Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Карти за отстъпка на бензиностанции ЕКО
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Благодаря, колега! За другата неделя ще се опитам да присъствамPecho написа:blue_coconut, заповядай на някоя неделна среща, питай за Пешо или Оги и ще получиш карта. Ако искаш да си 100% сигурен, че някой от нас ще е на срещата, пиши ми предварително лично съобщение. Утре конкретно ще ходя.
Малко офтопик въпрос (за което се извинявам), но дали знаеш откъде мога да взема лента на форума за рег. табела, също така и стикер за задно стъкло? Предлагат ли се все още?
Напиши коментар:
-
Трябват ми 5-10 карти за Кюстендил - имам проявен интерес.
Напиши коментар:
-
blue_coconut, заповядай на някоя неделна среща, питай за Пешо или Оги и ще получиш карта. Ако искаш да си 100% сигурен, че някой от нас ще е на срещата, пиши ми предварително лично съобщение. Утре конкретно ще ходя.
Напиши коментар:
-
За гр. София кой отговаря за разпространението на тези карти, ако все още има налични?
Напиши коментар:
-
Би било добре това да се добави в мнението, където са изброени и останалите градове, за да бъде по-лесно откриваемо, още повече защото във водещото мнение има линк към онова мнение. Едва ли някой ще се сети да провери за Русе на 6-та страница. Аз не мога да го направя, защото са изтекли 24 часа от публикуването на онова мнение и не мога да го редактирам.
Напиши коментар:
-
В град Русе може да вземете карта от Драго, само в работно време, тел. 0878229922 , магазинa за масла и акумулатори на ул. Борисова 111. При получаване на карта трябва да му оставите две имена, телефон и мейл за връзка.
Напиши коментар:
-
и аз съм изненадан приятно с отстъпка :Dв неделя заредих 22. 739 литра дизел, за които платих 49,57лв и получих отстъпка 1,82лв. По мой сметки около 8ст/л. Довечера ще снимам касовия бон, като потвърждение на думите ми.
Напиши коментар:
-
Не съм получил информация за различна отстъпка спрямо останалите карти и това, което е обявено на сайта. Вероятно си хванал някоя незнайна промоция.
Напиши коментар:
-
Не че се оплаквам, напротив - хваля се
Ама някой има ли представа дали нашите карти са с по-голяма отстъпка за някои горива ?Вчера заредих газ на Еко-то на Шипченски и касиера се втрещи, че отстъпката за газ е два пъти по-голяма, отколкото на други карти (това по негови думи). И това е факт (за първи път ми се случва) - вместо обичайните 40-50 с’тинки отстъпката този път за същото количество беше близо левче (не помня точно деветдесет и колко стотинки беше и го закръглям)Така ли ще е вече или просто без да искам съм хванал някакъв еднократен бъг ?
Напиши коментар:
-
Телефон за връзка с мен относно карти стикери или каквото и да е е 0898 660 650. Не че в темата с телефоните го няма де...... Под всяко мое мнение трябва да има и бутон за скайп които също е активен.
Напиши коментар:
-
Колеги, току-що получих информация, че картите с магнитна лента са извадени от употреба, считано от 01.04.2015. При опит да ползвате отстъпка с такава карта, касиерите няма да я приемат, а дори и да опитат да я използват - системата за разплащания ще я отхвърли. Изпратил съм карти за разпространение в Сливен на колегата eh4ev07. Ако той иска - може да напише свой телефон за връзка или друг начин за контакт с него.
Напиши коментар:
Реклама
Collapse

Напиши коментар: