Mescalin написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся си пружини + спортно гърне
Collapse
X
-
gmg_service написа:Виж тук:http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=11662Mescalin написа:така и никъде не видях конктретни места от който мога да напразарувам сносни пружини... понеже аз конкретно се затруднявам да намеря за бравото...не че съм се отрепал от търсене.айде някой разбирач да каже ще станат ли тези за мойто 1.6 браво и с колко мм ще се намали просвета.gmg_service написа:Ето и размерите: Задните са високи 27 см.,в основата са 6-8.5 см., горе 10-12,4 см. фи 12mm Предните са на макферсона. високи 26 см.,в основата 15-18см.,горе 10,5-13 см. фи 14mmFiat Stilo JTD ....sold
Volvo C 70 ....
Коментар
-
Здравей!Видях ти темата за спортното окачване ...та, аз имам оригинално заводско,с газови амортесьори и червени пружини.За Пунто 85кс 16 винтила.Разбит е преден десен амортесьор,останалото е перфектно.Отпред са целите Макферсони.Цена:390 лв.Намирам се в София.Мога да ти пратя снимка,както и на Пунтото преди да е свалено.Продавам го комплект само и цената е последна.
Коментар
-
пунто
Незнам за какво се щурите да сменяте гърнета и особенно пружини който не са за Българските улици .При мен всичкото окачване е спортно и имам доста главоболия по пътищата относно дупките и легналите полицайИаче за каране по завои няма проблем няма носене и залитане .Става по ниска с 4.5 см от нормалното .Та комплект на пружини е около 400 лв червени и задното гърне още 156евро/ 320лвда не говорим че и амортесьорите са още поне 4/120 лв =480 поне Е вяро че има и по евтини но дали има ефект от тях Вярно че е по добре да е по ниска.Ако има от София поже да видат как стой Пунтото на адреса по долу
Коментар
-
защо като се заобсъжда спортно гърне и окачване винаги се обсъжда колко е зле на дълъг път и как друса и е шумно :Dами то - не случайно окачването е - спортно - нали :Dаз такова което да е меко не съм виждал още ...а спортното гърне само по себе си ако не се вдигне големинатa на тръбата освен звук нищо друго не прави ... и то си е шумно ... няма как да е друго ... и който си слага такова - обикновенно е наясно че звука ще е силен ... може да го преболява глава от време на време и си носи беналгин винаги в жабката
какво има да му се обсъжда на това ...ясно какви са му предимствата и недостатъците сравнено с нормалното такова но е странно да се сравняват въобще двете.за мен - е по-добре - естествено за автомобил на който що годе си заслужава да има такова ... защото всеки пропуска едно много важно нещо - а то е че живота на спортното е 4-5 пъти по дълъг от на нормалното ... говориме за хубаво спотно от реномирана марка и доказала се ... не за - рацинг лтд. чайна интернейшънъл.
: Der Engel ist Viren :
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар