Имам Пунто МК1 1.1, което дори е на метан ... и скоро 2ма приятели си купиха Пунто МК2 Спортинг 1.2 80 коня ... карах ги и 2те и ми направи впечатление, че в ниските обороти моторите им са по-мудни ... нямат респонса на 1.1 моното ... като ритна 1.1-то то скача макар и малко в началото ... усеща се лекия удар така да се каже :D При Спортинга ритам газта и все едно съм я натиснал плавно ...лагва и чак по-късно се случват нещата, което мен ме влудява.Няма спор, кое е по-бързо после ... говоря за в ниските обороти при рязко подаване на газ какво се случва първите 1-2 секунди.Чудя се има ли и други, които са карали моното при МК1 и пълната инжекция при МК2 ... направило ли ви е такова впечатление?Чудя се от какво идва това ... дали е от настройки на екуто ... дали е от електронната газ на МК2-то, може би при рязко подаване на газ дросела по-бавно се отваря ... или просто малко по-високото тегло и малко по-дългите скорости са причината да се усещат така.Почвам да си мисля за МК2 с насадено 1.2 моно хаха

Коментар