Веселин Тонев
Стара Загора-0899095535
Офис Еконт Мототехника
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Карти за отстъпка на бензиностанции ЕКО
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Или:
Силно препоръчително е да посочвате като адрес за доставка офис на Еконт или Спиди.Написаното в първото мнение на темата е валидно. Накратко: всеки може да получи такава карта, достатъчно е да изпрати имена и телефон (или имейл адрес) и адрес за доставка. За София: на неделните срещи.
Напиши коментар:
-
Как мога да получа 1 -2 карти за Стара Загора.Ако има някой от тук с карти да пише.
Напиши коментар:
-
Мойта пък беше на -20 от лукойл и не съм имал ядове във открит гараж
.Впрочем имам -10ст картата за почивните дни ,но си взех да имам и -8ст на еко през работните като ми се наложи
Напиши коментар:
-
Така е. Като чекират картата и казват "я, тази е с най-голяма отстъпка" . Единствена по-голяма има на лукойл събота и неделя -10 ст. Ама през седмицата е 6. И без да е реклама, тази зима на -22 всички обикновенни нафти без добавки замръзнаха, само на Еко не!
Напиши коментар:
-
Отспъпката е 8 ст. за бензин и дизел всеки ден от седмицата (за стандартните им карти май има значение кой ден от седмицата е)Pecho написа: Преглед на мнениетоНаписаното в първото мнение на темата е валидно. Накратко: всеки може да получи такава карта, достатъчно е да изпрати имена и телефон (или имейл адрес) и адрес за доставка. За София: на неделните срещи.
Отстъпката се мени, да не излъжа - мисля между 6 и 9 ст./литър за бензин и дизел. Ще трябва да погледна като заредя следващия път. Ако някой е зареждал тези дни, да пише.
За газ не знам.
Напиши коментар:
-
Струва ли пари или е безплатна ? П.С пращам лс сега.Pecho написа: Преглед на мнениетоСъвсем наскоро пратих до Пазарджик! Късмет... Изпрати ми на ЛС имена, телефон и адрес за доставка (най-добре офис на Еконт).
Напиши коментар:
-
Написаното в първото мнение на темата е валидно. Накратко: всеки може да получи такава карта, достатъчно е да изпрати имена и телефон (или имейл адрес) и адрес за доставка. За София: на неделните срещи.
Отстъпката се мени, да не излъжа - мисля между 6 и 9 ст./литър за бензин и дизел. Ще трябва да погледна като заредя следващия път. Ако някой е зареждал тези дни, да пише.
Напиши коментар:
-
Здр. Аз имам интерес за една такава карта
.Какво представлява,каква отстъпка има и трябва ли да съм член на фиат клуб или просто е достатъчно, че съм от форума?
Напиши коментар:
-
Съвсем наскоро пратих до Пазарджик! Късмет... Изпрати ми на ЛС имена, телефон и адрес за доставка (най-добре офис на Еконт).
Напиши коментар:
-
Здравейте, след загуба на портфейла ми с всички налични документи и картата ми си замина. Как мога да се сдобия с нова, за Пазарджик става въпрос.
Напиши коментар:
-
Все още важи.Pecho написа:Заповядай на някоя неделна среща, питай за Пешо или Оги и ще получиш карта. Ако искаш да си 100% сигурен, че някой от нас ще е на срещата, пиши ми предварително лично съобщение.
Напиши коментар:
-
Колеги отдавна го отлагам, но има ли някой уикенда в София, от когото мога да си взема 1 карта?
Напиши коментар:
Реклама
Collapse

Напиши коментар: