Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

И замирисва на море.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

От 3 години ходим на Балчик! Там с удоволствие ходя за риба - спокойствие и чиста вода. А и Каварна е близо! От 1 Август съм там - ако някой има на близо - да се обади!
    Fiat Tipo 1,6 ie; '93; engine 159А3048; clima.

Коментар

bicho1976 написа:
      На север само бетон,а там все още има природа.
      bicho1976 се избичи здраво кой ше го премести тва в бисерите бе??!?То и аз си падам по южното по принцип ама да твърдя, че на север е повече бетона....
      Bravo 1.6 16v

Коментар

Тази година отново East coast, догодина West coast,а може и към Маями
        Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
        Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Албена си е супер.4г.ходя подред и тази съм там,само смених хотела.Миналата бях на баща ми с мегана а сега ще пътувам с мойта линеа.

Коментар

По Гергьовден не успях, обаче август месец отивам в Хърватия. Незнам къде, обаче парите съм ги заделил, ще гледам да досложа още някой стотак и отивам! Голяма мечта ми е... Само се моля да не се объркат нещата и да си отида пак у Варна...

Коментар

Мдааа, каква хубава тема а аз още не съм се изказал От 25.07 до 1.08 съм в Синеморец.Наехме апартамент в СтелаМарис - www.stellamaris-bg.com - един приятел има собственост там и по негови препоръки...Толкова на юг не сме ходили досега, ще видим как е!
              Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
              Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
              ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Избягйте Кранево за почивка!Цените са много високи,по цялата морска ивица са сложили чадъри и ако се опиташ да поставиш свое чадърче рискуваш да бъдеш линчуван от яки мутри.Навсякъде е страхотен плахоляк.Дори в хранителните магазини цените са доста завишени.Най-добре се изкарва в Поморие.Има голямо предлагане на квартири и цените са доста по-евтини.Храните също са по-евтини.

Коментар

Bella написа:
                  От няколко години едната ми морска почивка правя в Созопол в един новопостроен семеен хотел....всичко е много модерно...гранитгрес,стъкло,поръчкови мебели и т.н.Наемам едно студио на последният 4-ти етаж с две тераси от едната мога на наблюдавам изгрева,а от другата залеза....огромни са и двете тераси.Чисто и спретнато е,без нищо излишно и въпреки това уютно.Цената през месец май и септември е 50 лева на нощувка,през останалият сезон не знам понеже аз не ходя на море от юни до август....много ми е натоварено и вместо да си почина се натоварвам и изнервям.През големите жеги ходя в Германия или Холандия за няколко седмици и се охлаждам там.Името на хотелчето в Созопол е Венус,мога да ти дам адрес и телефон ако имаш желание.
                  50 кинта на вечер ще си изкарам като цар в Бодрум, пак през септември и ... наистина ще ме имат за цар. В България вече никога няма да ида на курорт, ебаси - 10 кожи свалят, а накравя сам си лова хлебарките или си плащам и "ол инклусива".... айде молА ви са...
                  Steliyan's Life!
                  FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Bella написа:
                    От няколко години едната ми морска почивка правя в Созопол в един новопостроен семеен хотел....всичко е много модерно...гранитгрес,стъкло,поръчкови мебели и т.н.Наемам едно студио на последният 4-ти етаж с две тераси от едната мога на наблюдавам изгрева,а от другата залеза....огромни са и двете тераси.Чисто и спретнато е,без нищо излишно и въпреки това уютно.Цената през месец май и септември е 50 лева на нощувка,през останалият сезон не знам понеже аз не ходя на море от юни до август....много ми е натоварено и вместо да си почина се натоварвам и изнервям.През големите жеги ходя в Германия или Холандия за няколко седмици и се охлаждам там.Името на хотелчето в Созопол е Венус,мога да ти дам адрес и телефон ако имаш желание.
                    Я! Ти откога смени фитьо!? Yellow_Flash_Colorz_PDT_41 Иначе се облизвам на Тунис, но по всичко личи, че ще стигна само до Гърция

Коментар

На Златната рибка от 26.07 докато издържи булката. Значи 27.07 Не, поне 5 дни мисля да остана.Някой там по него време?
                      like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

На 25.07 заминавам за Слънчев бряг или св. вЛас Вегас, който е за там да свирка да се возим по джетовете
                        BMW E90 320D
                        ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                        ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                        ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Турция...Мармарис...със самальот...края на август...Никога повече кракът ми няма да стъпи на нашето море...ако някой колега го интересува защо, ще споделя!
                          Brava 1.6 16v ELX 2001г.
                          Punto М2 1.2 SX 2000г.
                          МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Lane Staley написа:
                            На Златната рибка от 26.07 докато издържи булката. Значи 27.07 Не, поне 5 дни мисля да остана.Някой там по него време?
                            Къде е тая Златна рибка? Щот и тука между Балчик и Албена си имаме такава. Ако си там ще трябва да се засечем значи.
                            Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                            Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                            Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                            BMW X3 3.0D Aut

Коментар

......колега нещо си в грешка :D , май скоро не си ходил на север, и аз не бях ходил и си мислех като тебе, обаче "прогледнах" Тръгнеш ли на север от Варна е друга България, няма нищо общо с циганията на Юг.....Останаха няколко кътчета на Юг, които все още не са осрани (Синеморец и Лозенец донякъде), но ще видим докога? Последно ходих на Русалка и Балчик - НЕВЕРОЯТНО Е ТАМ! Таз година - пак :D :D :D[/quote]ясно ми по какъв тип си падаш, иди чааак до дуранкулак. 30 км плажна ивица в дължина, пустоооооо колкото искаш, морето чисто, няма кой да те притеснява. само не знам къде ще спиш, но за палатки там е идеално. и внимавай да не те удари прилива в палатката[/quote]На Дуранкулак си е екстра имам род там кадето държи рибарска база до езерото няма таково спокоисвие нема кои да ти фърля пясак и да те прескачат
                              Mercedes E200 coupe

Коментар

24-30 август в ММЦ то до Приморско. Ако има някой в района тогава, може да се обозначи :D

Коментар

Working...
                                X