Boncho написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся си пружини + спортно гърне
Collapse
X
-
Ми те на Илиенци нови са по 40лв,но карат по 1 година не повече
Това като го гледам е ползвано,така че няма да изкара много,по добре отиди и си вземи ново,но не се препоръчва.По добре вземи YED,били от неръждавейка :D
ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
-
а дали ще се побере без рязане на задната броняBoncho написа:http://snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=164275440лв струвало
да го взимам ли или не НЕС спорт 
,поне на мойто пунто края на тръбата е с много извивки и накрая дима излиза надолу ....Също и ако сложа 14’ ки ще имам ли някакъв проблем (с някоя нископрофилна гума)
,все пак 75 е с 14’ки ,а за 60 ...
Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
леле,аз моите ги взех 4-те за 50лв от един пич с браво във форумана тях пишеше momo corseнови ли си търсиш или втора употребаMescalin написа:намерих на Lowtec , но около 800 лв за пружини ми се струва някакси .... нелепо.gad3n написа:не си търсил не си намерил ... има на много места зависи с колко си готов да се разделиш
Коментар
-
"LowTec" е гадна фирмаMescalin написа:намерих на Lowtec , но около 800 лв за пружини ми се струва някакси .... нелепо.gad3n написа:не си търсил не си намерил ... има на много места зависи с колко си готов да се разделиш
, а тази цена е за аморт+пруж
Звънни в MANIMPEX за WeiTec
селото се оказа точно в града
Коментар
-
предпочитам нови на 45 мм, но и секънд хенд не бих отказал.имаш ли нещо предвид ?pugsy написа:леле,аз моите ги взех 4-те за 50лв от един пич с браво във форумана тях пишеше momo corseнови ли си търсиш или втора употребаMescalin написа:намерих на Lowtec , но около 800 лв за пружини ми се струва някакси .... нелепо.gad3n написа:не си търсил не си намерил ... има на много места зависи с колко си готов да се разделишFiat Stilo JTD ....sold
Volvo C 70 ....
Коментар
-
weitec-a в манипекс е 299лв с поръчка и 1 месец изчакване. По принцип съм склонен да ги дам , но по- малко от 55 мм няма , а това ми се струва много ниско за нашите прекрасни улици.$ abarth $ написа:"LowTec" е гадна фирмаMescalin написа:намерих на Lowtec , но около 800 лв за пружини ми се струва някакси .... нелепо.gad3n написа:не си търсил не си намерил ... има на много места зависи с колко си готов да се разделиш
Fiat Stilo JTD ....sold
Volvo C 70 ....
Коментар
-
нищо в предвид нямамMescalin написа:предпочитам нови на 45 мм, но и секънд хенд не бих отказал.имаш ли нещо предвид ?pugsy написа:леле,аз моите ги взех 4-те за 50лв от един пич с браво във форумана тях пишеше momo corseнови ли си търсиш или втора употребаMescalin написа:намерих на Lowtec , но около 800 лв за пружини ми се струва някакси .... нелепо.gad3n написа:не си търсил не си намерил ... има на много места зависи с колко си готов да се разделиш
Коментар
-
с какъв мотор ти е колатаMescalin написа:weitec-a в манипекс е 299лв с поръчка и 1 месец изчакване. По принцип съм склонен да ги дам , но по- малко от 55 мм няма , а това ми се струва много ниско за нашите прекрасни улици.$ abarth $ написа:"LowTec" е гадна фирмаMescalin написа:намерих на Lowtec , но около 800 лв за пружини ми се струва някакси .... нелепо.gad3n написа:не си търсил не си намерил ... има на много места зависи с колко си готов да се разделиш
селото се оказа точно в града
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар