Гледам дръвчетата в Сърбия бяха 3лв сега 4 лв - дори 5лв ниските -да насадим още малко .Поне имя място -покрай дерето . Тикви ще садя в горната част от дерето че има много листа .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Купих си къща на село :)
Collapse
X
-
Напиши коментар:
-
Прецени какво да ти е отстоянието от оградата,че после да може да го подрязваш,защото ако е близо се качва и оплита в оградата.При мен фундамента на оградата оставя 25-30см. и мисля,че няма да има проблем.
Напиши коментар:
-
Ние ги садихме на 30 см. разтояние м/у корените в два реда,така че да са разположени шахматно.И за него взех капково напояване,че е по-лесно.
Напиши коментар:
-
Ами да де, лигуструм е точно. Аз ще се мъча да си го хвана от отрязани пръчки,дадоха ми стотина бройки и жената ги забучи в саксии,даже още са навън.
Някои покараха даже.
Напиши коментар:
-
П.П.И цената на корен(ние купихме такива в саксии)е приемлива,даже ниска.
Напиши коментар:
-
Ние обикаляхме много и събрахме доста мнения.Накрая се спряхме на "Птиче грозде".Въпреки името,това е най-обикновен жив плет.Непретенциозен,хваща се лесно(от 70бр. се хванаха всичките)и расте относително бързо.За едно лято,някъде 15-20см на височина.Отделно може да се разсажда от отрязани клонки.Взехме го от Градински-я център в Овча купел(м/у другото много добре зареден и подържан,както и с читави консултанти).Единствено се подрязва отгоре,за да се разшири и вплътни.Е,след време и отстрани,ама това е...
Напиши коментар:
-
Аз се отказах да засаждам туи ,точно поради таи причина !
Ще пробвам на пролет с легиструм.
Напиши коментар:
-
Имай предвид,че туите се гледат много трудно.При засаждането има определени изисквания,искат много поливане(за моите направих капково напояване),лесно се разболяват и растат относително бавно.
Напиши коментар:
-
Дърветата са плодни от Сърбия най различни .Сложих ги на в единия ъгъл на двора -не мисл да ги оставям да стават 4метра -
Ришил съм от едната страна където духа от Банкя да сложя -туй- да стават високи не щироки.Гледах на няколко места става добре.
Търся няклоко камиона пръст-насип за едно дере.
Последна редакция от kluchar; 22.12.2022, 22:37.
Напиши коментар:
-
П.П.А като родят плод-питай ме как се събират чували плодове от земята.Закъсал съм с една джанка,като тя не ми е в имота,а на междата.Чували всяка есен,иначе мирише на джибри и всичкото муха,пчела и оса са там.
Напиши коментар:
-
За гледане-гледат се,ама хич не е лесно.Окопаване,варосване,пръскане(ако са плодни дръвчета),рязане,поливане.А колко шума има да събираш,жална ти майка.
Напиши коментар:
-
Аз се мъчих да ида но с колата не става -по пътя между нивите минавал трактор да оре и напарвил мазало пъта и мокро -
Пеша моя път иначе е 100метра . Емам много работа но като мине време ще продължа пак поне съм насадил 15дървета-
Мисла че по лесно се гледат от домати--
Напиши коментар:
-
Ние не сме спирали да ходим на село.
Петък изчезваме на там.
Весели празници!!!
Напиши коментар:
Реклама
Collapse

Напиши коментар: