Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с доставка от Emag (с Еконт)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

• AdViSoRa
    отговори
    Какво пише на това което си подписал? 3 доставки или 2?
    Имах горе доло подобен случай миналата седмица с доставна не от еМаг. Бях поръчал 2 броя една и съща стока, като всяка дойде от ралична куриерска фирма. Това което ме притеснява е че еМаг им се носи името на крайно некоректни тъговци.
    А иначе куриерите винаги бързат и нямат време, но нова е друга тема.

Напиши коментар:

• Проблем с доставка от Emag (с Еконт)

Здравейте колеги. Искам да попитам дали някой е имал проблем с доставка от Емаг (чрез Еконт)? Поръчах 3 неща от черния петък с наложен платеж. 3-те неща бяха на една обща поръчка с обща фактура. Днес дойде куриера в офиса на работното ми място носейки 2 кашона. Тъй като видимо бързаше, приех поръчката без да разопаковам нещата и платих наложения платеж (общо за трите поръчани вещи). Предположих, че две от нещата са опаковани заедно в един кашон... но много неприятно се изненадах, като отворих и двете кашончета, но единият продукт липсваше. Обадих се веднага на куриера, който каза че ще провери.. но след малко звънна и каза, че само 2-та пакета са били за мен и не му е предаван 3-ти пакет. Звъннах на емаг.. от там казват, че са изпратили 3 пакета и поръчката вече е със статут на изпълнена и приета. Но щели да проверят случая де.. Обадих се и директно на отдел обслужване на Еконт, като там уж ме успокоиха, че такива неща се случвали покрай черния петък и ако до 3 дни не получа и третия пакет да се свържа с тях... Честно казано подобно нещо ми се случва за първи път и съм леко притеснен. Ако 3-тия пакет (който беше и най скъпата вещ от поръчката) е загубен или откраднат как мога да процедирам? Реално съм се подписал, че съм приел пратката, платил съм цялата сума... поне имам над 10 колеги свидетели, какво съм получил...
Working...
X