Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Карти за отстъпка на бензиностанции ЕКО
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Ето списък с имената на хората, които са върнали своята стара карта и ще участват в тегленето:Венко ЗмийчаровДеян АтанасовВиолета ХаралампиеваВеселин КерековЛъчезар ХристовНиколай ДимитровВеселин ТрифоновМладен МитевЙордан АрабаджиевРайна СтояноваАлександър ДиковКостадин БанчевВеселин ДонковПетър ДиловскиГеорги РанковСвилен Иванов Петков Калоян НиколовДимо ДимовКрасимир ИвановДиляна СутроваБорис ЦебовКирил КириловМирослава СербезкаЮлиан ЯначковИван ЕмиловСтефан ЛевянскиМярия КолеваНиколай ПенчевДимитър ДимитровГеорги ПетковПетко ПетковАлександър ХарбИвайло СлавовЦветелин ВиденовЗвезделин ПетровКалин ЧаушевТодор МановДрагомир КировВасил ВасилевЛазар ПаризовАлександър ВанковРосица ГенадиеваДимитър СлавовАтанас НайденовКалин ГорчевОгнян АлександровОгнян (ник от форума ogi_d)Тодор ШалевВасил ШалевИван ПоповБогомил СпасовСлави ПетровАсен ДойчевСтанислав БанковПреслава ЙотоваГеорги БлизнаковИво РударскиСлави Иванов СлавчевДеница ТодороваМирослав ЗографскиЛюбомир ЗографскиДенислав ВасилевНиколина ХаралампиеваАнгел МихайловАко някой е върнал картата си и не вижда името си в списъка, това е защото по някаква причина картата му не е стигнала до нас. Ако има изпратени карти по пощата от последната седмица - също не е стигнала. Възможно е днес на срещата на форума още хора да върнат карти, така че може да спечели и някой, който го няма в този списък. Напомням, че това е първо от три тегления, така че ако картата ви не е стигнала до нас, то вие няма да участвате в това теглене, но най-вероятно ще участвате в следващите две. Успех и си дръжте телефоните включени.
Напиши коментар:
-
Ами никой не спечели, защото още не сме теглили нищо. Понеже се събраха доста почивни дни, решихме да отложим малко тегленето на наградите, та хем да има достатъчно време да си съберем старите, хем колкото се може повече хора да видят, че тече подмяна и да върнат стара карта. Вече събрахме доста карти, които са у мен, и за утре мисля да направим първо теглене, а по-късно днес ще пусна за всеки случай и списък на участващите в томболката. Всеки желаещ може да заповяда на утрешната среща на форума в София за да бъде свидетел на тегленето. А тези, които са върнали карта и се видят в списъка - утре да очакват обаждане с новини за наградата.
Напиши коментар:
-
Колеги...28.12.2014. мина и замина...Вече сме нова година, нов късмет, ново там каквото се сетите
, а аз даже и не разбрах кой спечели от първото теглене ? Нещо инфо ?
Напиши коментар:
-
Хората, които са върнали старите си карти, могат да са сигурни, че картите им се съхраняват добре и ще участват в тегленето. Предполагам, че в понеделник ще дам повече подробности, защото има още 1-2 дребни неща за уточняване. Теглене със сигурност ще има, и то не едно, а три, защото има три награди. Неофициално ще ви кажа, че първото теглене ще е на 28.12.2014. Часът и мястото на тегленето ще бъдат обявени предварително, тегленето ще бъде заснето, списък с участниците ще бъде публикуван предварително тук в темата. Ето и наградите - 3 ваучера, заредени с по 100 лева за гориво. Много моля всички, които са очаквали тегленето да стане по-рано, както обявих първоначално - да ме извинят, защото и аз съм хора, и на мен ми се случват непредвидени неща, които отлагат всичко останало на заден план. Благодаря ви за разбирането.
Напиши коментар:
-
Поради запитванията към мен от хора върнали старите си карти,се налага и аз да попитам в темата. Има ли яснота ,ще има ли теглене,няма ли да има,кога ще се случи това теглене?ogi28b написа:Честито, ползвай си я със здраве! Картите са собственост на ЕКО България и се разпространяват безплатно чрез Форума, независимо къде живеете като населено място.Поради възникнали извънредни обстоятелства, ще отложим с няколко дни първото теглене за ваучер от 100 лева за гориво за тези, които са върнали своята стара карта, така че имате още време. Колкото по-бързо върнете стара карта, толкова по-голям е шансът да спечелите.
Напиши коментар:
-
След като Оги писа, че намалят отстъпките зареждах три пъти. Първите два отстъпката беше 2ст , а последния път беше 3ст. Преди това 4ст. Това е за газ. Не мога да им хвана спатиите на Еко.
Напиши коментар:
-
Днес зареждах, отстъпката ми беше 5ст. Момичето каза, че събота и неделя е 7ст. Явно още не са ги намалили.
Напиши коментар:
-
И при мен е така за дизелаAdViSoRa написа:Искам само да вметна, че от началото на Декември, отстъпката ми за 95 бензин е 7ст. всеки ден от седмицата.
Напиши коментар:
-
Хм.. на сайта им пише, че това е само за събота и неделя, а през седмицата по-малко. В понеделник ще пусна актуално инфо. Или поне това, което ми подадат ЕКО де, защото предния път уж актуално, пък отстъпката беше по-висока.
Напиши коментар:
-
Искам само да вметна, че от началото на Декември, отстъпката ми за 95 бензин е 7ст. всеки ден от седмицата.
Напиши коментар:
-
Колеги, моля темата да остане само информативна за картите. Няма смисъл да коментираме отстъпките, защото не ги определяме ние и не са определени само за нас. А за коментари по цените на горивата си има две теми. Благодаря предварително.
Напиши коментар:
-
То и отстъпките им за горивата се промениха/намалиха/ ,като почнаха да падат цените!krasio_79bs написа:
Тия вече почнаха да се подиграват със клиентите си на автогаз!Държат най-високите цени на газта и дори с отстъпката пак е по скъпа от другите вериги за горива.
пп. При мен има още 11 карти.Който има желание да ми се обади или пише на ЛС.
Напиши коментар:
-
Тия вече почнаха да се подиграват със клиентите си на автогаз!Държат най-високите цени на газта и дори с отстъпката пак е по скъпа от другите вериги за горива.
пп. При мен има още 11 карти.Който има желание да ми се обади или пише на ЛС.
Напиши коментар:
Реклама
Collapse

Напиши коментар: