Колеги , и аз искам такъв стикер за мойта фиатка . Обаче ми трябва външен защото имам черно фолио и няма да се вижда. Как мога да се здобия с такъв?
:P :P :P Отдавна го чаках този хубавец да се появи в форума приятелю . Относно стикера и аз искам да си сложа но тоя хубосник трябват ми два един за вътре за на женами пунтото и един за вънка че съм си затъмнил задния прозорец :P :P :P
колега, за съжаление чак в събота ще имам време да се занимавам със стикерите. Предишните свършиха и още не съм взел новите. Все пак са поръчани и в събота ще са в мен в офиса, ще измислим начин да ти ги дам
СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака ИТАЛФЕСТ 2007
Ами вече се появи мойта красавица . Обаче ти колега, momo-wrc защо не дойде днес на сбирката ? Неможахме да отсрамим фиатките , алфите имаха числено превъзходство
Ами вече се появи мойта красавица . Обаче ти колега, momo-wrc защо не дойде днес на сбирката ? Неможахме да отсрамим фиатките , алфите имаха числено превъзходство
Много кофти съвпада ф-1 с часа за сбирката когато го направят в друг час ше се видим или когато няма ф-1 :P :P :P
...че то винаги е така - свиквай
Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
...това не е несериозност бе пич. Погледни колко сме във форума варненци...и после погледни при алфаджиите да ги видиш колко са. В града ни се появяват все повече фиатки.., но явно хората гледат други форуми и по всяка вероятност изобщо нямат идея за срещите ни! Дори за мен в началото беше объркващо... има два форума ФИАТски в другия дори не съм се регистрирал, а в този попаднах благодарение на една приятелка... тя ми даде линк за тук..и така!Таааа, цаката е да популяризираме това местенце..и ше започнем да ставаме наравно не, че ме бърка дали са повече де - познавам се с алфаджиите...и с тях седим на една маса... все пак сме семейство (за съжаление на повечето от тях колите им бягат повече от фиатките)
Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар