1.Винаги спускане на скорост,никога по инерция,за да се поддържа спирачната сила по-добра и да не прегряват спирачките (Имаше някакво правило,на каквато скорост изкачваш баира,на същата го спускаш)2.Когато реша да взимам някой завой с доста газ завивам и отпускам,пак завивам,пак отпускам,съвсем малко естествено,за по-добра стабилност,да не хукне предницата ... 3.В голям сняг тръгвам директно на 2-ра скорост.4.Въртя волана главно с една ръка,в града не помня да съм хващал волана с две ръце от шофъорския курс,извън града след 160-170 вече карам с две ръце.
5.Когато искам да изпреваря някой рязко и свалям от 4-та на 3-та или от 3-та на 2-ра,винаги междинна газ да изравня оборотите.6.На магистрала гледам половината от времето в огледалата,за бързо прелитащи коли и мотори,най-вече мотори.7.Винаги пресвяткам къси-дълги,на отсрещно движещите се коли,когато вида патрулка.
8.Паркирам ли колата,винаги дърпам ръчната спирачка + на 1-ва скорост.9.Карам 90 % от времето с усилена музика и съм си набил някакъв адски навик да гледам постоянно какво се случва зад мен,линейка ако минава да не я чуя или видя.10.Когато давам газ или изпреварвам в града,първо гледам за заблеяни пешеходци.11.Свиря силно и по много,смесено със псувни,като някой ми сече пътя или ми вземе предимството.12.Пресвяткам,набивам се броня в броня и свиря,когато някой кара бавно в лява лента и ако съвсем не ме отрази,се оглеждам в огледалото и минавам отдясно.П.П Зя някои от точките не взимайте пример от мен.

Коментар