Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Карти за отстъпка на бензиностанции ЕКО

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

• VIT
    отговори
    Веселин Тонев
    Стара Загора-0899095535
    Офис Еконт Мототехника

Напиши коментар:

• Pecho
    отговори
    Или:
    Написаното в първото мнение на темата е валидно. Накратко: всеки може да получи такава карта, достатъчно е да изпрати имена и телефон (или имейл адрес) и адрес за доставка. За София: на неделните срещи.
    Силно препоръчително е да посочвате като адрес за доставка офис на Еконт или Спиди.

Напиши коментар:

• VIT
    отговори
    Как мога да получа 1 -2 карти за Стара Загора.Ако има някой от тук с карти да пише.

Напиши коментар:

• mitice
    отговори
    Мойта пък беше на -20 от лукойл и не съм имал ядове във открит гараж .Впрочем имам -10ст картата за почивните дни ,но си взех да имам и -8ст на еко през работните като ми се наложи

Напиши коментар:

• veselin10
    отговори
    Така е. Като чекират картата и казват "я, тази е с най-голяма отстъпка" . Единствена по-голяма има на лукойл събота и неделя -10 ст. Ама през седмицата е 6. И без да е реклама, тази зима на -22 всички обикновенни нафти без добавки замръзнаха, само на Еко не!

Напиши коментар:

• AdViSoRa
    отговори
    Написаното в първото мнение на темата е валидно. Накратко: всеки може да получи такава карта, достатъчно е да изпрати имена и телефон (или имейл адрес) и адрес за доставка. За София: на неделните срещи.
    Отстъпката се мени, да не излъжа - мисля между 6 и 9 ст./литър за бензин и дизел. Ще трябва да погледна като заредя следващия път. Ако някой е зареждал тези дни, да пише.
    Отспъпката е 8 ст. за бензин и дизел всеки ден от седмицата (за стандартните им карти май има значение кой ден от седмицата е)
    За газ не знам.

Напиши коментар:

• mitice
    отговори
    Съвсем наскоро пратих до Пазарджик! Късмет... Изпрати ми на ЛС имена, телефон и адрес за доставка (най-добре офис на Еконт).
    Струва ли пари или е безплатна ? П.С пращам лс сега.

Напиши коментар:

• Pecho
    отговори
    Отстъпката се мени, да не излъжа - мисля между 6 и 9 ст./литър за бензин и дизел. Ще трябва да погледна като заредя следващия път. Ако някой е зареждал тези дни, да пише.

Напиши коментар:

• mitice
    отговори
    Здр. Аз имам интерес за една такава карта .Какво представлява,каква отстъпка има и трябва ли да съм член на фиат клуб или просто е достатъчно, че съм от форума?

Напиши коментар:

• Pecho
    отговори
    Съвсем наскоро пратих до Пазарджик! Късмет... Изпрати ми на ЛС имена, телефон и адрес за доставка (най-добре офис на Еконт).

Напиши коментар:

• IvanIanushev
    отговори
    Здравейте, след загуба на портфейла ми с всички налични документи и картата ми си замина. Как мога да се сдобия с нова, за Пазарджик става въпрос.

Напиши коментар:

• Pecho
    отговори
    Има, да! Заповядай на някоя неделна сбирка (вж. поста преди твоя).

Напиши коментар:

• mell0
    отговори
    Колеги, има ли ги още тези карти?

Напиши коментар:

• Pecho
    отговори
    Pecho написа:
    Заповядай на някоя неделна среща, питай за Пешо или Оги и ще получиш карта. Ако искаш да си 100% сигурен, че някой от нас ще е на срещата, пиши ми предварително лично съобщение.
    Все още важи.

Напиши коментар:

• valti
    отговори
    Колеги отдавна го отлагам, но има ли някой уикенда в София, от когото мога да си взема 1 карта?

Напиши коментар:

Working...
X