Здравейте колеги, имам нужда от вас в намирането на такива стопове за Пунто МК2 2001г. .Доста се рових из нета, но всички варианти бяха на цена от 178 лв. до 300 лв, което за мен лично са доста пари за едни стопове. Интересувам се има ли някакъв друг вариант да ги намеря на по-ниска цена дори и 2-ра ръка и къде да потърся? Аз съм от Стара Загора в случай че има колеги от града които да ми подскажат. Благодаря предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кристални стопове за Фиат Пунто МК2
Collapse
X
-
Това са им цените на тези "lexus style" стопове, няма и голямо разнообразие от модели, два за Punto 3D и един за Punto 5D.На горната снимка е единия от моделите за Punto 3D, а на долната за Punto 5D.Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
https://www.fiat-uno.org
-
Благодаря ти колега, явно не съм и много наясно с моделите. Чудя се дали да не ги затъмня и с какво (фолио или спрей) не ми се иска да са много тъмни.FIRE 8V написа:Това са им цените на тези "lexus style" стопове, няма и голямо разнообразие от модели, два за Punto 3D и един за Punto 5D.На горната снимка е единия от моделите за Punto 3D, а на долната за Punto 5D.Fiat Punto Mk2
Коментар
-
Да ти пусна една идейка , намери си още едни и пусни диодна червена лента за габарит около контура на стопа като на АУДИros-ko написа:Благодаря ти колега, явно не съм и много наясно с моделите. Чудя се дали да не ги затъмня и с какво (фолио или спрей) не ми се иска да са много тъмни.FIRE 8V написа:Това са им цените на тези "lexus style" стопове, няма и голямо разнообразие от модели, два за Punto 3D и един за Punto 5D.На горната снимка е единия от моделите за Punto 3D, а на долната за Punto 5D.
>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Реших да пробвам с диодите както ми предложи колегата, но ще е сигурно след около месец когато се прибера удома. Отказах се от затъмняването защото на където и да се обърна всеки си ги е направил с фолио или със спей. Благодаря за идеите и подкрепата колеги!nikolce написа:Коша е най-лесен!Какво реши, отказа ли се? Намери ли стопове?ros-ko написа:ЗА КОША!
Fiat Punto Mk2
Коментар
-
Благодаря колега !Fiat_Punto11 написа:Да ти пусна една идейка , намери си още едни и пусни диодна червена лента за габарит около контура на стопа като на АУДИros-ko написа:Благодаря ти колега, явно не съм и много наясно с моделите. Чудя се дали да не ги затъмня и с какво (фолио или спрей) не ми се иска да са много тъмни.FIRE 8V написа:Това са им цените на тези "lexus style" стопове, няма и голямо разнообразие от модели, два за Punto 3D и един за Punto 5D.На горната снимка е единия от моделите за Punto 3D, а на долната за Punto 5D.
Fiat Punto Mk2
Коментар
-
Нещо такова но обърнато нагореros-ko написа:Благодаря колега !Fiat_Punto11 написа:Да ти пусна една идейка , намери си още едни и пусни диодна червена лента за габарит около контура на стопа като на АУДИros-ko написа:Благодаря ти колега, явно не съм и много наясно с моделите. Чудя се дали да не ги затъмня и с какво (фолио или спрей) не ми се иска да са много тъмни.FIRE 8V написа:Това са им цените на тези "lexus style" стопове, няма и голямо разнообразие от модели, два за Punto 3D и един за Punto 5D.На горната снимка е единия от моделите за Punto 3D, а на долната за Punto 5D.

Проблема е само как се разлепя стъклото на стопа. Аз си поиграх върху един стар счупен стоп на моето пунто 1 , с пистолет с горещ въздух и почти го бях разлепил , но го хчупих , вероятно трябва и бензин или лакочестител да се ползва за разлепяне на стъклото. Останалото е лесно .Лепиш с безцветен силикон или лепило диодна лента по избор и вид на диодите около контура на стъклото пускаш 2 по дълги жички и ги запояваш за платката на мясото на крушката на гарбарита и затваряш стопа . За другите светлини си остави крушките или както решиш. За мигача е по особено ако се слага ЛЕД ДИОДИ. Трябва да се мери какво съпротивление дава една крушка и да е колкото нейното или по голямо , иначе релето на мигачите няма да работи.
>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар