Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

И замирисва на море.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

На 24 юли отлитаме за Неа Врасна за 6 дена. Резервирахме стая в "Анна Мария" днес. Направо нямам търпение

Коментар

...

nikki_sixx написа:
      bicho1976 написа:
      На север само бетон,а там все още има природа.
      Е, ти луд ли си бе? Точно северното черноморие остана по девствено от където и да е...за Тюленово чувал ли си? Мога и още да ти изреждам...
      Колега, препоръчай някое приятно местенце на север - сега гледам в интернет Крапец и Тузлата, но ми казаха, че няма да има места... А и за Тузлата намерих само един хотел, който ми идва малко скъпичък.. Приемам идеи всякакви
      Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
      Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008

Коментар

Re: ...

karloson написа:
        nikki_sixx написа:
        bicho1976 написа:
        На север само бетон,а там все още има природа.
        Е, ти луд ли си бе? Точно северното черноморие остана по девствено от където и да е...за Тюленово чувал ли си? Мога и още да ти изреждам...
        Колега, препоръчай някое приятно местенце на север - сега гледам в интернет Крапец и Тузлата, но ми казаха, че няма да има места... А и за Тузлата намерих само един хотел, който ми идва малко скъпичък.. Приемам идеи всякакви
        цивилизован плаж- албена. между албена и балчик има много къщи, разбирай дават стаи под наем за 5-10 кинта на вечер. при късмет да попаднете на пекани хора ще ви е по-добре от на хотел. има и луксозни, с басейни, ресторанти- абе пригодени за целта естетвено цената не е 5 леа ако искаш нещо по-диво от балчик на изток търси- тюленово, тузла/"плажа" е отврат и пълно с бай мангал/, бялата лагуна май се казваше другия кенеф до тузла, камен бряг, дуранкулак. тва е. балчик е малко компромис, но пък цените предполагам са по-нормални. може би аз като морско чадо да съм прекалено претенциозен, не знам.забравих- близо до варна, приятен плаж/средна оценка/ с добри цени на бунгала/ако има места/ - камчия. двойно бунгало мин. година беше 15 лв /вечер. вътре ...нормално за бунгало, но си има тв, хладилник, баня.
        Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
        Fiat Bravo'97 1,6 16v
        Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Недей на Крапец - постоянен вятър. Камчия също не ти препоръчвам - фраш с кърлежи и водата мирише на тиня заради устието. Около Албена е добра идея.

Коментар

...

А бе май пак на юг ще ходим... Иначе - Варна си я обичам много, ама по субективни причини не искам да летувам там
            Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
            Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008

Коментар

profusion написа:
              На 24 юли отлитаме за Неа Врасна за 6 дена. Резервирахме стая в "Анна Мария" днес. Направо нямам търпение
              Това е мястото!Аз ще сляза за 2 дни на 9 и 10.08 на Макри, до Александруполи, а през септември съм за 1 седмица на Неа Врасна.Споделям мнението на Neosi (и очевидно на profusion)...

Коментар

Immortal написа:
                profusion написа:
                Това е мястото!Аз ще сляза за 2 дни на 9 и 10.08 на Макри, до Александруполи, а през септември съм за 1 седмица на Неа Врасна.Споделям мнението на Neosi (и очевидно на profusion)...

Коментар

И така колеги..Кой къде ще почива това лято или тая криза ще попречи на много от нас!?Аз и тая година ще съм в добрата,стара и вече доста мръсна и пренаселена Варна
                  Bravo 1.9 JTD със 105 магаренца!
                  Пътят не е мястото,където можеш да покажеш агресивността си...

Коментар

Планувал съм 4-5-дневна почивка през юни-юли около Пиринско. На жената е мечта да посети Мелник. Я споделете някой знае ли къмпиги наоколо?

Коментар

Ами като гледам при мен пак се очертава да бъда на източното крайбрежие
                      Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                      Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Humppa написа:
                        Планувал съм 4-5-дневна почивка през юни-юли около Пиринско. На жената е мечта да посети Мелник. Я споделете някой знае ли къмпиги наоколо?
                        Миналата година "задоволих" тази мечта на жената. В Мелник е много готино , къмпинг незнам да има но има много къщи които предлагат стаи със санитарни възли и що годе добре обзаведени. Вземи си пари в брой миналата година нямаше банкомат , впрочем имало е два но единия са го задигнали целия а другия са го обрали
                        Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Ние и тази година ще ходим на Несебър - за 10 дена. Миналата година останахме доволни, а и в службата успях да се добера до карта само за последната смяна. Началото на Септември ще да е.

Коментар

Някой знае ли някъде хубава база или почивна станция (не знам как му се казва точно на полицията???? И мога ли да ползвам аз тази карта ако е на майка ми на името? Не държа да е на морето.

Коментар

Inessita написа:
                              Някой знае ли някъде хубава база или почивна станция (не знам как му се казва точно на полицията???? И мога ли да ползвам аз тази карта ако е на майка ми на името? Не държа да е на морето.
                              Не съм напълно сигурен, но мисля, че може. Ако ли не разходи майка си първия ден да се регистрира(или както се казва) и после никой няма да те пита каква си и к’во прайш там. Поне при военните е така. Аз съм взел карта(стая 2+1легла), платил съм за мен и Ирка и мисля да вземем и бабата с нас - да гледа децата.

Коментар

fihi написа:
                                Inessita написа:
                                Не съм напълно сигурен, но мисля, че може. Ако ли не разходи майка си първия ден да се регистрира(или както се казва) и после никой няма да те пита каква си и к’во прайш там. Поне при военните е така. Аз съм взел карта(стая 2+1легла), платил съм за мен и Ирка и мисля да вземем и бабата с нас - да гледа децата.
                                Ще проуча как стоят нещата. Благодаря! Ако все пак някой знае някое прилично местенце на МВР ще съм благодарна да сподели. :D

Коментар

Working...
                                X