Tornado написа:
Друг довод ме интересува в случая....Ето казах за икономията - започваме от над 40% нагоре - за мен това са си показатели както споменах - дори и при най-икономичната скорост... АА караме икономично - давам 3.8л/100км ако трябва да сме точни.Ангренажният ремък и ролките какво - същата цена същите километри - не знам защо ги намеси...За маслото - ами за комън рейл двигателите се сменя като на бензинов мотор (същите километри) - за справка - selenia.com"Oil changes are advised up to 20,000 km on cars with direct injection engines...", което за мен дори и на бензинова кола си е направо лудост, ама практически данни по производител смяната би следвало да е на еднакво километри.За замръзването на нафтата - не знам защо го намеси - говорим за дизелов двигател срещу бензинов, но както и да е - питай Нино - той има повече опит с дизел, колко пъти е хванал такси поради замръзнало гориво....Аз до сега не съм имал възможността да го изпитам на мой гръб, за което съм щастлив - А да изпитал съм го на предишното ми Типо - отказа да запали, защото имаше газ и се беше бутнал компютъра от грешки - ето, какво като е бензин и живеем в България какво, пак сме си виновни за газта, горивото, и от там бензиновия двигател - заради него съм ходил пеша... - ФАКТ

ЖТД ама не баш
; 182A8.000 Брава
Ма к’во да говорим бре....без коментар, 
Коментар