jungleraver написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проект Пунто ГТ1
Collapse
X
-
:D :D :D определено ме разсмя...представяш ли си някой който дава там 700 паунда за една гола глава - щото там никой не се и опитва да направи нещо сам, и да си ползва все още ихи-то дето ако направи 170 к.с е живо чудо(честно, мисля че това е първото ама първото дето трябва да излети от колата ако ще се прави) :D Общо взето повечето стигат до ъпгрейд на главата след като всичко друго е изчерпано и не остава друг РАЗУМЕН начин за вдигане на още коне. Аз лично ако имах възможност бих я сменил с флоуната моментално, щото това ти е повер дето буквално и преносно иде от въздуха и нищо не жертваш или губиш...Това за смяна на буталата то е вече за строукъри разни 1.6, 1.9 и тем подобни извращения, ако искаш заводска степен се слага метална гарнитура от по-дебелите и си я имаш, ако искаш степен 8.5-8.6 си я караш с нормална гарнитура и това емного добър вариант според мен. Прав си че всичко е до пари и тактика...току що четох един проект за ГТ3, дето тука всички го смятате за невъзможно за тунинг, и човека със СТОК карантийте и обичайните подобрения си кара вече над година на 1.4 бара и си вади 230 к.с на мотора, и съответно дава средни 13-ки.WhitePower написа:с ихи или с друга турбина всичко се прави , въпрос на пари и на тактика , щото ако заради една глава трябва да сменя буталата ...... сметките няма да излязат накраяjungleraver написа:ми дааа, всекиму според целите, въпроса е че главата е доста по здрава, а за който иска има гарнитури за да си дойде на заводската степен, има бутала, има и хора които си карат на 8.5(толкова някъде идва с тази тиква) и си минават 200 коня на мааалко над 1бар.WhitePower написа:И повишава степента на сгъстяване. - това не е полезно , и само го знаеш , идеята ако надуваш , мотора да е разреденjungleraver написа:кво толкова се изпоядохте за тия глави...и пак почти нищо не казахте...според мен главите са 2 - първата е от уно турбо мк1 - по-гоелми са клапаните, ако е с пленума още по-добре щото е по-добър от пунтовскиятипо 1.4 - тва е главата за 700++ евра от гореспоменатата английска фирма POTR, много по-податлива е на портване и не се цепи лесно.Само че си трябва работа по нея преди да се бодне. И повишава степента на сгъстяване.каквото знам казвам, не мисля че тук е място за завоалирани намеци и тем подобни шитоветежък е животът лек...
Коментар
-
2/3 от англииските са подкованиBavno_PuntoGT написа:То това е следствие на "кадърния тунинг" няма нищо странно.2/3 от английските фенове са с гт 3ки и повечето са надминали 200bhp без особени затруднения,но както се каза хората не си ги правят в гаража с мотиката и на дядо теслата,а по отъпкана вече пътекаPower Under Pressure
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар