Здравейте колеги , имам си Фиат Пунто "S" , но искам да го направя по-ниско и малко по шумно ..динамиката си ми харесва за това няма да пипам двигателя :D Въпросът е : от къде и какви пружини са ми нужни , само задно гърне ли да сложа или да сменя цялата изпускателна система
джантите са сандарт 13" , 14" ще тормозят ли колата
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся си пружини + спортно гърне
Collapse
X
-
Re: Търся си пружини + спортно гърне
Какъв ти е двигателя? За спортно окачване ти трябват спортни пружини и спортни амортесьори,ако сложиш само пружини много бързо ще разбиеш амортесьорите,а за звук си взимаш само едно крайно гърне,че цялата изпускателна система,ще си много шумен и ще си имаш проблеми с полицията.За спортното окачване попитай колегата Kluchar за бартер(пружини и амортесьори),пунтото му е със спортни пружини и спортни амортесьори и искаше да ги разкарва.Като го направиш сложи снимки :DBoncho написа:Здравейте колеги , имам си Фиат Пунто "S" , но искам да го направя по-ниско и малко по шумно ..динамиката си ми харесва за това няма да пипам двигателя :D Въпросът е : от къде и какви пружини са ми нужни , само задно гърне ли да сложа или да сменя цялата изпускателна система
ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
-
"За спортно окачване ти трябват спортни пружини и спортни амортесьори,ако сложиш само пружини много бързо ще разбиеш амортесьорите"Не е така,ако сложи само прожини до 35 40 мм нямя да има проблем с амортесьоритеAbarth. написа:Какъв ти е двигателя? За спортно окачване ти трябват спортни пружини и спортни амортесьори,ако сложиш само пружини много бързо ще разбиеш амортесьорите,а за звук си взимаш само едно крайно гърне,че цялата изпускателна система,ще си много шумен и ще си имаш проблеми с полицията.За спортното окачване попитай колегата Kluchar за бартер(пружини и амортесьори),пунтото му е със спортни пружини и спортни амортесьори и искаше да ги разкарва.Като го направиш сложи снимки :DBoncho написа:Здравейте колеги , имам си Фиат Пунто "S" , но искам да го направя по-ниско и малко по шумно ..динамиката си ми харесва за това няма да пипам двигателя :D Въпросът е : от къде и какви пружини са ми нужни , само задно гърне ли да сложа или да сменя цялата испускателна система
селото се оказа точно в града
Коментар
-
И твърдоста играе роля$ abarth $ написа:"За спортно окачване ти трябват спортни пружини и спортни амортесьори,ако сложиш само пружини много бързо ще разбиеш амортесьорите"Не е така,ако сложи само прожини до 35 40 мм нямя да има проблем с амортесьоритеAbarth. написа:Какъв ти е двигателя? За спортно окачване ти трябват спортни пружини и спортни амортесьори,ако сложиш само пружини много бързо ще разбиеш амортесьорите,а за звук си взимаш само едно крайно гърне,че цялата изпускателна система,ще си много шумен и ще си имаш проблеми с полицията.За спортното окачване попитай колегата Kluchar за бартер(пружини и амортесьори),пунтото му е със спортни пружини и спортни амортесьори и искаше да ги разкарва.Като го направиш сложи снимки :DBoncho написа:Здравейте колеги , имам си Фиат Пунто "S" , но искам да го направя по-ниско и малко по шумно ..динамиката си ми харесва за това няма да пипам двигателя :D Въпросът е : от къде и какви пружини са ми нужни , само задно гърне ли да сложа или да сменя цялата испускателна система

ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Изрази се по точноAbarth. написа:И твърдоста играе роля$ abarth $ написа:"За спортно окачване ти трябват спортни пружини и спортни амортесьори,ако сложиш само пружини много бързо ще разбиеш амортесьорите"Не е така,ако сложи само прожини до 35 40 мм нямя да има проблем с амортесьоритеAbarth. написа:Какъв ти е двигателя? За спортно окачване ти трябват спортни пружини и спортни амортесьори,ако сложиш само пружини много бързо ще разбиеш амортесьорите,а за звук си взимаш само едно крайно гърне,че цялата изпускателна система,ще си много шумен и ще си имаш проблеми с полицията.За спортното окачване попитай колегата Kluchar за бартер(пружини и амортесьори),пунтото му е със спортни пружини и спортни амортесьори и искаше да ги разкарва.Като го направиш сложи снимки :DBoncho написа:Здравейте колеги , имам си Фиат Пунто "S" , но искам да го направя по-ниско и малко по шумно ..динамиката си ми харесва за това няма да пипам двигателя :D Въпросът е : от къде и какви пружини са ми нужни , само задно гърне ли да сложа или да сменя цялата испускателна система

Коментар
-
Това е наи-добрия вариант,но и едни спортни пружини ще ти свършат работа."спортни /рязани/ пружини"Boncho написа:колеги а дали ще е видима разликата искам да бъде по ниска, по стабилна и малко по твърда возия
ДА разбирам ли че ми трябват 4бр спортни амортисьори + спортни /рязани/ пружини 
Коментар
-
Колега виж тук >>> http://www.tuning.bg/forum/viewtopic...=651552#651552 Гърнето е с 50мм. входящ отвор и вади уникален звук. цена 100лв. до 31.12.2006
Fiat Punto GT
Коментар
-
Yellow_Flash_Colorz_PDT_14 Yellow_Flash_Colorz_PDT_14 Yellow_Flash_Colorz_PDT_14pugsy написа:някой да направи тази грешка замалко :Dex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар