petar2202 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стикер за задно стъкло "Fiat Forum Bulgaria"
Collapse
X
-
колко санта са широки тея стикери???че на задното стъкло от стикери за тоя няма да има място дагое.... горе от едната страна - триъгълник с удивителна - ГАЗ, от другата - Бебе в колата - пак триъгълен - ейййййййй толкова голям.... отдолу в ляво един кръгъл на някъкъв фиат-форум п.п. Емо, другия петък - 23.05. след обяд може да мина през Варна да си го взема стикера на път за Русе. пиши дали ще има налични и дали ще може да се видим - към 18.00 - 19.00 ч., зависи дали ще мога да изчезна от работа - може и по-рано....Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
само звънни като тръгваш, че ще забравя. Иначе още от сега отделям един за тебе, и като минеш, веднага ти го давам, и щом ще ходиш в Русе, ще ти дам и още 5-10 да занесеш на Русенци.СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
nikki_sixx написа:dilyanski1977 написа:Даа май с прав ще излезем много несериозни.
Коментар
-
абе хора, доста хора са взели стикери..... сложихте ли ги, пуснете по някоя снимка.....Поръчал съм нови бройки, някой ще иска ли, тези дни ще отпатуват няколко бройки за Русе.... така че кажете колко бройки да пратя. Както и ще ходим в Бургас... та кажете и вие някой иска ли да носим ли?????СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
phoenix написа:абе хора, доста хора са взели стикери..... сложихте ли ги, пуснете по някоя снимка.....Поръчал съм нови бройки, някой ще иска ли, тези дни ще отпатуват няколко бройки за Русе.... така че кажете колко бройки да пратя. Както и ще ходим в Бургас... та кажете и вие някой иска ли да носим ли?????VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Айде и аз да питам като новобранец....Как да получа такъв стикер?СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
phoenix написа:kiro_of_the_day написа:Айде и аз да питам като новобранец....Как да получа такъв стикер?VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
MoHaX написа:а , аз между другото се чудя дали да ми пращате стикер , ако може phoenix да ми прати файла пък аз да си го изрежа на работа на плотера... ?СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
абе за всеки случай аз да напиша пак, че явно на никой не му се чете първата страница, как да получите стикера....Иначе цената е левче. Ако си от Варна.... то става много лесно.... аз съм написал ама...phoenix написа:за Варненци:намирам се .... уф сложно.... ей тук:http://www.phoenix-em.com/za%20vruzka.phpтам имам и всички необходими телефони, звънкайте преди да дойдете иначе рискувате да се разминем.phoenix написа:ами умувах и какво реших: Значи, давам си банковата сметка, и за колегите от София най-добре един човек да преведе примерно 20 лв. и аз му пращам 21 стикера, той ще ги раздава и ще си събере парите от колегите. За колегите от другите градове, могат да превеждат пари по сметката, като изрично да упоменавате, че става дума за стикер и за колко броя. Примерно: захранване за 1(2, 3, 10) стикера от НИКА и Трите Имена.и задължително след това ми пишете лично, че сте превели и адрес на който да си получите стикера. (добре че пощата ми е на близо), в отговор на лично ще ви пращам и извлечение от банката, че съм получил и става дума за същия човек.За всички които имат свободно време, стикера е качен в http://www.fiat-bg.org/Downloads/Sticker/ с името logo-cut.cdrтеглите го на една флашка и във всяко рекламно студио ще ви го изрежат.За Варненци.... до 2-3 дена, ще имам стикерите в офиса и можете да минавате директно през офиса да си ги вземате(само искам да помоля за прозвъняване по телефона предварително, за да не се окаже че ме няма и да се разкарвате напразно) или на сбирките.п.п.Иначе на никого няма да откажа да му пратя стикер.сметката:IBAN: BG40 PRCB 9230 4015 4427 14Емил Валентинов ПенчевBIC код : PRCBBGSFПрокредит Банк, Клон: Варна 2СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар