Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Карти за отстъпка на бензиностанции ЕКО

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

• Pecho
    отговори
    Оги вече му е изпратил карта.

Напиши коментар:

• Immortal
    отговори
    На колегата Stann карта мога да му дам аз, ще си ходя по Великден.Ако досега не сте задвижили процедура по изпращането му и ви мързи да ходите до поща/Еконт...

Напиши коментар:

• ogi28b
    отговори
    Колеги, моля ви да не коментирате в тази тема различни неща от темата за разпоространяването на картите и информация за актуалните отстъпки! Такива неща като на кой му сипали вода, на кой колонката му отчита грешно и на кой му сипали 80 литра газ в бутилка 25 литра - коментирайте ги в други теми. Тази тема касае само картите за отстъпка на ЕКО, които се предоставят за нашия форум, както и тяхното разпространение. Също и отстъпките, които се ползват с тези карти. Ако продължавате в същия дух, темата ще стане безсмислена.Относно разпространението - както съм писал и напред в темата - моля, изпращайте ТОЧНИЯ си пощенски адрес. Точен адрес е това (пример):1. Пощенски код2. Населено място3. Адрес: улица, номер / ж. к., номер на блок, вход, номер на апартамент, 4. Име на получателяАко някое от тези неща липсва, дори и да ви изпратя картата, тя може да бъде върната. Най-често се забравя пощенския код. Това означава напразно заплатени разходи за услугата и (в моя случай) 25 минути изгубено време.Колега Stann, моля, изпрати ми ТОЧНИЯ си пощенски адрес в лично съобщение.Хората, на които съм изпратил карти за разпространение, нека да ги разпространяват само в града си, лично, а единичните бройки ще ги изпращам от София по пощи и куриери. Ако някой изрично иска да получи картата си чрез куриер, мога да изпращам по Еконт, като разходите по получаването ще са изцяло за сметка на получателя. Напомням, че картите са безплатни и всеки желаещ може да получи, като в замяна предостави информация за контакт - имена, телефон, и-мейл адрес. Разпространението им също е безплатно за получателя в случаите, в които изпращаме чрез БГ Пощи.

Напиши коментар:

• Airfan
    отговори
    Pecho написа:
    [/b]Към Stann: ако никой не се е свързал с теб за карта, моля изпрати ми на ЛС данните и ще ти изпратя.
    Беше писал на мен, но не си позволих да пратя от тези за Пловдив, тъй като очаквах, че има човек за Сливен. За това и писах в другия раздел, за да вземете отношение как да се процедира.

Напиши коментар:

• Pecho
    отговори
    batproho, никой никого не кара да взема карта и да ползва непременно гориво от Еко. Въпрос на личен избор е (включително кое да взема превес). Не виждам ползата от мнения като твоето и това на petkova88. Дори напротив, смятам, че вредят на форума, защото приходите от картите са основен източник на приходи за издръжка на форума, а вие се опитвате да отказвате хората.Отново ще кажа - дали ще вземеш карта Еко, ще зареждаш ли с нея и ще подпомагаш ли форума по този начин е по желание. А по въпросите за търговската политика, цените и качеството на горивата има къде да пишете на воля. Моля без повече отклонения от темата!Към Stann: ако никой не се е свързал с теб за карта, моля изпрати ми на ЛС данните и ще ти изпратя.Към petkova88: ако все още искаш карта, заповядай на някоя от редовните неделни срещи и ще получиш.

Напиши коментар:

• batproho
    отговори
    veselin10 написа:
    Идеята на картите от форума е малко по-друга.
    Идеята за подпомагането на Форума е ясна, но в един момент личният интерес взема превес.

Напиши коментар:

• veselin10
    отговори
    Идеята на картите от форума е малко по-друга.

Напиши коментар:

• batproho
    отговори
    petkova88 написа:
    Не знам дали има смисъл за тези карти EKONMY. Вчера на ЕКО бул. Черни връх, тръгвам да зареждам, а колонката стартира с 20 стотинки, без да съм сипала и милилитър. Извиках управителя, а той ми наговори един куп глупости, от сорта на : така ставало, когато дълго време не била работила. Питах го защо това не се случва в Австрия, Германия, Дания на бензиностанциите. Седи и мига на парцали, вика аз ще ви върна 20 стотинки. Ха, ха,не е въпроса за тези стотинки, защо например не тръгва с минус 20 ст. Така че, икономииите от картите, те си ги взимат :D
    В подкрепа на вашата констатация, има достатъчно други фирми, в които и без карти цените са по-ниски а качеството и количеството е същото или реално такова...

Напиши коментар:

• petkova88
    отговори
    Не знам дали има смисъл за тези карти EKONMY. Вчера на ЕКО бул. Черни връх, тръгвам да зареждам, а колонката стартира с 20 стотинки, без да съм сипала и милилитър. Извиках управителя, а той ми наговори един куп глупости, от сорта на : така ставало, когато дълго време не била работила. Питах го защо това не се случва в Австрия, Германия, Дания на бензиностанциите. Седи и мига на парцали, вика аз ще ви върна 20 стотинки. Ха, ха,не е въпроса за тези стотинки, защо например не тръгва с минус 20 ст. Така че, икономииите от картите, те си ги взимат :D

Напиши коментар:

• Airfan
    отговори
    Kams_baby написа:
    Колеги на кого трябва да пиша,за да си поръчам карта на Еко
    На мен!

Напиши коментар:

• Kams_baby
    отговори
    Колеги на кого трябва да пиша,за да си поръчам карта на Еко

Напиши коментар:

• petkova88
    отговори
    Привет Може ли и аз да си поръчам една такава карта или вече не важи офертата? Благодаря предварително

Напиши коментар:

• nikolay zhelev
    отговори
    batproho написа:
    За Събота и Неделя отстъпките вече са:Diesel EKOnomy: 0,06 лв/литърA95 EKonomy: 0,06 лв/литър
    edit: Ето официалното съобщение от сайта им...
    Прикачени файлове

Напиши коментар:

• Stann
    отговори
    Някой да раздава карти за Сливен, и ако не- от къде мога да получа?

Напиши коментар:

• batproho
    отговори
    За Събота и Неделя отстъпките вече са:Diesel EKOnomy: 0,06 лв/литърA95 EKonomy: 0,06 лв/литър

Напиши коментар:

Working...
X