Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Стикер за задно стъкло "Fiat Forum Bulgaria"

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

• dilyanski1977
    отговори
    Без да му правя реклама пък то си е и доказано , че стикера на бат Емо е най готин.

Напиши коментар:

• iee
    отговори
    sharky871 написа:
    колеги смятам че усъвременения вариянт като на самоковското браво не е никак лош с малко е подобрен но си е по - новичък за справка ми вижте профила.
    Аз пък смятам, че не е много коректно тва, дет го правиш. Питай Емо, колко време го мисли тоя стикер и колко труд му отне докато го направи, колко време обсъждаше шрифта..........

Напиши коментар:

• sharky871
    отговори
    колеги смятам че усъвременения вариянт като на самоковското браво не е никак лош с малко е подобрен но си е по - новичък за справка ми вижте профила.

Напиши коментар:

• phoenix
    отговори
    Братле нямам представа къде, как и колко струват светлоотразителните.Така че тези, които аз мога да пратя са само за вътрешно или външно залепване.Колегата със светлоотразителния стикер си го е правил сам.... можеш да го питаш къде си го е правил и колко му е струвал. Файла е качен..... в линка ми по-горе ще го намериш. Това е, лека вечер

Напиши коментар:

• cls618
    отговори
    Само искам да питам, ако си поръчат 5 стикера, ще може ли да са светлоотразяващи, че ми харесва - тъп въпрос предполагам.

Напиши коментар:

Working...
X