Да, и това е вярно. Макар че има вече тенденция - двама за малко пари. :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Огромен срив в цената на петрола,при нас реакцията е нула
Collapse
Заключена тема
X
X
-
style34 написа:Да, и това е вярно. Макар че има вече тенденция - двама за малко пари. :DФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Kemaloff написа:BO написа:Тази нощ заредих един резервоар бензин (стандартен 95) в европейска държава по 2,79лв/л.Просто за протокола го казвам.A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Аз си мисля ,че има и друго нещо ако един изреве за вдигане на заплата и са му я вдигнали повече от естествено ,че той ще се похвали или изтърве и тогава ще ревнат много хора ...... :/ а това сериозно ще удари джоба на работодателя . Както и да е отклонихме се жестоко от темата ........ По темата аз съм напълно съгласен да плащам горивата на тази цена но тогава минималната заплата да е 1000 лв . Но интересното е че във България всичко е един завързан кръг ако направят заплатата такава то тогава хляба ще е 2,3лева , Тока с нови 50 % поскъпнал и Софийска вода изревали и те ,че работят на загуба като Лукойла а тогава и те ще дигнат цената и кво става във България и 10 000 да стигнем тогава хляба ще ти е 10-15 лв и пак всичко нагоре. ... ( Говоря с примерни цени надявам се ме разбирате ))Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
Ex.Bravo 1997 1.8 GT
Коментар
-
ogi28b написа:И къде е проблемът? В работниците, които се съгласяват да вършат работа за малко пари. Значи какво? Съгласни сме заплатата да ни е ниска и после сме недоволни, че ни е ниска. Ми да, има смисъл!207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
/ / /Това се опитвам да кажа и аз. Пак се стига до пазарния принцип - вдигат ти заплатата на 3000 лева, изведнъж се оказва, че имаш много пари за какво ли не, започваш да купуваш всичко, складовите запаси намаляват, за някои неща се изчерпват. Търговците се сещат, че щом има такова търсене, може да повишат цената, за да печелят повече. Така горивото неусетно станало от 2.50 на 14.50 и пак същото. Отношението между получаваната заплата и цените на стоките е едва ли не фиксирано и не може да се измени в краткосрочен план. Всъщност в краткосрочен може - само надолу. Но нагоре става в дългосрочен и то сравнително бавно, при наличие на определен икономически растеж и устойчиво развитие на всички нива и във всичко.
Коментар
-
ogi28b написа:И къде е проблемът? В работниците, които се съгласяват да вършат работа за малко пари. Значи какво? Съгласни сме заплатата да ни е ниска и после сме недоволни, че ни е ниска. Ми да, има смисъл!The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
ogi28b написа:Тогава що се ядосвате, че суровината станала без пари, а крайният продукт - даже по-скъп?Е, преди малко гледах как някаква фирмичка дръпнала 40 000 лв. да смени дограма на детска градина, взела парите, сменила дограмата ама само по документи. Некви "бизнесмени" си опъват готовите кинти, дето един човек ще ги работи 5 години и кефче. И с всичко е така. Като някъде говорим за милиони.Отклонихме се верно от темата яко ама то петъчно е позволено. :D
The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
nikolce написа:Тия работодатели още малко ще ги изкарате светци. От миналата седмица, колежка с втора операция, на третия болничен, и се казва в лицето пред всички: "Аз колко болнични ще ти плащам на тебе бе, не е коректно спрямо мен" . Е това Ви е БГ работодателя.207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
pplk написа:nikolce написа:Тия работодатели още малко ще ги изкарате светци. От миналата седмица, колежка с втора операция, на третия болничен, и се казва в лицето пред всички: "Аз колко болнични ще ти плащам на тебе бе, не е коректно спрямо мен" . Е това Ви е БГ работодателя.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар