Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Купих си къща на село :)
Collapse
X
-
Така...Наложи се да сменям климатик по спешност,че му замина компресора.Ми,смених го.Сега сме готови за празниците-домашно свинско,телешко,два петела,вино и ракия в литри.Чакам само 23-ти и заминаваме.Дай Боже всичко да е наред.
-
Вчера събирахме листа с машина на Гардена.Работи безупречно.Взех и още една духалка от приятел,та за 2 часа мястото беше почистено перфектно.Гадното е че машината мели листата и се вдига ужасно много прах.
Напиши коментар:
-
-
Имам един страничен въпрос,за който моля за извинение.Имам няколко запалки Ронсон,които се нуждаят от ремонт.Но не мога да намеря човек да ми ги ремонтира.Ако знаете за някой,който ремонтира запалки,помагайте.
П.П.Ако имате работещи такива,имам интерес за закупуване.Последна редакция от pavyan; 17.10.2022, 11:49.
Напиши коментар:
-
В събота се събрахме с приятели,за 2 часа обрахме гроздето и после купон до късно с много пиене и вратни пържоли на корем.Така че закрихме сезона и следващата събота и неделя се прибираме в София за зимата.
Напиши коментар:
-
Почнах да обръщам градинката, че искаме да си засеем малко маруля и репички.
Взе да става хладно сутрин, пада към 4-5°.
Но пък все още има домати и краставици.
Напиши коментар:
-
Косене,събиране на шума,чистене на градината от изсъхнали растения,оправяне на мушката в саксии и още ред дреболии по градината.Обаче накрая стана като кукла.Това всичкото в неделя,че в събота валя на воля.Следващите събота и неделя бране на грозде и закриваме годината.
Напиши коментар:
-
Утре трябва да боядисам гаража.Дървен е и където е текло от изгнилите улуци,дървото се е обезцветило.Ползвам препарат на Бохемит,който освен че боядисва,предпазва и от дървояди.
Напиши коментар:
-
Аз имам един улук от поцинкована ламарина- 4метра за продаване -не може да му сложа това където отива на дулу и се събира с тръбата
Напиши коментар:
-
Косене,смяна на улуците на гаража,че бяха изгнили.Една 6 метровка улуци от поцинкована ламарина-50лв.Сутринта 0 градуса,скреж.А още не съм брал гроздето,че не е узряло.Да видим ще има ли щети.
Напиши коментар:
Реклама
Collapse

Напиши коментар: