Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с доставка от Emag (с Еконт)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

• Airfan
    отговори
    Хората имат тенденция да пишат по форумите, за да се оплакват и търсят решение на проблемите си, а не да се похвалят колко безпроблемна им е покупката. Аз пък си купих смартфон за 900 лв от един онлайн български магазин, всичко беше страхотно до 20-ия ден, когато просто спря. Три месеца и две връщания на телефона за ремонт докато ми го смениха с нов. Нявсакъде има проблеми.

Напиши коментар:

• BO
    отговори
    Immortal написа: Преглед на мнението
    Докато го има сайтът им, е ОК
    Е то ако изчезне и на хартия да я имам все тая.

Напиши коментар:

• Immortal
    отговори
    Само за протокола, че не съм получавал никога гаранция от тях под формата на хартия както е в офлайн магазините, но както колегата спомена всичко ми е в профила в сайта им. Което за мен е по-добре от организационна гледна точка.
    Докато го има сайтът им, е ОК

Напиши коментар:

• venco67
    отговори
    Виждам, че се е заформила тема "ЗА" и "ПРОТВ" Емаг. Та в тази връзка, с риск да бъда заклеймен, че пиша колкото да не заспя, ще споделя с вас горчив опит.
    Преди повече от три години моят син ни подари - на мен и на съпругата ми, кафемашина закупена от Емаг. Беше на срахотна сметка - намалена от около 130-140 лв. на около 25 лв. /по спомени/. Малко преди изтичане на гаранцията машината спря да работи и съпругата ми, възползвайки се от гаранционните условия я върна за ремонт. Съответно беше приета и... три - четири месеца увъртания. В крайна сметка се оказа, че не подлежи на ремонт и ни помолиха за банкова сметка за да ни върнат парите. Та до ден днешен, след неколкократна кореспонденция - нито машината, нито парите. Пък те и едни пари... Та въобще се отказах да троша повече нерви.

Напиши коментар:

• Слав
    отговори
    Хм...
    Добре е, че има хора, които подкрепят магазина. Влак си има за всеки. И все пак аз гледам да съм обективен и да изслушвам и двете страни, за да стигна до истината, която обикновено е по средата. Да не споменавам, че гаранцията им в БГ не важи и точно тук именно от организационна гледна точка нещата са много зле, защото ако тръгнеш да си търсиш гаранцията трябва да пратиш артикула до Румъния за гаранционен сервиз. Ако е ютия, телефон, лаптоп...добре, но печка, пералня, хладилник???

И не ми става ясно щом като са толкова наред защо в нета излиза подобна информация:

http://glasove.com/categories/koment...defektni-stoki

https://bg-bg.facebook.com/izlygani.ot.EMAG/

http://www.bg-mamma.com/?topic=687700.330

http://spodeli.net/3/story-74923.html

http://www.mobilebulgaria.com/forum/...B8%D1%82%D0%B5

http://www.nekorektno.bg/2013/12/07/...2%D0%BD%D0%B8/

https://petel.bg/Klient-na-EMAG-BG--...-ot-raz__58148

А щом и КЗП са се произнесли по въпроса и са ги сложили в списък с некоректни търговци...какво да ви кажа...когато фактите говорят и боговете мълчат.

Пазарувайте си, радвайте се, дано да нямате проблеми и занапред, но все пак е хубаво да има коректна и реална информация за хората, които не обичат да се предоверяват и които гледат обективно на нещата.

Така или иначе който има акъл ще има и едно наум, който няма - тях Господ ги пази

Напиши коментар:

• Airfan
    отговори
    Аз също не съм имал проблем с Емаг - винаги са били коректни. Наскоро връщах една стока, защото не отговаряше на описанието и то беше от външен търговец. Процедурата им е супер лесна и всичко се разреши в рамките на 3-4 дни, включително изпращането на стоката обратно по куриер и превод на пари по банка.

Напиши коментар:

• BO
    отговори
    Слав написа: Преглед на мнението
    Просто споделям. Забранено ли е ?
    Колко са много много - ами от пет години насам по 2-3ма на месец. Смятай си ги . Може някой месец да е било всичко наред. Не им водя статистика и не ме интересува. Просто около мен всички са болни на тема да пазаруват онлайн и си водя някаква кръчмарска статистика и гледам сеир. Българска черта - какво да се прави

Последно преди седмица един съсед получи ютия Тефал без гаранционна карта от тях и без ръководство за употреба и сертификати. Според теб това нормално ли е ?

Не ми отговаряй - ясно е, че не е
    Само за протокола, че не съм получавал никога гаранция от тях под формата на хартия както е в офлайн магазините, но както колегата спомена всичко ми е в профила в сайта им. Което за мен е по-добре от организационна гледна точка.

Напиши коментар:

• Слав
    отговори
    Супер.
    Значи ще им кажа на хората, когато се оплакват, че говорят колкото да не заспят
    Даже може да ги насоча към теб като консултант да ги посъветваш

Напиши коментар:

• snake
    отговори
    Ясно е, че пишеш, колкото да не заспиш и че не си пазарувал от тях . В секция "Моите гаранции" в акаунта ми стоят валидните гаранционни карти за всички покупки от Емаг. Освен това имат и безупречна политика за връщане на всяка закупена стока в законоустановените срокове. И всичко е само на един клик разстояние в акаунта.

Напиши коментар:

• Слав
    отговори
    Просто споделям. Забранено ли е ?
    Колко са много много - ами от пет години насам по 2-3ма на месец. Смятай си ги . Може някой месец да е било всичко наред. Не им водя статистика и не ме интересува. Просто около мен всички са болни на тема да пазаруват онлайн и си водя някаква кръчмарска статистика и гледам сеир. Българска черта - какво да се прави

Последно преди седмица един съсед получи ютия Тефал без гаранционна карта от тях и без ръководство за употреба и сертификати. Според теб това нормално ли е ?

Не ми отговаряй - ясно е, че не е

Напиши коментар:

• snake
    отговори
    Слав написа: Преглед на мнението
    С Emag много, ама много хора имат подобни проблеми.

А върха на сладоледа беше, когато върнаха на един приятел вместо телефон само зарядното му, а телефона беше пратен на гаранционен сервиз. Грешката му беше, че подписа пратката, която беше без преглед. Три месеца ходи по мъките, но най-накрая си върна телефона.

Ужас е с тия румънци...аз не съм пазарувал, но и не смятам да пазарувам от тях като виждам около мен колко хора си изпатиха.
    Колко точно са тези "много, ама много" хора? Един, двама или може би милион? И какви точно са "подобните" проблеми, защото аз не видях в темата нещо сериозно за проблеми с Емаг, а по-скоро за проблеми с куриерите?

Напиши коментар:

• Слав
    отговори
    С Emag много, ама много хора имат подобни проблеми.

А върха на сладоледа беше, когато върнаха на един приятел вместо телефон само зарядното му, а телефона беше пратен на гаранционен сервиз. Грешката му беше, че подписа пратката, която беше без преглед. Три месеца ходи по мъките, но най-накрая си върна телефона.

Ужас е с тия румънци...аз не съм пазарувал, но и не смятам да пазарувам от тях като виждам около мен колко хора си изпатиха.

Напиши коментар:

• Princo
    отговори
    Чак пък да е читав магазина ... До ония ден бяха вписани в КЗП като проблемни и ненадеждни.
    И като бавите куриер не си мислете,че сте най-великите.Мисълта ми е имате си време,което може да разгледате пратката.То е 15 мин за ЕКОНТ и 10 за СПИДИ.Винаги трябва да ви оставят копие на товарителницата ! На другите се подписвате за тях.През декември наистина голяма част от пратките се губят и бавят по трасето ... Иначе специално емаг е малко кофти,защото от доста време са нещо като дистрибуторна платформа.Разни различни продукти се продават от различни фирми.Онлайн мол с магазини в него и всеки е с различен ден на доставка и условия съответно и се получават страшни обърквания.

Напиши коментар:

• noriaga
    отговори
    В крайна сметка пристигна и 3-тия колет вчера. Ноо ще си имам обеца на ухото за друг път все пак да проверявам нещата при прием за да си спестя главоболия

Напиши коментар:

• marea-ta
    отговори
    Днес пристигна и моята от Емага и аз нокога не съм имал проблеми с тях.Но винаги отказвам куриерите предпочитам до офис.Хем си оглеждам всичко внимателно и по-важно ходя когато на мен ми е удобно.

Напиши коментар:

Working...
X