                              Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.

Когато целта е всичко и пътят е без значение!

Коментар

Immortal написа:
                                Или ми се върти един остров Самотраки с маслиновите горички и безлюдните плажове... ще видим.
                                Gökçeada също е остров се вижда от Самотраки. Единия е владение на Турция, а другия - гръцко. Ако отидеш там ще си махаме от плажовете.
                                Alfa 159 SW 2.4 Ti
                                Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                                "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Working...
                                X